ne yanı şimdi bunun adı iyilik mi?

Ben bile bir yemek yaptığımda eşim onaylasın diye kırk naz yapıyorum, hele kardeşime fln yaptıysam harika olmuş dedirtene kadar elli kez ararım. Kadın size yapıp vermiş, oğluna da soruyor beğendin mi diye, o onun evladı bunu kabullenin lütfen.

Şu kurduğunuz talihsiz cümleye değinmeyecektim ama madem siz yazdınız ben de yazayım; bir gün birileri de sizin iyi kaynana olmanız için ölmenizi bekleyecek.

yazdığıma değinmeniz güzel olmuş,bende cevap vereyim hemen benim annem yok kayınvalidem var ve ben bir haftadır ameliyat oldum 7 aylık bebeğimle bu halimle evde tekim kayınvalide denilen şahısın umrunda bile değil...Eğer bende böyle bir kayınvalide olacağıma gelinim ölmemi istesin daha iyi...

Evet dediğiniz gibi sizde bir kçvalide adayısınız. Sizin sözünüze göre şimdilik kendi içinizde kurnazlık, fitnelik tohumu atmaya başlamışsınızdır demektir.
Biliyorsunuz, birden oluşmaz fitnelik, kurnazlık. Kişinin karekterinde vardır.

Ölmedende iyi olmayı beceren çok insan vardır vardır da onlarında karşısına nedense İYİ 'leri çıkmıyor.
...

Anneniz yaşıyorsa o da bir k.valide. Teyzeniz, halanız, sevdikleriniz hepsi bir k.valide ya da k.valide adayı. Hepsi mi kurnaz ve fesat ??

Kelimelerinize dikkat edin lütfen haddinizi aşıyorsunuz!Şahsi görüşüme karışma yetkiniz ve bana hakaret hakkınız yok.

yazdığıma değinmeniz güzel olmuş,bende cevap vereyim hemen benim annem yok kayınvalidem var ve ben bir haftadır ameliyat oldum 7 aylık bebeğimle bu halimle evde tekim kayınvalide denilen şahısın umrunda bile değil...Eğer bende böyle bir kayınvalide olacağıma gelinim ölmemi istesin daha iyi...

Hiç kimse insanı annesi gibi düşünemez bunu kabul edin, inanın daha mutlu olursunuz. Bi insanın ölmesini istemek cok korkunc birşey insanın kalbinin kapkapara olması gerekir.

Yapmayın lütfen, artık bir teşekkür etmektemi bu kadar zor?
Ne olur yani biraz pohpohlasanız yaşlı bir insanı ne kaybedersiniz.

Kadın beni çok seviyor diyorsunuz, sizde biraz karsılık göstersenız hiç birşey kaybetmezsiniz hatta kazanırsınız.
Can sınacak birşey yok ortada

Not: Böye bir konuda bile birisi "En iyi kaynana ölü kaynana" demişya pes.

Hiç kimse insanı annesi gibi düşünemez bunu kabul edin, inanın daha mutlu olursunuz. Bi insanın ölmesini istemek cok korkunc birşey insanın kalbinin kapkapara olması gerekir.

İyide ben ölsün ölmeli demedimki en iyi kaynana ölü olandır dedim yani hiç tanışılmamış ortada olmayan ölmüş bir kaynana demek istedim siz orayı yanlış anlamışsınız o kadarda kalbim kara değil yani...

Yapmayın lütfen, artık bir teşekkür etmektemi bu kadar zor?
Ne olur yani biraz pohpohlasanız yaşlı bir insanı ne kaybedersiniz.

Kadın beni çok seviyor diyorsunuz, sizde biraz karsılık göstersenız hiç birşey kaybetmezsiniz hatta kazanırsınız.
Can sınacak birşey yok ortada

Not: Böye bir konuda bile birisi "En iyi kaynana ölü kaynana" demişya pes.

