Ne yani yüzemeyecek miyimmm?!?!?!

o senin demenle olmuyor öle de
büyük dedin madem büyük sözü dinle
senin için de başkası için de iğrenç ve tehlikeli diyoruz
neresini anlayamıyorsun

kimse sizi dinlemek zorunda değil bu bir.
cevabınız çok itaat ettirmeye yönelik. Başkası için iğrenç mi? Kendiniz adına konuşun. Denize işeyen insanlar var ondan önce. Çoook takılcak konu var konu hijyense. Ayrıca konu sahibi denize gireyim mi diye sormamış ki? "Denize gireceğim, ne yapabilirim" demiş. Ki suyun belli bi basıncı vardır, bel altımız daha aşağı da kaldığından orada basınç daha çoktur. Kanama basınçla zaten azalacak. Ben de yaramı kanattığımda yazları denize girerdim kanaması dursun uğraşmayayım diye. Nitekim de dururdu. Dipnot olsun. İyi akşamlar.

siz de bana cevap vermek zorunda değilsiniz
çünkü ben konu sahibine yazdım mesajı
kendisi de çemkirebilir

tamam o zaman canım
aynı sudan sen de içeceksin farkındasın değil mi

o senin demenle olmuyor öle de
büyük dedin madem büyük sözü dinle
senin için de başkası için de iğrenç ve tehlikeli diyoruz
neresini anlayamıyorsun
Peki,anladım.Zaten ilk 2 gün girmeyeceğim.
Az önce 1 tatlı kaşığı toz tarçını ağzıma aldım boguluyordum deniz uğruna

denize girmek uğruna enfeksiyon kapma riskini almayın derim ben.. sonra çektiğiniz ağrılar ve acılar yüzünden çok pişman olursunuz idrar yolları da vajinal enfeksiyon da çekilir dert değil

Pedin şişip şişmemesini bırakın asıl mikrop kapma ihtimaliniz çok yükselir o dönemde.

denize girmek uğruna enfeksiyon kapma riskini almayın derim ben.. sonra çektiğiniz ağrılar ve acılar yüzünden çok pişman olursunuz idrar yolları da vajinal enfeksiyon da çekilir dert değil

Pedin şişip şişmemesini bırakın asıl mikrop kapma ihtimaliniz çok yükselir o dönemde.

Yorumlarınız benzer olmuş.
O zaman bende inşallah gecikirim,yoksa yalnız ilk 2 gün girmeyeceğim..
Artık ALLAH KERİM ..

Adetim dÜzensiz diyorsun 27.gün az kaldı olmama diyorsun çokta düzensiz değil o zaman belki hiç olmazsın tatilde bende 17yaşındayım benide doktor sen gibi hormon bozukluğun var daha ufaksın deyip yolladı ama benim 27 28 gün falan değil 5 ay olmadığım zamanlar oluyor

evet en iyisi öyle yapın sağlığınızdan önemli mi deniz yaz her sene geliyor
Haklısınız..
Adetim bazen 15 bazen 29 bazen 48 böyle değişken.
Şu an 27.günümdeyim ve kasıklarımda ağrı,belimde ağrı,üstümde yorgunluk var.Olacağım belli yani.

ben yanlış anlamışım adetinizin ilk 2 günü girmemekten bahsediyorsunuz bana kalırsa bitene kadar girmeyin enfeksiyon kapabilirsiniz

yengemde böyle bı durumda denıze gırmıstı.sonra denızden mıkrop kaptı.ateslı bı sekılde hasta hasta yattı gunlerce.kadın hastalıklarıyla ugrastı.rıske atma derım en ıyısı gırme öyle denıze.

Yani??
Kanaması azalacak ve denize girebilir,vücudun dışarı attığı pis kanla beraber mikropları herkesede bulaştırabilir!
Yaşınız kaç bilemiyorum ama sizin gibi düşünenler yüzünden zaten konu hijyen olamıyor.
" adetimin ilk 2 günü geçti, denizden bana mikrop bulaşmaz, başkasına bulaşmasıda beni ilgilendirmez,hem herkes çişini yapıyor"
"Çocuğum tuvalet uzakta yapıver çişini, hatta kakanı denize"
Herkes kendi rahatını düşünsün, elalemden size ne?
Okurken midem bulandı yemin ederim.

Ttalım benim son 3 tatilimde adet dönemime denk geldi tampn kullandım girdim hatta birisinde gece girdim ve tamponsuz girdim hiç bir şekilde mikrop kapmadım hatta doktoruma sordum bunu , ama dediğim gibi ben tampon kullandım bu arada adet düzensizliğin varsa sana ısırgan çayı içmeni tavsiye ediyorum. Ama poşet değil dökmesini. birde hayıt tohumu var ama onu içen arkadaşımın göğüsleri şişmişti sanırım göğüs büyütmek gibi etkisi var sürekli kullanınca.

canım benim basıma geldi böyle bir şey hastalıgımın son günlerinde girdim denize.siyah sort giymiştim içine bikini altı ped fln koydum bsy gecmedi tabii.ama 2-3 gün sonra idrar yollarım iltihaplandı cok çektim ondan sürekli tuvaletteydm klozetten kalkamıyordum resmen doktora zor gittim.ilaçlarla geçti.bir daha da hastayken denize girmedim ilk ve sondu bana ders oldu..bence sen de girme derim /

Lütfen biraz daha hijyene özen gösterelim..

Ben girdim birşey olmadı diye bir mazaret olamaz sizin vücudunuzdan çıkan kanla hastalanmak zorunda değil.

tamponla bekaretin ne alakası var? bakirelere özel tamponlar var alın kullanın madem illa denize girecem diyorsunuz. aspirin de kanı inceltir şakır şakır kanarsın hiç deneme bile.

ben olsam girmezdim. zaten pediydi kanıydı enfeksiyonuydu derken bir de millete hastalık bulaştırırsın tam olur artık.

ben de onu dicektim
herkeşler ne de çok biliyor
bakireler kullanamazmış
bari bir araştır bak sor öğren
off kim naparsa yapsın
hasta olacak biz değiliz ya

Yazdıklarımdan "evet herkes denize işesin oooh tuvalete gerek yok" anlamını çıkardığınız ve yaşımla (22) bağdaştırdığınız için öncelikle bravo ahahhhaa ötekileştirmeyi çok güzel yapmışsınız.
Ben arkadaşımın yaptığında olanı anlattım. Eğer girerse sudaki basınçla kanamanın minumuma ineceğini söyledim. Dışarı sızan kanamadan bahsettim. Mikroplardan değil. "hayır girme" yada "evet gir" diye asla ve asla telkinde bulunamam haddime değil. Bildiğim yönde cevap verdim sadece. Adetli bi kadının barındırdığı mikroplar ve bu mikrop yada bakterilerin suda yaşamaya devam edip etmediklerini (pH, sıcaklık.. vs) , insanlara bulaşabildikleri yada bulaşamadıkları, haşemanın böyle bi durumda nasıl bir etki sağlayacağı hakkında bilgim olmadığımdan yorum yapmadım. Hala da yapmıyorum.

Ağrı kesici içtiğimde adetim çabuk bitiyodu, sağlıksız ama deneyebilirsin. Ama adetliyken sakın denize girme, ben sahsen çevremde regli birinin yüzmesini istemezdim. Kırılmaca yok, sen de istemezdin. Hem rahmin açık olduğundan her türlü enfeksiyona açık olursun, 5 günlük tatilden sonra kapı kapı doktor arama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…