• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim nasıl geçer?

Çok teşekkür ederim millan, işin kötü yanı bende kitapları var, haftaya onları vermem gerekecek gibi gözüküyor. Bir bahane bulup götürmeyeceğim, okul açılınca veririm diyeceğim...

gönder bı arkadaşınla,bence hıcbı sekılde muhattap olma..

hatta yok ol..senı bı daha asla bulamasın..en azından okul başlayana kadar..

emın ol merak edecektır..sen onu unuttuğunda,bu sefer o çark edecek..

ama ıs ısten gecmıs olacak..bu işler böyle..

gönder bı arkadaşınla,bence hıcbı sekılde muhattap olma..

hatta yok ol..senı bı daha asla bulamasın..en azından okul başlayana kadar..

emın ol merak edecektır..sen onu unuttuğunda,bu sefer o çark edecek..

ama ıs ısten gecmıs olacak..bu işler böyle..

Bilemiyorum, şimdi gelse geri dönerim diye korkuyorum kendimi tutamayıp. Umarım bi gün çark ederse ben çoktan unutmuş ve istemiyor olurum o gün

Bilemiyorum, şimdi gelse geri dönerim diye korkuyorum kendimi tutamayıp. Umarım bi gün çark ederse ben çoktan unutmuş ve istemiyor olurum o gün

11 yıl önce bende böyle şutlanmıştım..

2 senelik ılışkımdı,herseyımdı..bıgun yuzustu bıraktı gıttı..

meğer butun dünyam oymuş,yemeden ıcmeden kesıldım,erıdım..ağlama krızlerıne gırdım,

6 ay evden çıkmadım kafayı yedım..ama asla ona ulaşmaya kalkmadım..asla benden haber alamadı..

bıttı dedıgınde gerçekten bıttı..ve ben yok ettım kendımı..

1 sene sonra gerı döndü..tam ben herseyı unutmuş,yeni asklara yelken açmışken..

başka sevgılım olduğunu bıle bıle benı bekledı 4 sene..

bende keyfıye beklettim..gun oldu devran döndü işte sımdı 3 buçuk yıllık evlıyız 1 kızımız var..

benım hıkayemı ornek alma ve unut onu..olacağı varsa olur..

meğer butun dünyam oymuş,yemeden ıcmeden kesıldım,erıdım..ağlama krızlerıne gırdım,

6 ay evden çıkmadım kafayı yedım..ama asla ona ulaşmaya kalkmadım..asla benden haber alamadı..

bende keyfıye beklettim..gun oldu devran döndü işte sımdı 3 buçuk yıllık evlıyız 1 kızımız var..

Sizi terk eden sevgilinizle mi evlisiniz ?

Umarım benim eski sevgilim bana geri dönmez. Aslında içten içe beklediğim istediğim bu. Ama geleceğimiz yok bizim yani. Ben de baya kilo verdim. Neyse demek ki yeni aşklara yelken açılabiliyor:) En azından o kısmı örnek alabilirim

seni korkutmak istemem ama cidden cok zor geciyor..
tam bu yaz 2 yil biticek 3.seneme girecegim hala aklim onda.acaba mi biraz bilemi olmaz diye dusunmekten kafayi yiyorum.yazlik yerde calisiyordu bende oraya hersene gidiyordum memleket oldugu icin..yazlik yer rahattik gezdik mezdik ama aramizda ask namina birsey olmadi,olamazdi.aramizdaki yas farki buyuktu derken universiteye basladi..irtibatimiz koptu ama onu her gittigimde goruyorum,hala icim aciyor bazen kendime itiraf edemesemde gizli gizli izliyorum.gecen mesaj atmis numaram degisti diye,sevindim numaram hala onda diye dusun umarim sen daha kolay toplarsin benim icinde bir ilkti ufaktim daha toydum bilemiyorum ya karisik konular :26:

Neden ona açılmıyorsun bence dene çünkü erkekler bazen çok aptal olabiliyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üç gün önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim bi konu açmıştım bununla ilgili. Şimdi her şey bitti, geri de dönmez, dönse de ben kabul edemem. Ama sürekli geri dönmesini, pişman olmasını istiyorum. Resmen içim acıyor hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kitap okuyayım diyorum yok olmuyor, yürüyüşe çıkayım diyorum sokak ortasında ağlama krizine giriyorum. Sürekli aklıma daha üç gün önce birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk çok mutluyduk, böyle olmayabilirdi, bu geliyor. İlişkinin bitmesinde bir hatam yok ama içim acıyor şunu yapsam şöyle mi olurdu, o gün keşke şöyle desyedim alttan alsaydım vs diye. Sonrasında o kadar çirkinleşmesine rağmen, sevmekten vazgeçemiyorum resmen. Ne yapmalıyım ben unutmak için? Bu nasıl geçiyor? Aynı şeyi yaşayıp şimdi çoook mutlu olanınız var mı? Varsa nasıl başardınız, ne kadar sürdü? Ne zaman düzeleceğim ben:( İlk ilişkimdi ve haliyle ilk defa bir ayrılık yaşıyorum...