Valla kendi kaynanam için halada öyle diyorum adı batsın daha doğrusu bana yaptıkları ondan çıksın cok canımı yaktı.

kızlarımız o kadar ön yargıyla evleniyor ki,kaynana iyilikte yapsa arkasında art niyet aranıyor:50:

en iyi kaynana ölü kaynana diyenlerin anneleri kaynana değil mi acaba.belki kendi gelinleri de burada kaynanası hakkında konu açıyordur:34:

pardon annesi yokmuş.ama kendisi de bir kaynana adayı

Son düzenleme:
kızlarımız o kadar ön yargıyla evleniyor ki,kaynana iyilikte yapsa arkasında art niyet aranıyor:50:

en iyi kaynana ölü kaynana diyenlerin anneleri kaynana değil mi acaba.belki kendi gelinleri de burada kaynanası hakkında konu açıyordur:34:

pardon annesi yokmuş.ama kendisi de bir kaynana adayı

Bu cümleyi kurabilecek kadar art niyetli insanlar sonradan kınadığımız kıskanç kaynanalara dönüşüyorlar zaten ablacım.

kızlar ben bır senelık evlıyım. bu bır senede o kadar cok sey yasadım kı. tabı sızı hemen korkutmak ıstemıyorum hepsını bırden anlatmaya kalkıpta. kayınvalıden ve kaynatam benı cok sever.hatta ben esımle tartıstıgımda bırakıp gtcem falan dedığım zaman kayınvalıdem hastanelık oluyor.ben sana tapıyorum sen gıdersen ben yasayamam olurum dıyor yuzume bıle.ama pekı neden benı kırıyosun o zaman. sıze dun kasam olan bır olayı anlatmak ıstıyorum.ben çalışıyorum.kayınvalıdem dun telefon ettı yemek yaptım eve gıderken ugra da al ugrasmazsın dedı.eyvallah saol.hafta bır ıkı aksam arar benı yemek yaptım dıye gtmedığım zamanda bozulur.neyse gıttım aldım.gecenın bı yarısı telefon edıyo bana napıyosunuz dıye esımle konusmak ıstedı.nasıl olmus yemegım guzel mı yedın mı falan dıyo eşime. ama hep bole bana bısey alsa yapsa hemen esıme telefon edıp soyler soyle yaptım boyle ettım dıye. ne yanı bız ogluna ben yaptım mı dıyoruz sanki. acayıp dercede cıleden cıkıyorum boyle olunca. ben bos yeremı fıtıl oluyorum yoksa yaptığında bısey yok mu ama hep boyle yapıyo uyarıyım dıyorum nasıl uyarıcagmıda bılmıyorum:44: zaten bısey desem esim de bana sana yaranılmıyor annem ustume tıtredıkçe sen sımarıyosun falan dıycek ama gercekten cok sınır bozucu.durum boyle olunca bende hıç bısey yapmasını ıstemıyorum cunku bı anlamı kalmıyo yaptıklarının.sızce nasıl bır tavır sergılemem gerekıyo arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.

Eşin doğru söylüyor, durum aynen bu şekilde görünüyor...

K.validen sadece beğenilme arzusu ağır basan bunu sözle duymak isteyen biri. Ve sen onun bu arzusunu "ne yanı bız ogluna ben yaptım mı dıyoruz sanki" olarak yorumluyorsun, kötüye yorulacak bir tavır değil bu.

sizi mutlu ettiğini bilmek mutlu ediyordur..söylenilecek güzel sözleri kendinize saklamayın..bu durumlarda kendinizi kötü hissettircek kelimeleri kendinize savurmayın..iyi tarafından bakarsanız iyi görürsünüz..hata ararsanız çok hata bulursunuz..tekrar tekrar teşekkür etmekle,ellerine sağlık bayıldım demekle dudak aşınmaz,kalp körelmez..

