Ne yapabilirim

Damla008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
15
5
1
30
Günaydın arkadaşlar.Ben durumu şu şekilde özetleyeyim,fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
Bir zamanlar hayatımda olan görüşüp konuştuğumuz birisi vardı.yas olarak benden büyüktü.Benim zaman içinde ona karşı hislerim oluştu sevgili olmak istediğimi her fırsatta dile getirmiştim ilk adımı ondan beklemek yerine bana hep zaman diyordu bir gün bir kızı öğrendim sürekli hayatında olan birisiymiş yani ben o şekilde duydum daha sonra başka bir kızla buluştuğunu öğrendim aradım hesap sordum bana karisamazsin tarzında tersledi konuşmamız orada bitti sosyal medyadan beni çıkarmıştı benim eski bir arkadaşı arayıp beni kotulemis haberi bana geldi sinirle bende arkadaşlarından birisiyle sevgili oldum yaptığım yanlış biliyorum ama kim inat uğruna birşey yapmıyor ki bir başka arkadaşıma sürekli benim konumu açıyor anlatilanana göre ne iyi ne kötü konuşuyor çok egoist birisi bundan dolayı yazıp konuşamıyorum ben ne yapabilirim sizce hala hislerim var

İnat için birinin canını acıtma sen ona inat sevgili oldun belki de o da öylesine takılayım eğleniriz diye sevgili oldu...

Adam haklı, tabiiki ona hesap sormaya hakkınız yok. Üzgünüm ama kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, insanlara huzursuzluk yaratmaktan vazgeçin.

Bende de vardı senin gibi bi tane, aldı ağzının payını oturdu aşağı.

Umut veriyordu bu yeterli bir sebep

1. Hisleriniz var diye karşılık göreceksiniz diye bir kural yok. Adama elbette baskı yapamazsınız. En fazla diyebileceğiniz şey "Madem niyetin yok bana niye zaman ver dedin?" olur. Onun dışında adam üzerinde herhangi bir laf söyleme hakkına sahip değilsiniz. Umut vermesi de kendi karaktersizliği, "Sana ne" dese en basitinden yine bir şey diyemezsiniz.

2. Çivi çiviyi sökmez. Sizin inat uğruna dediğiniz şey dışarıdan "Bak ne kadar karaktersizmiş X'ten hoşlanıyordu güya gitmiş arkadaşına yazmış" olarak görülür. Kimse "Aaa kız inadına yapmış yaa" demez. Bu işleri bırakın. Ergen gibi, hoş değil.

3. Bu adamdan yol olmaz. Geride bırakın, unutmaya çalışın, yeni çevrelere dahil olun. Sonsuza kadar bu adam zaten aklınızda olamaz, kendi kendinize aşk acısı triplerine girerek kalan ömrünüzü heba etmeyin derim.

Teşekkür ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…