ne uydurayım ki ?

Ozaman da kocasına akıl verirsiniz. Allah allah kadın çalışıyor yapmış bir harcama adama da hesap vermek zorunda değil. Erkekler de analarına bacılarına az mı yediriyorlar ne konular okuyoruz şurda.
Konu bu değil, evlilikte yalan olması. Ve ortaya çıktığında güvensizliğe yol açacak olması. Yoksa tabiki kişisel harcamalar yapılabilir, yapılmalıda. Ama gizli saklı, sonucu güvensizlik yaratacak şeyler sakıncalı.

valla sagol. millet ne meraklı yargılamaya. kızlar telefon faturamı kredi kartımdan ödedim. 99 kurusluk kısmı 21 günlük gecikmeye kaldı.hesabım borcumu ödemeyince bloke oldu maaş hesabımda dahil. yani 500 milyar paramda olsa kullanılamıyo ödedim borcu 8 saate açılcak dendh.. biz de borc ödüyoruz eşim duysun istemedim. siz hç mi eşinizden bisey saklamıyosunuz?
Biz eşimizden kredi kartı kullandığımızı saklamıyoruz, en fazla aldıklarımızın yarısını söylüyoruzdur :)

Benim anlamadığım 99 kuruşluk 21 günlük gecikme için tüm hesaplara bloke mi konmuş?
Mümkün değil böyle bir şey.
Emin misiniz ondan konduğuna?
Bilmediğiniz bir haciz (ki onda da bloke olmaz) ya da araç vergi borcu falan var mı?

Bizim bir kere başımıza geldi, kapattırdığımız ADSL'de kapatırken çıkacak fatura var falan denmedi, iptal edildi. Bİz de o adresten taşındık. Üstünden 5-6 sene geçti, bir gün aynen dediğiniz eşimin hesabına oldu (ki tüm kartlar ve hesaplara değil, sadece maaş hesabına). Eşim bankayı arayıp durumu öğrenince önce TTnet ile sağlam bir kavga, sonra ödeme ve 2 saatte açıldı hesap.

99kuruşluk 21 günlük gecikme bana mantıklı gelmedi. Adamlar zaten faiz almak için 45 takla atıyorlar. Bilemedim.

3 ay tel faturamı ödemedim , ya da kreti kartımı da unuttugum oldu koskoca hesabıma bloke gelmedi.
konuyu tam anlatmayısınızın altında belli ki baska bir gercek yatıyor
cekinip konudan kacma niyetindesiniz
ne diyeyim ne saklarsanız cıkar elbet 99 kurus icin ezilip büzülmeye değmez. tuhaf.

Back
X