Sana yaptığı haksızlıkları hatırla
Çok duygusal olduğun anlarda aramak,msg atmak vs gibi kararlar verme,bekle o duygusallık geçsin
Ben de ayrılıklar yaşadım,kilolar verdim,mideme kramplar girdi,uyuyamadım,dışarı çıkamadım
Bil ki hepsi normal ve hepsi geçiyor
Geçmeyenini görmedim
Hayırlıya yine seni bulur gene
Hayırsızsa zaten uzak kalsın
Yılların mahfolacağına günlerin mahfolur ve geçer

Tavsiyem eve kapanma.
Her zamankinden çok gez.
Eve yatmaya gir desem yeridir :)

Diziler izle, onları izlemekten düşünmeye pek fırsatın olmaz.
Ben Güney Kore dizilerinin birini bitirip birini izlerim.
Özellikle canım sıkkınken bana çok iyi geldiğini düşünüyorum..:ssz:

Bir de karşına çıkan yeni birilerine şans ver, en azından tanı.
Bir kibar adam sana o öküzle ne işim varmış dedirtecek..
Saygılı biri sana değerli hissettirecek..
Daha iyilerini gördükçe Allah'ım kurtulmuşum diyeceksin emin ol..

Üç gün önce erkek arkadaşım tarafından terk edildim bi konu açmıştım bununla ilgili. Şimdi her şey bitti, geri de dönmez, dönse de ben kabul edemem. Ama sürekli geri dönmesini, pişman olmasını istiyorum. Resmen içim acıyor hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kitap okuyayım diyorum yok olmuyor, yürüyüşe çıkayım diyorum sokak ortasında ağlama krizine giriyorum. Sürekli aklıma daha üç gün önce birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk çok mutluyduk, böyle olmayabilirdi, bu geliyor. İlişkinin bitmesinde bir hatam yok ama içim acıyor şunu yapsam şöyle mi olurdu, o gün keşke şöyle desyedim alttan alsaydım vs diye. Sonrasında o kadar çirkinleşmesine rağmen, sevmekten vazgeçemiyorum resmen. Ne yapmalıyım ben unutmak için? Bu nasıl geçiyor? Aynı şeyi yaşayıp şimdi çoook mutlu olanınız var mı? Varsa nasıl başardınız, ne kadar sürdü? Ne zaman düzeleceğim ben:( İlk ilişkimdi ve haliyle ilk defa bir ayrılık yaşıyorum...

Gerçeği kabul etmessen geçmez

Beggyy

Sana yaptığı haksızlıkları hatırla
Çok duygusal olduğun anlarda aramak,msg atmak vs gibi kararlar verme,bekle o duygusallık geçsin
Ben de ayrılıklar yaşadım,kilolar verdim,mideme kramplar girdi,uyuyamadım,dışarı çıkamadım
Bil ki hepsi normal ve hepsi geçiyor
Geçmeyenini görmedim
Hayırlıya yine seni bulur gene
Hayırsızsa zaten uzak kalsın
Yılların mahfolacağına günlerin mahfolur ve geçer

Çok mutlu olduuummm, şimdi hamilesiniz ne kadar güzel:) Umarım benim karşıma da doğru insanlar çıkar

Tavsiyem eve kapanma.
Her zamankinden çok gez.
Eve yatmaya gir desem yeridir :)

Diziler izle, onları izlemekten düşünmeye pek fırsatın olmaz.
Ben Güney Kore dizilerinin birini bitirip birini izlerim.
Özellikle canım sıkkınken bana çok iyi geldiğini düşünüyorum..:ssz:

Bir de karşına çıkan yeni birilerine şans ver, en azından tanı.
Bir kibar adam sana o öküzle ne işim varmış dedirtecek..
Saygılı biri sana değerli hissettirecek..
Daha iyilerini gördükçe Allah'ım kurtulmuşum diyeceksin emin ol..

Dışarı çıkınca bile her yerde anımız olduğu için bi kötü oluyorum açıkçası:(

Herşeyden önce beynine komut ver "Bu iş bitmiştir, ben güçlüyüm, beni terk etmesi hayatımda bi eksi değil" diye, sonra gerisi geliyor emin ol tecrübeyle sabittir ve senin bu tavrın onun pişmanlığını da beraberinde getiriyor.
Bundan 4-5 yıl önce benim de bu tip bi ilişkim olmuştu, ayrıldığımız gün nefes alamıyorum zannetmiştim, o gün ağladım ve bi daha onun için gözyaşı dökmedim. Zamanla herşey rayına çok daha iyi bi şekilde oturdu. Ayrılıktan sonra 2 yıl kafamı dinledim ve şimdi hayatımda başkası var 2 yıla yakın süredir. İnan şu an ki ilişkim çok çok daha farklı, çok çok daha özel, daha temiz olduğuna inandığım bi aşk ve diğer ilişkim için iyi ki bitmiş dedirtiyor. Tabi o ilişkim de bi tecrübeydi, keşke demiyorum, pişmanlığım yok.
Baya uzattım ama kısacası mantığına yön verebildiğin sürece gerisi çok daha güzel bi şekilde geliyor :)
Sen güçlüsün bunu unutma :34:

