ne yababilirim akıl verin bayanlarrrr

besteesen

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
158
5
16
İçel Mersin
ben 26 eşim 35 yaşında 3 yıl önce severek evlendik 2 yaşında güzeller güzeli kızım var.derdim eşimle aramızda olan sürtünmeler..çok konuşuyor ,herşeyi çok tekrarlıyor,hiç bir doğru şeyi kabul etmiyorr,,gün içerisin de kavga kavgaaaa,yatağa gelince benden normal olmamı beklyor bende yapamıyorumm...gün içerisinde kötüyken bana yatakta dokunmasından nefrettt ediyorumm...ben geçen sene bi işyeri açmıştımm ailemin desteğiyle 20.00 tye devir almıştık.ben ailemle yaşıdığım şehirde değilim annemler bana 1.5 saatlik uzaklıkta ve burası bana göre yeni çevre eşim 20 senedir burda .neyse açtık işler yürümedi (yürütemedim).eşim hiç karışmadı ,hiç arkamda durmadı karışmadı,yardımcı olmadı ,o arada bebeğime kayınvalidem evimde bakıyor yatılı...neyse günler geldi geçti .benim ailem çırpınıyor ama aman kızım canım kızım maddi manevi neler nelerrrr..ama eşim ve kayınvalidem kenardan izlemekle yetiniyorlar.neyse gün geldi ben dükkanı zararla kapattım .ortalama ailemin 55.00 tl yardımı oldu 1 yıl içerisinde ..artıkk tak etti bana hayır dedimm anneme eşimde yapacak bişeyler bu bitek benim için açılmamıştı ben gidipte başkasına yedirmedim.onunda elinin taşın altına koyması lazım ..neyse annemler konuştu oğlum bizim elimizde kalmadı artık diye.bu zar zor söylene söylene 7.000 kredi çekti..ve bir sene geçti üzerinden hala konuşuyorrr..ben bşey becerememişimm .hep ailemin yüzünden olmuşşşş....salakmışım aptalmışımm..daha neler nelr...artıkk çok yoruldum birtek bu konu değil her konuda beni azarlıyor ..iğneliyor..tersliyorrr ..dün normal bigünn ve çocuk yattı tam yatağa geçecem oda pc başında bende kablosuna basmışım..ayıııııııı dikkat et dediii.sinirle yüzüne bakdımmm...ne salak salak bakıyon dediii..tutamadım kendimi ..ben seninle artık yaşıyamıyorummm psikolojimi bozuyorsun dedimm ve ağlamaya başladım.bu seferde döndü niye ağlıyorsun şimdi aşkım diyorrr .hiç ses vermedimm...yarım saat geçti ben masa üztü pcde oturuyorm oda laptpda ..döndü bana diyor ee ben yatıyorum hadi gel aşkımm.(anladınızzz ) ne yüzsüzlükkk ben kalkıp yanına gideecem bunu düşünüyorrrr..neyse ben gitmedim ağladım ağladım o yattıktan sonra yatağa döndüm yattımm..ne yapimm beni sürerkli küçükk görüyorrr .akıl verin

çok karışık olmuş olablirrr

Son düzenleme:
kocanda biraz şımarmışlık var sanki :)) eskiden de öyle mi konuşurdu da sen gocunmazdın yoksa yeni zamanda mı başladı bu hakaretler ve kabalık?

Dükkanla ilgili şunu diyebilirim ki, o işyeri sahibi olmanı istememiş.. Bu yüzden de karışmamış.. Tavırları için de diyebilirim ki.. Sana karşı kaybetme korkusu kalmamış.. Teşhisler bence bunlar.. Ne yapabilirsin konsuna bişey diyemem.. Herkes kendi eşini, ilişkisini daha iyi bilir, ben de iyi gelen bir şey sen de ters gidebilir..

adamın işi gücü yok mu, ailene 55 bin lira harcatana kadar bırak kocan baksın size eşşek gibi çalışsın gek gek konuşana kadar

Ne bicim sozler bunlar?
Bir insan esine nasil ayi salak der ya?

