ne var bizim erkeklerde?

begim

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
579
1
296
Gümüşhane
yabancı kadınlara sorulduğunda -sanırım turistler baz alınmış-çoğunluk Türk erkeklerinin çok çekici olduğunu söylemiş.acep bizim erkeklerimiz bu hatunlara neden bukadar çekici geliyor,fikri olan var mı?

yabancı kadınlara sorulduğunda -sanırım turistler baz alınmış-çoğunluk Türk erkeklerinin çok çekici olduğunu söylemiş.acep bizim erkeklerimiz bu hatunlara neden bukadar çekici geliyor,fikri olan var mı?

Dış görünüşüne aldanıyolar ahh bide işin içine girseler fosss olduklarını anlayacaklarda geç kalıyolar jeyyarbizim erkeklerin yabancı kadın merakı vardır ya ilgi çekmek için göze girmek için etmedikleri şaklabanlık kalmıyo laelaelaelaelaeama istedikleri olunca ne kadar kalas oldukları anlaşılıyo:kahve:

evet bnmde çok dikkatimi çekti bizim cok şişman deyip beğenmediğimiz erkekleri fıstık gibi ablalar havada kapıyolar bnde merak ediyorum vallahi

Ben neden bi çekicilik göremiyorum fisfisfis:roflol:
Yabancı bayanlara sanırım herşey çekici geliyor :1shok:
Sevdiğimden başka kimse çekici gelmiyor bana :utangac:
Ama böyle olduğuna göre var demek ki Türk erkeklerinin genelinde bilinmeyen bi cazibe tatlicadiarzu

evet hepınızın sozlerıne katılıyorum arkdaslarşakkıdıama bence asıl sebeb turk erkeklerının eslerını cok sahıplenmesı..yabancı erkekler bıraz fazla rahatlar cok onemsemıyolar eslerını veya cok kıskanmıyolar.belkıde bu yuzden turk erkeklerının onları koruması,kıskanması,tabı guzellıkte olunca hayran olmaları sebebıyle onlarda turk erkeklerını recıh edıyorlara.scunku turk erkeklerının yanında kendılerını degerlı hıssedıyolarsengözlerimebaksanab

Neden çünkü bizim erkekler;
-Turist görünce ağzı açık ayran budalası gibi bakıyorlar yani ilgi var..
-Amaçları için kabul edemeyecek şeyleri ve yapamayacak şaklabanlıkları yok
-Birlikte oldukları kadını isterse yüz erkekle daha önce birlikte olduğunu bilselerde şuranı kapat şuna gülme gibi kıskançlık duyguları var, hani biraz maçolar ya.
-Zaman zaman sinirlenip bağırmayı marifet gibi görüdüklerinde sert erkek imajları ile etkiliyorlar.
-Bizimkiler birazda saf olur,saf aşık gibi dönerler etraflarında
-Cinsel yöndende genel bir açlıkları olduğu için...

Türk erkeklerinin yabancılara çok çekici gelmelerinin nedeni,

yurtdışında çok bireysel bir yaşam tarzı olmasından ötürü, öyleki düşünün sevgiliniz yada çok yakın erkek arkadaşınız bavulunuzu taşımanıza yardım etmez! sorunlarınızın detayları sevgilinizi ve arkadaşlarınızı ilgilendirmez, piskologunuzu yada piskiyatristinizi ilgilendirir. Üşüdüğünüz vakit sevgiliniz üstündekini çıkarıp size vermez.. Ve benzer şeyler yurtdışında yok. Herşeyi kendiniz yapmak zorundasınız, kendinizden sorumlu olan kendinizsiniz.. Bu tip ülkelerden gelen birileri için Türk erkeklerinin yaptıkları her davranış büyük lütuf, kendi ülkelerinde hiç görmedikleri davranışlar. Bunu büyük bir ilgi olarak görüyorlar..

Tabikide her erkek bu şartlarda çekici olur sengözlerimebaksanab

davulun sesi uzaktan hoş gelir gülüm onlarınkide bu hesap:oklava:

Sert görünüme sahipler, kıllı ve esmerler o yüzden çekici görünüyorlar.

genellikle esmer ve cana yakin olduklari icin ....yabancilar cok soguk insanlar ...

bence yabancı kadınlarda kıro maço gibi kavramlar yok.türklerden takıldıkları da genelde öyle oluyor.değişiklik hatunlara iyi geliyor sanırım..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Kadınlar ilgiye, sahiplenilmeye, cinselliğe aç. Ülkelerindeki erkekler umursamaz, kadın olsa da olur olmasa da, kıskanmazlar, cinsellik de önemli bir ihtiyaç değil onlar için, bu liste uzar gider.
Kıllı kara kara türk erkeklerin yanında fıstık gibi kızlar :bbo:
Onlara göre ne kadar esmer, kıllıysa o kadar erkeksi oluyo heralde, kadın olduklarını hissediyolar -tatlicadiarzu-

Ama şöyle de birşey var, son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor, konu açmayı da düşündüm bunun için.. Bizim erkeklerimiz de eski erkekliklerini kaybettiler gibi geliyor bana (cinsellik anlamında değil), biz kadınlar daha baskınız sanki, toplumda da, ikili ilişkilerde de.. Erkekler naz yapıyor, kadınlar üstüne gidiyor falan.. Kadınlar daha bir erkek oldu sanki :umursamaz:
Biz hangi ülkede arayışa çıksak acaba :sinifsinif:

bende yurtdisinda yasadigim icin az cok gozlem ve bilgilerime dayanarak;
esmer erkekler burada yok denecek kadar az oldugu icin cazibe merkezi:a015:
birde esleri kiskanc degil yanlarinda istedikleri gibi dolasabiliyorlar adamlar demiyor o bakar bu bakar bunaltmiyor:1ninca:
aslinda fark etmedikleri en buyuk sorunda paranin kadinda olmasi erkegin yapmasi gerekenleri onlarin yapmasi..bizde erkekler kolay kolay izin vermez bircok seye..
birde biziim erkekler kadin yabanci ve guzel diye cok daha fazla ilgili davraniyor peslerinden cok kosuyor aslinda kadinlar onlarda tip olarak fazla birsey bulmuyor bizimkiler birakmiyor ki kadinlari onlar ne yapsinnlülülülülülü
bize gecirdiklerini disleri onlara asla gecirmiyorlar kaybetme korkusundan..dil sorunundan dolayi da 1 taneyi bulmusken kacirmak istemiyor:)))

Son düzenleme:
Neden çünkü bizim erkekler;
-Turist görünce ağzı açık ayran budalası gibi bakıyorlar yani ilgi var..
-Amaçları için kabul edemeyecek şeyleri ve yapamayacak şaklabanlıkları yok
-Birlikte oldukları kadını isterse yüz erkekle daha önce birlikte olduğunu bilselerde şuranı kapat şuna gülme gibi kıskançlık duyguları var, hani biraz maçolar ya.
-Zaman zaman sinirlenip bağırmayı marifet gibi görüdüklerinde sert erkek imajları ile etkiliyorlar.
-Bizimkiler birazda saf olur,saf aşık gibi dönerler etraflarında
-Cinsel yöndende genel bir açlıkları olduğu için...

:lepi:

Back
X