- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
Peki teşekkürler..Ped şişer, çok iyi koruma sağlamaz.
Haşema'dan geçer mi geçmez mi bilmem ama çok sağlıklı olmaz bence.
Ama benim geçen yıl ki bodrum tatilim yolun yarısından geri dönüldü.Yani 1 buçuk yıldır deniz hasreti ile yanıyorum..belki tatili sizin planlama şansınız yoktu yaşınızdan dolayı ailenize uymak zorunda kaldınız ama
pedinizin şişip işmeyeceğini belli olup olmayacağını düşünüyorsunuz
siz beş gün denize gireceksiniz diye insanları buna mı maruz bırakacaksınız
Çok teşekkürler güzel cevabınız içinŞey adet olana kadar denize havuza girersiniz,adet olduğunuzda da alır elinize bir kitap okur , veya akşamları gezmeye çıkar dolaşırsınız , edersiniz..
Tatiliniz zehir olmaz :)
(Şartlardan dolayı )Aklıma bundan başka bi çözüm gelmedi ne yazık ki..
İyi tatiller ..
Ama çok özledim suya hasretim..Kesinlikle! İlla girmek zorunda misiniz hem hijyenik degil sizin acinizdan hem de igrenc!!
Teşekkürlerbu halde girme denize hem mikrop kaparsın hem mikrop saçarsın
zaten sırf bu yüzden ve çişini yapan insanları düşünmekten fobi oldu bende denize giremiyorum
Bulabilirsem ne ala:) Teşekkürler :)bebekler için su, havuza dayanıklı bezler var onların büyüklerinden bulun ne diyeyim:)
Aspirin yerine parol içsem?Normalde o daha kesiyordu reglimi.Teşekkürler :)dovseydiniz bari kizi
canim tanpon kesinlikle kullanma.
Aspirin ic . Kesebilir veya en fazla iki gun regl olursun. Daha sonra tatilin keyfini cikarirsin.
Peki teşekkürler..hasta bezi tak
denize giren onca insana mikrop sacmayi goze almissiniz sonuçta
e kendine bile a cimiyorsun kapabilecegin enfeksiyonlar yüzünden ilerde cok büyük sorunlar yaşayabilirsin
Artık duruma göre,ilk 2 gün girmeyeceğim,sonraki günler girerim..ben evlı sandım kardes tampon o yuzden söyledim.o zaman ya adet kesici ilaç kullancaksın ya da pedle grceksın zaten haşemdan bellı olmaz ama ne kadar rahat edersın o durumda yüzerken bilemycem mıkrop kapma bır de malum deniz suyu da pek temiz olmuyor.
Peki teşekkürler..Eğer öyle bir durum olursa girmeyin bence denize. Hassas bir dönem sonrası sizin için sıkıntılı olabilir. Enfeksiyon kapabilirsiniz. Bu işin şakası yok doktor doktor gezmeyin sonra.
Çok teşekkür ederim,kızmadan cevap vermişsiniz:)canım kesinlikle tampon kullanma bakireler kullanamaz Allah korusun kızlık zarına zarar verir. Anca geciktirici kullanman gerekiyor adet olmaman için başka çaren yok canım kullan bence bişy olmaz ya bende kullanıyorm mecbur kalınca tatillerde annemde kullanıyor bi sorun yaşamadım seni çok iiyi anlıyorm insan adetliyken tatile gitmek istemiyor denize girememek kötü ya sakın ped takıp denize girme mikrop kaparsın Allah korusun hem denizdeki insanlara da yazık canım yüzlerini falan sokuyorlar denize bence günah olabilir o şekilde girme
Peki,sağolun..Ee o olmaz bu olmaz
Ne yapabiliriz arkadaşım toplu duaya mı çıkalım ?
ayrıca denize girmen şart değil. regl olunca dinlenirsin güneşlenirsin müzik falan dinlersin ne bileyim.
ama mümkünse denize o halde girme. en huylandığım şey.
kimse mikrop kapmak için hadi bir yüzeyim demiyo nihayetinde. önlem alman gerekiyor bir şekilde.
ki geciktirici düşündüğün kadar korkunç değil uzmanla görüş bakalım o ne diyecek.
ayrıca arkadaş aspirin demiş ama kullanma onu tam tersine daha fazla akıntı yapar.
