Ne yani yüzemeyecek miyimmm?!?!?!

Ee o olmaz bu olmaz
Ne yapabiliriz arkadaşım toplu duaya mı çıkalım ?
ayrıca denize girmen şart değil. regl olunca dinlenirsin güneşlenirsin müzik falan dinlersin ne bileyim.
ama mümkünse denize o halde girme. en huylandığım şey.
kimse mikrop kapmak için hadi bir yüzeyim demiyo nihayetinde. önlem alman gerekiyor bir şekilde.
ki geciktirici düşündüğün kadar korkunç değil uzmanla görüş bakalım o ne diyecek.
ayrıca arkadaş aspirin demiş ama kullanma onu tam tersine daha fazla akıntı yapar.
hadi iyi tatiller

tarçın ye arkadaşım bir gün geciktiriyor sende her gün ye ama yerken dikkatli ol boğazına yapışmasın hemen su iç üstüne

sakın pet takıp denize girme haşema suyu geçirmez değil denizden çıkınca çabuk kuruyor yani bütün vücudun ıslanıyor
kanamanızda fazlaysa rezil olduğunla kalırsın hem de mikrop kaparsın canım daha küçüksün seni anlıyorum tatilin tadını çıkartmak istiyorsun ama annenle bir doktora danış kafana göre geciktiricide kullanma bence

Su gecirmeyen hasema yok.valla pedin denizin suyuyla siser her yerin kipkirmizi olur.rezil rusva olursun.
Gorenlerde sana bi guzel sayar sover senin pisligini yuttuk diye.
Ve kesinlikle mikrop kaparsin.degmez....

Bence adet olursan denize girmeyi unut,
hic birseyin koruma sagliyacagini sanmiyorum,
suya dalacaksin sonucta illa oraya su gecer,
hem sen mikrop kapabilirsin,
hemde diger insanlara bunu yapmaya hakkin yok..

bir seferlik geciktirici kullan ölmezsin. düzensizliğin için de gelince doktora gidersin. bir taşla iki kuş.

bi daha da denize girmem
iğrenç

Ped şişer, çok iyi koruma sağlamaz.
Haşema'dan geçer mi geçmez mi bilmem ama çok sağlıklı olmaz bence.
Peki teşekkürler..

Ama benim geçen yıl ki bodrum tatilim yolun yarısından geri dönüldü.Yani 1 buçuk yıldır deniz hasreti ile yanıyorum..
Çok teşekkürler güzel cevabınız için
Kesinlikle! İlla girmek zorunda misiniz hem hijyenik degil sizin acinizdan hem de igrenc!!
Ama çok özledim suya hasretim..
bu halde girme denize hem mikrop kaparsın hem mikrop saçarsın
zaten sırf bu yüzden ve çişini yapan insanları düşünmekten fobi oldu bende denize giremiyorum
Teşekkürler
bebekler için su, havuza dayanıklı bezler var onların büyüklerinden bulun ne diyeyim:)
Bulabilirsem ne ala:) Teşekkürler :)
dovseydiniz bari kizi
canim tanpon kesinlikle kullanma.
Aspirin ic . Kesebilir veya en fazla iki gun regl olursun. Daha sonra tatilin keyfini cikarirsin.
Aspirin yerine parol içsem?Normalde o daha kesiyordu reglimi.Teşekkürler :)

hasta bezi tak
denize giren onca insana mikrop sacmayi goze almissiniz sonuçta
e kendine bile a cimiyorsun kapabilecegin enfeksiyonlar yüzünden ilerde cok büyük sorunlar yaşayabilirsin
Peki teşekkürler..
Artık duruma göre,ilk 2 gün girmeyeceğim,sonraki günler girerim..
Eğer öyle bir durum olursa girmeyin bence denize. Hassas bir dönem sonrası sizin için sıkıntılı olabilir. Enfeksiyon kapabilirsiniz. Bu işin şakası yok doktor doktor gezmeyin sonra.
Peki teşekkürler..
Çok teşekkür ederim,kızmadan cevap vermişsiniz:)
Peki,sağolun..
tarçın ye arkadaşım bir gün geciktiriyor sende her gün ye ama yerken dikkatli ol boğazına yapışmasın hemen su iç üstüne
Aaa denerim teşekkürler
Yok ilk 2 günümde girmicem,parol içicem kanamam azalsın diye
Su gecirmeyen hasema yok.valla pedin denizin suyuyla siser her yerin kipkirmizi olur.rezil rusva olursun.
Gorenlerde sana bi guzel sayar sover senin pisligini yuttuk diye.
Ve kesinlikle mikrop kaparsin.degmez....
Peki teşekkürler..
Bence adet olursan denize girmeyi unut,
hic birseyin koruma sagliyacagini sanmiyorum,
suya dalacaksin sonucta illa oraya su gecer,
hem sen mikrop kapabilirsin,
hemde diger insanlara bunu yapmaya hakkin yok..
Haklısınız teşekkürler..
bi daha da denize girmem
iğrenç
Konuyu açtığımıda açacağıma pişman ettiniz.Yapmayın yorum falan.Büyüksünüz diye danışayım dedim.Ama siz benden küçüksünüz!

