Ben lisede okuyorum.alttan sorumlu oldugum edebiyat ve tarih dersim var taa 9.siniftan kaldi birde.ben her yil sinavlara girdim ama gecemedim, gecen hafta sinavlara girdim edebiyattan 45 tarihten 38 almisim o kadar calistim o kadar doldurdum kagidimi ama olmadi iste(( bu donem takdir aldim derslerim iyi 9.sinifta nasil zayif getirdiysem artik ( bu alttan dersler oldugu surece mezun olunmuyormus yani diploma alamiyormussun bu dogru mu?herkes diplomasini alip universiteye giderken ben hala lisede o dersleri vermek icin kalicak miyim ((( yoksa geciriyorlar mi o dersleri de.canım cok sıkkın.bilgisi olan varsa beni aydinlatirsa cok sevinirim 😊
Ben lisede okuyorum.alttan sorumlu oldugum edebiyat ve tarih dersim var taa 9.siniftan kaldi birde.ben her yil sinavlara girdim ama gecemedim, gecen hafta sinavlara girdim edebiyattan 45 tarihten 38 almisim o kadar calistim o kadar doldurdum kagidimi ama olmadi iste(( bu donem takdir aldim derslerim iyi 9.sinifta nasil zayif getirdiysem artik ( bu alttan dersler oldugu surece mezun olunmuyormus yani diploma alamiyormussun bu dogru mu?herkes diplomasini alip universiteye giderken ben hala lisede o dersleri vermek icin kalicak miyim ((( yoksa geciriyorlar mi o dersleri de.canım cok sıkkın.bilgisi olan varsa beni aydinlatirsa cok sevinirim 😊
Canim bende lisede her sene o sinavlara girmis biri olaraktan soyluyorum gecen sene bitti lise cok sukur kurtulmustum ama hala veremeyen arkadaslar vardi temmuz ayi gibi sinavlar olur bide agustos sonu ilk sinavdan gecemezsen diplomani temmuzda alamazsin( universite kaydindan once alirsin ) ama agustostaki sinavdan gecemezsen gecirirler diye dusunuyorum
Ya edebiyat-tarih çok kolaydır nasıl veremedin ki?
Ezber başka bir şey değil.
Üni kazanırsan gidememe gibi bi durum olmaz.
Benim etrafımda hocalar sayesinde ya da parayla geçen cok oldu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence derslerinin hocalariyla konus.durumunu cabani uzuntunu anlat..gecirebilirler
Hangisiyle konusabilirim kibir sinavi 3 tane ogretmen hazirliyor ve kagidi mudur yardimcilari veya baska hocalar okuyo
İste maalesef bende de ezber yok(( onca yildir ogrenciyim hala nasil ezber yapmam gerektigini bilmiyorum desem yeridir maalesef :/ sinavlarda keske normal sinav gibi olsa cok zor oluyorlar,gecen hafta sinava girdigimde 9.sinifta islemedigimiz konulardan bile cikmisti.mufredat degistikce daha da zorlaniyor her sey (((
Tesekkur ederim yorumunuz icinsınava giren sayısı 20 kişinin altındaysa soruyu tek öğretmen hazırlar ve tek başına okur.Hiçbir zaman müdür yardımcısı okumaz.Keşke sınavdan önce konuşsaydın hocanla.Af beklemekten başka çaren yok gibi
Off offf ne salakmisim 9.sinifta alttan ders mi kalir yaHaziran veya temmuzda bir sınav daha olur. Bir de okullar açılmadan Eylülde oluyor diye biliyorum fakat dersleri vermeden diploma alamazsınız, üniversite kayıtlarında da diplomanın orijinali istenir kayıt işlemleri için. Bu durumda öğretmenlerinizle konuşmanız en mantıklısı
Sorulari veriyorlar mi? Bizim okulda niye oyle degil.biz hocalarin yanina gittigimizde kovmaktan beter ediyolar,butun konulari calisin,sorumluluk sinavinda soru istemek suc diyip gonderiyorlar.keskeee verselerrKonuları veriyorlar zaten onlardan biraz soru çöz ezberlemiş olursun.Yoksa bende sevmem pek ezber işini.
Ama becermek ayrı işte,korkma yani geçersin geçirmeyip ne yapacaklar.
Sorulari veriyorlar mi? Bizim okulda niye oyle degil.biz hocalarin yanina gittigimizde kovmaktan beter ediyolar,butun konulari calisin,sorumluluk sinavinda soru istemek suc diyip gonderiyorlar.keskeee verselerr
Valla bizim okulda sınavda çıkacak konular asılırdı,sizinki neden öyle anlamadım.
Hatta bi sonraki sınavda soruların benzerlerini sorarlarmış ben hiç girmediğim için arkadaşlarım hep önceki sınavın sorularına çalışırdı.
Tatlim ben lisede tarih ogretmeniyim ve biliyosun artik snavlar nisan ve kasima alindi ama 12ler icin tek ders snav hakki vardi bu arada neden bu ogretmenler bu kadsr gaddar ve anlayissiz yani lys ile mi ugrascan yoksa alttan derslerinlemi benden sanan tavsiye ogretmenlerinle konusman anlayis gosterceklerdir insallah gerci anlayis gostermek isteyen ogretmen 38 vermez orasi da ayri konu ama yinede sansini denen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?