hadi iyi tatiller
Aaa denerim teşekkürlertarçın ye arkadaşım bir gün geciktiriyor sende her gün yeama yerken dikkatli ol boğazına yapışmasın hemen su iç üstüne
Yok ilk 2 günümde girmicem,parol içicem kanamam azalsın diyesakın pet takıp denize girme haşema suyu geçirmez değil denizden çıkınca çabuk kuruyor yani bütün vücudun ıslanıyor
kanamanızda fazlaysa rezil olduğunla kalırsın hem de mikrop kaparsın canım daha küçüksün seni anlıyorum tatilin tadını çıkartmak istiyorsun ama annenle bir doktora danış kafana göre geciktiricide kullanma bence
Peki teşekkürler..Su gecirmeyen hasema yok.valla pedin denizin suyuyla siser her yerin kipkirmizi olur.rezil rusva olursun.
Gorenlerde sana bi guzel sayar sover senin pisligini yuttuk diye.
Ve kesinlikle mikrop kaparsin.degmez....
Haklısınız teşekkürler..Bence adet olursan denize girmeyi unut,
hic birseyin koruma sagliyacagini sanmiyorum,
suya dalacaksin sonucta illa oraya su gecer,
hem sen mikrop kapabilirsin,
hemde diger insanlara bunu yapmaya hakkin yok..
Konuyu açtığımıda açacağıma pişman ettiniz.Yapmayın yorum falan.Büyüksünüz diye danışayım dedim.Ama siz benden küçüksünüz!bi daha da denize girmem
iğrenç
Gittim,hap verirdim ama yaşın çok küçük hormonların bozuk.18 yaşını doldur gel,tedaviye başlayalım dedi.Gerçekten yok mu mikrop kapma falan?Ben bir kaç yerde okudum suda iken kanama olmaz biz giriyoruz yazılmıştı (forumlarda) bende o yüzden bir de buraya sorayım dedim..Bence sen ped şişermi diye düşüneceğine adet düzensizliğini düşün canım bu daha önemli yani gittin mi bunun için doktora? İlla deniz girmek zorunda mısın güneşlen sende kitap oku falan, şimdi burada ped şişer mi iner mi onu konuşmak saçma bence, ama mikrop kapmazsın onu söyliyim bunu ben özellikle doktora sordum öyle bir şey yok dedi ikiside.
Bence sen ped şişermi diye düşüneceğine adet düzensizliğini düşün canım bu daha önemli yani gittin mi bunun için doktora? İlla deniz girmek zorunda mısın güneşlen sende kitap oku falan, şimdi burada ped şişer mi iner mi onu konuşmak saçma bence, ama mikrop kapmazsın onu söyliyim bunu ben özellikle doktora sordum öyle bir şey yok dedi ikiside.
Tabiii,bunuda denerim.Çok sağolunnkahve iç canım,ben kahve ve ağrı kesici içtiğim zamanlarda daha geç oluyorum,özellikle kahve neskafe çok etkiliyor beni,benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben de etkili
Ben zaten denizden çıkar çıkmaz havluya sarınıcam.Yani ben kalkmadan annem havluyu getirir.sadece kanamanın taşmasından pedin belirginliğinden korkuyorum..Ben zatenMerak ettiğin suda ne olacağı ise, ben senin yerinde olsam denize nasıl gireceksem öyle giyinir duşa girerdim
eğer küvetin varsa suyla doldur otur içine öyle, bekle biraz. sonra ayağa kalk o ahize gibi su çıkan aparatla da ıslat baya kendini. Bak bakalım.
Güzel cevabınız için teşekkür ederimBen olsam girmezdim, girmediğim de olmuştur yani
Bi taraflarım da eksilmedi. Tatil demek sırf yüzmekten ibaret değil ki, daha farklı şeylere yönel sen de, spor,yürüyüş, okuyamadığın kitapları oku mesela, kafanı dinle
Ben zaten denizden çıkar çıkmaz havluya sarınıcam.Yani ben kalkmadan annem havluyu getirir.sadece kanamanın taşmasından pedin belirginliğinden korkuyorum..Ben zaten
Ama benim geçen yıl ki bodrum tatilim yolun yarısından geri dönüldü.Yani 1 buçuk yıldır deniz hasreti ile yanıyorum..
Konuyu açtığımıda açacağıma pişman ettiniz.Yapmayın yorum falan.Büyüksünüz diye danışayım dedim.Ama siz benden küçüksünüz![/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?