Bence sen ped şişermi diye düşüneceğine adet düzensizliğini düşün canım bu daha önemli yani gittin mi bunun için doktora? İlla deniz girmek zorunda mısın güneşlen sende kitap oku falan, şimdi burada ped şişer mi iner mi onu konuşmak saçma bence, ama mikrop kapmazsın onu söyliyim bunu ben özellikle doktora sordum öyle bir şey yok dedi ikiside.

kahve iç canım,ben kahve ve ağrı kesici içtiğim zamanlarda daha geç oluyorum,özellikle kahve neskafe çok etkiliyor beni,benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben de etkili

Merak ettiğin suda ne olacağı ise, ben senin yerinde olsam denize nasıl gireceksem öyle giyinir duşa girerdim
eğer küvetin varsa suyla doldur otur içine öyle, bekle biraz. sonra ayağa kalk o ahize gibi su çıkan aparatla da ıslat baya kendini. Bak bakalım.

Gittim,hap verirdim ama yaşın çok küçük hormonların bozuk.18 yaşını doldur gel,tedaviye başlayalım dedi.Gerçekten yok mu mikrop kapma falan?Ben bir kaç yerde okudum suda iken kanama olmaz biz giriyoruz yazılmıştı (forumlarda) bende o yüzden bir de buraya sorayım dedim..

kahve iç canım,ben kahve ve ağrı kesici içtiğim zamanlarda daha geç oluyorum,özellikle kahve neskafe çok etkiliyor beni,benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ben de etkili
Tabiii,bunuda denerim.Çok sağolunn
Ben zaten denizden çıkar çıkmaz havluya sarınıcam.Yani ben kalkmadan annem havluyu getirir.sadece kanamanın taşmasından pedin belirginliğinden korkuyorum..Ben zaten

Ben olsam girmezdim, girmediğim de olmuştur yani
Bi taraflarım da eksilmedi. Tatil demek sırf yüzmekten ibaret değil ki, daha farklı şeylere yönel sen de, spor,yürüyüş, okuyamadığın kitapları oku mesela, kafanı dinle

Ben zaten denizden çıkar çıkmaz havluya sarınıcam.Yani ben kalkmadan annem havluyu getirir.sadece kanamanın taşmasından pedin belirginliğinden korkuyorum..Ben zaten[/QUOTE]

Duşa girmek bile kanamayı azaltıyor normalde. Denize girince suyun basıncı olduğundan sanmıyorum çok kanama olabileceğini:) Arkadaşım girmişti hastalığın son günlerinde. Hiçbir şey olmamıştı. Ama sen yinede bi dene suyun altında. pedi takacağın iç çamaşırın önemli sanki, likralı sıkı olsa iyi olur bence.

Güzel cevabınız için teşekkür ederim.Ben 1 buçuk yıldır suya hasretim.Geçen yıl ki tatil programımız yolun yarısından döndü.Biraz yüzim istemiştim.. :)
Ben zaten denizden çıkar çıkmaz havluya sarınıcam.Yani ben kalkmadan annem havluyu getirir.sadece kanamanın taşmasından pedin belirginliğinden korkuyorum..Ben zaten

Duşa girmek bile kanamayı azaltıyor normalde. Denize girince suyun basıncı olduğundan sanmıyorum çok kanama olabileceğini:) Arkadaşım girmişti hastalığın son günlerinde. Hiçbir şey olmamıştı. Ama sen yinede bi dene suyun altında. pedi takacağın iç çamaşırın önemli sanki, likralı sıkı olsa iyi olur bence.[/QUOTE]
Peki güzel cevabınız için teşekkürler ..

Ama benim geçen yıl ki bodrum tatilim yolun yarısından geri dönüldü.Yani 1 buçuk yıldır deniz hasreti ile yanıyorum..

tamam o zaman canım
aynı sudan sen de içeceksin farkındasın değil mi

Konuyu açtığımıda açacağıma pişman ettiniz.Yapmayın yorum falan.Büyüksünüz diye danışayım dedim.Ama siz benden küçüksünüz![/FONT]

o senin demenle olmuyor öle de
büyük dedin madem büyük sözü dinle
senin için de başkası için de iğrenç ve tehlikeli diyoruz
neresini anlayamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…