- Konu Sahibi ecrin_hatice
Kayınvalidesinin ölmesini isteyenler, kendi annesininde ölmesini istiyorsa eğer istekleri haklı olabilir belki.. Sevdiğim adam diyorsunuz hem, hemde sevdiğiniz adamın canının yanmasını göze alıyorsunuz..Bu nasıl yorumdur, öbür dünyaya gitmesini istemekten başka çareniz yok.
Ne olur ki pazar yemek yemek istemesi.Bir pazarınızi beraber geçirirseniz çok zor olmaz herhalde.Cilve yaparak bir yere kadar onu yanınızda tutabilirsiniz ya sonra ? Herşey güzel giyinmekle olmuyor, bir süre sonra bu anlaşmazlık haline döner , isterseniz dünya güzeli haline getirin kendinizi bunu halledemezsiniz sonradan.. Eğer çok kötü değillerse size karşı, hakaret , iftira yoksa neden bu düşmanlık oluyor , aklım almıyor..
Sakın sözlerimi size karşı atak olarak algılamayınız..Genel olarak bu tür yorumlara dayanamayıp yazıyorum.
yukarda bır arkadasımız yazmıs enıstemın annesı vefat ettıkten sonra araları duzeldı dıye ve ablasıda enıstesıde akrep burcuymus buna binaen yazdım. ayrıca sorun sadece pazar gunu yemek yemek ıstemesı degıl orda hanımefendı bızım adımıza karar veremez eger bız bır aıleysek kendi konumunu bılecek ne kaynanalar var nıye bızımkıler boyle herkes yerını bılecek ogullarını evlendırıyorlarsa onların artık ayrı bır aılesı oldugunu kabullenmek zorundalar baska yolu yok bızımkısı acındırıyor aksamları yalnız oturuyorum yaslılar gıbı olsem haberınız olmayacak dıye ama aksama kadar carsıda gezıyor gorenler soyluyor ayrıca cokta genc boyle kendını acındırarak ne yapmaya calısıyor buna ne hakkı var vıcdanı baskı yapıyor benı üzerseniz basınıza iş gelır v.s tehtıdkar dusunuyor sızın kaynananız cok ıyı olabılır ama ne kaynanalar var..