benim kayınvalidem de yemek konusunda seninki gibidir. yemeğe çağırır, yemek yollar vs. ama hiç arayıp da yemeğim nasıl olmuş demedi şimdiye kadar. zaten her yemekte 'fasulye de çok güzel olmuş, karnıyarık da güzel olmuş' diye kendi kendini pohpohlar. maşallah kimeden bi beklentisi yok.. :1:

ben o cümlendeki tapıyo lafınından hoşlanmadım tapma nedir yani olsa olsa çok sevmek olur
neyse konuna gelecek olursak kadın belli ki iyi niyetli ne güzel düşünüyor seni

sizi mutlu ettiğini bilmek mutlu ediyordur..söylenilecek güzel sözleri kendinize saklamayın..bu durumlarda kendinizi kötü hissettircek kelimeleri kendinize savurmayın..iyi tarafından bakarsanız iyi görürsünüz..hata ararsanız çok hata bulursunuz..tekrar tekrar teşekkür etmekle,ellerine sağlık bayıldım demekle dudak aşınmaz,kalp körelmez..

doğru söylüyosun aslında canım hepinize cok cok tesekkur ederim.:34:

Madem takdir edilemk hoşuna gidiyor, o size yemek verdiğinde siz eşinize söyleyin önce o arasın, teşekkür etsin. Herkesin karakteri farklı. ama kayınvslideniz kötü biri değil. sadece beğenilmek takdir görmek hoşuna gidiyor. sizde öyle davranın. şu 3 günlük dünyada üzmeye değmez.

Kelimelerinize dikkat edin lütfen haddinizi aşıyorsunuz!Şahsi görüşüme karışma yetkiniz ve bana hakaret hakkınız yok.

Yazdığımın tek bir cümlesinde hakaret yok. En kötü kaynana ölü kaynanadır.
İyiliklerinin altında bile fesatlık, kurnazlık yatıyor dediniz bende fesatlık kurnazlık sonradan oluşan birşey değil demek ki herkesin, sizinde, şimdiden atılıyor tohumları dedim.

Hadi bulun hakareti burada ?

benim teyzem de her akşam enişteme yemek nasıl olmuş diye ısrarla sorar eniştem de güzel olmamış deme lüksüm var mı der. Yani bazıları onaylanmaya gereksinm duyuyorlar. sen de güzel olmuş annecim ellerine sağlık falan de onun da kalbi kırılmasın.

kayınvaliden kötü birşey yapmıyor ki bırak oğlunu arasın sorsun annelik iç güdüsüyle yapıyordur belki:31:
boş yere canını sıkma üstelik kadın seni seviyormuş bence art niyetli değil canını sıktığına değmez:34:

ah ah sen kayınvalde görmemişsin bak canım benim kv. 8yıllık evliliğimde 1 bardak çay yapmamıştır evde başka bir gelin olunca elini eteğini çekmiş işten güçten şükür ki ben başka şehirdeyim. ona rağmen ne zaman yemek yense mutlaka tarif verir ben şöyle yaparım ben böyle yaparım..hatta geçenlerde gittiğimde eltim baklava yapmış hazır baklava yufkasıyla çokta güzel olmuştu yani aöa kaynanam hem 1 tabak baklavayı mideye indirdi hemde konuştu ,şimdikiler tembel ben elimle açarım bu yufkaları incecik olur benim baklavama doyum olmaz,diyor:))) gülmemek için kendimi zor tuttum.şizofrene bağlamış kv. yine ...en azından seninki yapıyomuş,seninde ağzına yapışmazya biraz iltifat et....kıymetini bil valla...bende çalışıyorum ama bizim kv.ayrı şehirlerdeyz ya hiç habersiz gelmez 10 gün önceden arar ben gelecem ben gelecem :)) mecburan bir ton hazırlık yaparım.hıı beğenir yapılanı ellerine sağlık der ama mutlaka bir tarif veriri.ben şunu yaparım bunu yaparım der..yani eskiden yapardım dese yine anlycam ama 8 yıldır içindeyim hiçbir iş yapmaz kendi evinde de

Back
X