o senin demenle olmuyor öle de
büyük dedin madem büyük sözü dinle
senin için de başkası için de iğrenç ve tehlikeli diyoruz
neresini anlayamıyorsun
kimse sizi dinlemek zorunda değil bu bir.
cevabınız çok itaat ettirmeye yönelik. Başkası için iğrenç mi? Kendiniz adına konuşun. Denize işeyen insanlar var ondan önce. Çoook takılcak konu var konu hijyense. Ayrıca konu sahibi denize gireyim mi diye sormamış ki? "Denize gireceğim, ne yapabilirim" demiş. Ki suyun belli bi basıncı vardır, bel altımız daha aşağı da kaldığından orada basınç daha çoktur. Kanama basınçla zaten azalacak. Ben de yaramı kanattığımda yazları denize girerdim kanaması dursun uğraşmayayım diye. Nitekim de dururdu. Dipnot olsun. İyi akşamlar.
tamam o zaman canım
aynı sudan sen de içeceksin farkındasın değil mi
Peki,anladım.Zaten ilk 2 gün girmeyeceğim.o senin demenle olmuyor öle de
büyük dedin madem büyük sözü dinle
senin için de başkası için de iğrenç ve tehlikeli diyoruz
neresini anlayamıyorsun
Az önce 1 tatlı kaşığı toz tarçını ağzıma aldım boguluyordum deniz uğrunakimse sizi dinlemek zorunda değil bu bir.
cevabınız çok itaat ettirmeye yönelik. Başkası için iğrenç mi? Kendiniz adına konuşun. Denize işeyen insanlar var ondan önce. Çoook takılcak konu var konu hijyense. Ayrıca konu sahibi denize gireyim mi diye sormamış ki? "Denize gireceğim, ne yapabilirim" demiş. Ki suyun belli bi basıncı vardır, bel altımız daha aşağı da kaldığından orada basınç daha çoktur. Kanama basınçla zaten azalacak. Ben de yaramı kanattığımda yazları denize girerdim kanaması dursun uğraşmayayım diye. Nitekim de dururdu. Dipnot olsun. İyi akşamlar.
denize girmek uğruna enfeksiyon kapma riskini almayın derim ben.. sonra çektiğiniz ağrılar ve acılar yüzünden çok pişman olursunuz idrar yolları da vajinal enfeksiyon da çekilir dert değil
Pedin şişip şişmemesini bırakın asıl mikrop kapma ihtimaliniz çok yükselir o dönemde.
Haklısınız..evet en iyisi öyle yapın sağlığınızdan önemli mi deniz yaz her sene geliyor
Adetim bazen 15 bazen 29 bazen 48 böyle değişken.Adetim dÜzensiz diyorsun 27.gün az kaldı olmama diyorsun çokta düzensiz değil o zaman belki hiç olmazsın tatilde bende 17yaşındayım benide doktor sen gibi hormon bozukluğun var daha ufaksın deyip yolladı ama benim 27 28 gün falan değil 5 ay olmadığım zamanlar oluyor
kimse sizi dinlemek zorunda değil bu bir.
Ya ben 17 yaşındayım.Tampon zarar verir.Geciktiriciye de zaten reglim çok düzensiz,daha düzensizleşecek.
Ben sadece haşema kullanmama rağmen arkama geçer mi?Mikrop kaparmı?Haşema su geçirmiyor..
Ped şişer mi diye sormak istemiştim.
tamponla bekaretin ne alakası var? Bakirelere özel tamponlar var alın kullanın madem illa denize girecem diyorsunuz. Aspirin de kanı inceltir şakır şakır kanarsın hiç deneme bile.
Ben olsam girmezdim. Zaten pediydi kanıydı enfeksiyonuydu derken bir de millete hastalık bulaştırırsın tam olur artık.
Yani??
Kanaması azalacak ve denize girebilir,vücudun dışarı attığı pis kanla beraber mikropları herkesede bulaştırabilir!
Yaşınız kaç bilemiyorum ama sizin gibi düşünenler yüzünden zaten konu hijyen olamıyor.
" adetimin ilk 2 günü geçti, denizden bana mikrop bulaşmaz, başkasına bulaşmasıda beni ilgilendirmez,hem herkes çişini yapıyor"
"Çocuğum tuvalet uzakta yapıver çişini, hatta kakanı denize"
Herkes kendi rahatını düşünsün, elalemden size ne?
Okurken midem bulandı yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?