Aranizda saygidan eser yok

Bence para pulu bosverin de bu konunun uzerinde durun .
Zira adam nasil alismissa artik rahatlikla size agzina geleni soyluyor .

Nasıl cesaret edebiliyor size bunları söylemeye?

O adamı bakışlarınızla eritmeniz lazım, siz bir köşeye çekilip ağlıyor musunuz sadece?

Bu ne saygısızlık. .terbiyesiz..cesarete bak
Çokta pişkin ayrıca
İnsan eşini nasıl boyle rencide eder
Sessiz kalmayın, bu konunun üstüne düşün. .
Geregi neyse yapın..ömür böyle geçer mi ya:26:

böyle adamlar çekilmez gözünü korkut biraz taviz verme bu şekilde yürümeyeceğini falan söyle ağlamakla ömür geçmez canm eşin kendinde nasıl görüyor sana hakaret etme hakıını yaaaa

böyle adamlar çekilmez gözünü korkut biraz taviz verme bu şekilde yürümeyeceğini falan söyle ağlamakla ömür geçmez canm eşin kendinde nasıl görüyor sana hakaret etme hakıını yaaaa

çok şey değişiyor zamana insan yıpranıyor ve artık yoruluyor kabuğuna çekiliyor ben çok kızdım küstüm yapma dedim ama nafile 1 hafta sonra yine aynııı

Size ayi dedikten sonra yataga mi cagiriyo bidebi ayiyla yatmak istemezsin herhalde diyemedinizmi en azindan yedigi halti anlardi belki.

çok şey değişiyor zamana insan yıpranıyor ve artık yoruluyor kabuğuna çekiliyor ben çok kızdım küstüm yapma dedim ama nafile 1 hafta sonra yine aynııı

yani allh yardımcın olsun çocugunda var boşansan bebeğin var evliliğini devam ettirsen sürekli aynı problemler bende şaşırdım ne söyleyeceğimi ama birsüre annenn evine gitsen küssen ozaman gözü korkmazmı ayrılacksın diyee allh yardımcn olsun dua et allha kalbini yumuşatsın diye bence enbaştan eşini çok şımaartmışsın sen ve seni hep elinn altında garanti görüyorrr

eeweeett çünküü çokkk seviyorummm

bazen aynı sey benim basımada geliyordu cevap vermeyince hep devam etmeye basladı en son dayanamadım ağzıma geleni söyledim bende. o zamanda arkasını dönüp gidiyordu o konusana kadar konusmuyorm bende o bana değer vesin öyle degil mi??

ayenn hayatım dün akşam konuştum oturdum dedimki bu son konuşmam ciddiye alırsın almazsın ben son kez söyleüyorum dedim bana karşı tavrını değiştirmeni istiyorum beni rencide edecek sürekli iğneliyecek laflar duymaktan bıktım ben senin eşinimm anneyim 10 yaşındAKİ çocuk değilim dedim. eğer devam edersen bu şekilde olmaz ve ben busefer giderim dedim.....veeeeeeeeeeee S.git dediii

şaşırdımmm ne söyleyeceğimi bilemedimmm sonra baktım yüzüne şöyle döndü dediki zorla söyletiyosunnnn..ya sabır çektiim mutfağa geçtim iftarı hazırlmak için döndüm ki duşa girerken cnm ben giriyorum .çıkınca kızı bırak sen yürüyüşüne git ben bakarım :) sesssizim ama hazırladım artık yemeği ben çıktım yürüyüşe (diyetteyim)arkamdan sesleniyor yemeğe yetişmeye çalış :) dedimm içimden allahım sen benim aklıma mukayet ol ........bi öyle bi böyle neyse iyi dünden beri bakalım gerisi gelecekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…