- Konu Sahibi ecrin_hatice
-
Peki horoskop ne diyor bu durumda? yükselenlermi devreye girdi acaba
ailesine düşkün biri gibi. ama evliliğiniz çok yeni. burada okuduğum kadarıyla ilk yıllar bu tip tartışmalar oluyor sanırım...
eve gelse bile başbaşa kalamayacakmışsınız, kaynananlar varmış.
yani ne farkeder diye düşünüp gelmemiş olabilir mi?
not: yazım kurallarına lütfen dikkat edin...
ben anladim seni kardesim, bu kadar kendini hakli gormek olmasa da ayni seler bizde de var.
en son hafta sonum kotu gecti bole seyler yuzunden. hiç konusmadik bi yere giderken "ben suraya gidiyorum" felan bile demedi. iki gece de donduk arkamizi yattik ve sebeb yabanci insanlar.
baska igrenc insanlar yuzunden biz kavga ettik
hayir arkamdan konusan benim icin kotu seyler soyleyen bi insanin evine gitmek zorunda miyim, degilim. ama esimin de gitmesini istemiorum ama gidiyo. karisinin onuruyla oynayan insanin evine gitmek istiyo ya. ben kocamin arkasindan o sekil konusan birinin birak evine gitmeyi onla gorusmezdim bile. cok lazim sanki.
ve biz evleneli 1 sene bile olmadi daha. velhasili hep ayni iste.
Hemen telaşlanma,sakin ol:) Bunlar her evlilikte olabilir.Neden dersen erkekler için 2 tane dokunulmaz konu var,1. anneleri 2. maç ! Bu iki konuda maalesef baştan yenik düşüyorsun.O yüzden bu konularda mümkün olduğunca tartışmaya girmemeye çalış.Sana ters gelen noktaları önceden veya sonradan sakin sakin anlat,anında tepki gösterirsen durumu kurtaramazsın,daha kötüye gider.Mesela annenlere gitmeden kendin araştır,haftasonu maç var mıymış.Veya gideriz dese bile,ertesi gün tekrar onaylat,bak gideriz dedin,annemlere haber vereceğim,aksilik çıkmasın,annem üzülür gibi.Bazen hı-hıı deyip savarlar,sonra ben öyle demedim derler,hafızayı tazelemekte fayda var:) Keşke tartışmayıp erken dönmeyi kabul etseydin.Neyse en azından annene saygı gösterip aramış,bu da önemli.
Sevgililer günü istediğin gibi geçmemiş ama en azından gül almış eşin,onu da almasaydı kimbilir ne kadar üzülürdün.Daha önce başka konuda yazmıştım,eşiniz çöp bile getirse teşekkür edip dünyanın en güzel hediyesiymiş gibi davranın diye.Şimdi sen güle yüz vermemişsin,ya nasılsa memnun olmuyorsun diye seneye çiçek almaya zahmet etmezse ?
ayy aman allahım akrep mi dedi birisi. valla abimde kaynımda akrep resmen akrep gibi sokarlar adamı. bencillik onalrda gamsızlık işyapmazlık onlarda ama hep herşey onalra yapılacak. bizde eşimle teraziyiz ama çok iyi anlaşırız dengeli. ama dediğim gibi akrep kadında erkekde fenadır. sizde o yüzden zıtlaşıyorsunuz. ya oturup konuşup ikinizde biraz huylarını dizginleyeceksiniz yada böyle didişip duracaksınız kaçarı yok
o dediqini yapamam çünkü altlı üstlü oturuoz ve bnm işim olmadıqı zmn asla evde oturamam hemen yukarı çıkmam lazm neymiş annesi tekmiş. tmm anlıorum ama bu kdrı da fazla ya heleki pazar qünleri oldumu benm cehennem qünümdür. millet pazar olsunda eşimle vakit qeçirim die dört qözle bekler bense pazar olmasın die dua ederim. çünkü pazarları asla durmaz.kahvaltısını yapar hemen anasının yanına çıkar. 2 saat takılır berbere qider (berberde amcasının oğlunun) akşama kdr da orda takılır. 5 qibi qelir yemek yer qene anasının yanına çıkar akşam 9da eve iner. ve ben kendimi kahrederim sinirden ölürüm. eskiden c.tesi temzlik yapıodum şimdi pazar qünleri yapıorum ki eşimin evde durmayışını unutmak için.heleki qezmelerimiz hiç yoktur bzm oturduqumuz yer merkezlere uzak onu bahane edio bi de bi pazarım var dinlenmek istiorum der. ayda yılda bi aklına qelirse çıkarız o da bnm kavqalarım bıtım artk demelerim yüzünden onu yapmasam hayatta çıkarmaz.
işincok zor kaynananın öbür dünyaya gıtmesını beklemekten baska care yok. peki kaynanan nasıl bırı sana karısırmı onun tutumu nasıl sana? benimde pazar gunlerım zından olur cunkı annesı yalnız bırde hanımefendı dedıkı bundan sonra pazar gunlerı beraber yemek yıyelım dedı ama noldu gıtmedım senın dezavantajın esın sen olmadanda annesının yanına gıdıyormus benım esım benım gıtmemı ıster sorumlulugu bana attı beyefendı kendı rahatlayacak tabi bende gıtmıyorum hıc kaynanam sıkayet edıp duruyor tınlamıyorum soguk duruyorum ama eşimle evde yalnızken onu sımartıyorum guzel gıyınıyorum cılve yapıyorum ama bır sorun olsa annesı bıze gelse bır dert gerı onu eve kım bırakacak kalıyoır mecburen bende kafayı yıyorum bızde kalmasını hıc ama hıc ıstemıyorum cunkı esımle aksam sarılarak oturuyorlar benı tınlayan yok hiçe sayıyorlar beni adeta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?