Merhaba.
Yaşım küçük belki pek teselli vermez yazacaklarım lakin ayrılığın acısı yaş dinlemiyor:1:
3 yıllık sevgilimden 8 ay önce hiçbir sebep yokken 1 saat öncesinde seni seviyorum 1 saat sonrası artık olmuyor tarzında 10 mesajla terk edildim,telefonla dahi konuşmadan:1:
Asla geçmez diyip kendimi paraladım:27:
Geçti ilk ilişkimdi sevemem falan dedim,son iki gündür içim kıpır kıpır gibi:52:
İnşallah bişiler olucak ahaha:52:
Gerçekten geçiyor emin olun.
Yeter ki isteyin.
İlk 1 ay çok zor olacak sonrasında ise alışacaksınız:16:

Dışarı çıkınca bile her yerde anımız olduğu için bi kötü oluyorum açıkçası:(

Ayy ne masum sevginiz var..:ssz:
Ben çok kolay nefret dolarım düşman ilan ederim valla.
Aklıma gelse de içim acımaz küfür ederim:27:

En ufak hatan yok, itliğine terketti seni.

Bizim sorunumuz bu işte ama yıllarım, ama emeklerim ühüüüü:5:
Adamların umrunda oluyor mu hiç?
O gününü gün ediyordur valla:31:

Ayy ne masum sevginiz var..:ssz:
Ben çok kolay nefret dolarım düşman ilan ederim valla.
Aklıma gelse de içim acımaz küfür ederim:27:

En ufak hatan yok, itliğine terketti seni.

Bizim sorunumuz bu işte ama yıllarım, ama emeklerim ühüüüü:5:
Adamların umrunda oluyor mu hiç?
O gününü gün ediyordur valla:31:

Keşke ben de yapabilsem...Arada bir kafamda intikam planları uçuşmuyor değil ama:47: Şaka bir yana misal şu an pek bi iyi hissediyorum, muhtemelen sabah depresyonda olacağım vs vs. Sanırım bu dengesizlik bir süre devam edecek

Herşeyden önce beynine komut ver "Bu iş bitmiştir, ben güçlüyüm, beni terk etmesi hayatımda bi eksi değil" diye, sonra gerisi geliyor emin ol tecrübeyle sabittir ve senin bu tavrın onun pişmanlığını da beraberinde getiriyor.
Bundan 4-5 yıl önce benim de bu tip bi ilişkim olmuştu, ayrıldığımız gün nefes alamıyorum zannetmiştim, o gün ağladım ve bi daha onun için gözyaşı dökmedim. Zamanla herşey rayına çok daha iyi bi şekilde oturdu. Ayrılıktan sonra 2 yıl kafamı dinledim ve şimdi hayatımda başkası var 2 yıla yakın süredir. İnan şu an ki ilişkim çok çok daha farklı, çok çok daha özel, daha temiz olduğuna inandığım bi aşk ve diğer ilişkim için iyi ki bitmiş dedirtiyor. Tabi o ilişkim de bi tecrübeydi, keşke demiyorum, pişmanlığım yok.
Baya uzattım ama kısacası mantığına yön verebildiğin sürece gerisi çok daha güzel bi şekilde geliyor :)
Sen güçlüsün bunu unutma :34:

Canımm çok çok teşekkür ediyorum!! Ben de gücümün farkına varmaya çalışıyorum. Buradaki yorumlar gerçekten iyi geldi. Sanki artık mutlu olamam gibi geliyor ama olanları gördükçe gerçekten kendim için mutlu oluyorum. Evet haklısın ben güçlüyüm ve çoook daha mutlu olacağım:) Senin de mutluluğun daim olsun:16:

Merhaba.
Yaşım küçük belki pek teselli vermez yazacaklarım lakin ayrılığın acısı yaş dinlemiyor:1:
3 yıllık sevgilimden 8 ay önce hiçbir sebep yokken 1 saat öncesinde seni seviyorum 1 saat sonrası artık olmuyor tarzında 10 mesajla terk edildim,telefonla dahi konuşmadan:1:
Asla geçmez diyip kendimi paraladım:27:
Geçti ilk ilişkimdi sevemem falan dedim,son iki gündür içim kıpır kıpır gibi:52:
İnşallah bişiler olucak ahaha:52:
Gerçekten geçiyor emin olun.
Yeter ki isteyin.
İlk 1 ay çok zor olacak sonrasında ise alışacaksınız:16:

Neden teselli vermesin, gerçekten bu işin yaşı yok, hem senin de uzun ilişkiymiş hemen hemen aynı durum bizimki. Şu an yaşadığın heyecan bana da umut verdii, umarım ben de mutlu olurum:16:

Back
X