• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ben ne yapabilirim

gossipgirl5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
448
Puanlar
43
Arkadaşlar merhaba bir erkek arkadaşım var başlarda ilgisinden ve sevgisinden emindim sonradan değişti bazı şeyler. Pek güvenen bir insan değilim ve sevgilimin de kız arkadaşları var bu yüzden pek fazla güvenmiyordum. Sorguladım birkaç kez. Bir gece istemeden galerisine baktım kendime engel olamadım ve gizliler kısmına girdiğimde eski sevgilisiyle birkaç wp mesajı vs. vardı. Sonra tabii dayanamadım olay çıkardım. Kendisi bakmadığını görmediğini hatırlamadığını bile söyledi benim için bir anlamı yok dedi sildi. Başka bir erkek arkadaşımdan akıl aldığımda o da aynı şeyi söyledi mesela bende de durur ama girip baktığımdan değil unuttuğumdan durur dedi. O günden sonra her şey değişti, hep hatalısın karıştırmakta dedi. Çabasızlaştı. Hala ilgi sevgi gösteriyor evet ama ben ayrılmam istemiyorum açıkçası. Dün konuşma yaptık bir şekilde konuştuk hallettik. Ben niye böyle olduğunu sorduğumda senin istediğin gibi birisi olmadığım için böyle şaşırdın dedi. Ama ben egoist birisi değilim, ilgi ve sevgi göstermek ne zamandan beri yanlış bir şey oldu. Bazen gerçekten düşünüyorum, keşke bazı şeyleri yapmasaydım diyorum. Bence kendisini duraklatıyor o da biraz. Artık çabalayan taraf ben değil o olsun istiyorum ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum doğrusu. Ne fikir verebilirsiniz bana bu konuda?

Telefon karıştırmak doğru bir davranış değil elbette ama sonuç olarak eski konuşmaları sakladığını görmüşsün. Silmesi gerekirdi sonuçta her okuduğunda hatırlanacak duygular var o mesajlarda. İki taraf da hatalı olsa da teraziye koyunca karşı tarafın hatası daha ağır basıyor. Manipüle olmuş görünüyorsun, buna izin verme bence. Yapıcı olmak isterdim ama mesajları saklıyor olması eski defterleri hala kapamadığını gösteriyor. Gerçekten unutmuş olsaydı unutmasını kusur olarak görüp mahçup olurdu ve seni ikna etme çabası olurdu. Oysa o boşvermiş çünkü gizlediği duygular açığa çıkmış ve belli ki o duygular sana olan duygularından daha ağır basıyor.

Arkadaşlar merhaba bir erkek arkadaşım var başlarda ilgisinden ve sevgisinden emindim sonradan değişti bazı şeyler. Pek güvenen bir insan değilim ve sevgilimin de kız arkadaşları var bu yüzden pek fazla güvenmiyordum. Sorguladım birkaç kez. Bir gece istemeden galerisine baktım kendime engel olamadım ve gizliler kısmına girdiğimde eski sevgilisiyle birkaç wp mesajı vs. vardı. Sonra tabii dayanamadım olay çıkardım. Kendisi bakmadığını görmediğini hatırlamadığını bile söyledi benim için bir anlamı yok dedi sildi. Başka bir erkek arkadaşımdan akıl aldığımda o da aynı şeyi söyledi mesela bende de durur ama girip baktığımdan değil unuttuğumdan durur dedi. O günden sonra her şey değişti, hep hatalısın karıştırmakta dedi. Çabasızlaştı. Hala ilgi sevgi gösteriyor evet ama ben ayrılmam istemiyorum açıkçası. Dün konuşma yaptık bir şekilde konuştuk hallettik. Ben niye böyle olduğunu sorduğumda senin istediğin gibi birisi olmadığım için böyle şaşırdın dedi. Ama ben egoist birisi değilim, ilgi ve sevgi göstermek ne zamandan beri yanlış bir şey oldu. Bazen gerçekten düşünüyorum, keşke bazı şeyleri yapmasaydım diyorum. Bence kendisini duraklatıyor o da biraz. Artık çabalayan taraf ben değil o olsun istiyorum ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum doğrusu. Ne fikir verebilirsiniz bana bu konuda?
mesajlarda ne vardı o da önemli şimdi ona göre yorum yapalım mesela? ayrıca unutmuş insan gizlilere atmaz silerdi silinenlerde unutulmuş olsa bi yere kadar anlaşılabilir ama zaten neden eski sevgilisiyle konuşuyor? seni de manipüle ediyor sevgi ve ilgisini kısarak seni terbiye etmeye çalışıyor gündemini değiştirmeye çalışıyor gibi. ayrılmak istemiyorsan bir dahaki sefere bu konuyu açtığında o zaman ayrılsaydın diye çıkışacak hazırlıklı ol bu tarz potansiyeli olan insanlar utanmaz seni suçlu gösterir sen sadece neye layık olduğunu hatırlamaya çalış ona göre karar ver

arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum nolur bana yardım edin eşim arkadaşımın durumlarına bakmış facebooktan kız ben baktım zaneti ben bozuntıya vermedim arkadaşım ben baktım diye biliyor eşime söyledim ortalığı ayağa kaldırdım yanlışlıkla baktım diyor mesaj mı atmışım aramışımı napmışım diyor bakması bile birşey sonuçta kafam çok karıştı nolur yardım edin napmalıyım ona inanmalımıyım

arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum nolur bana yardım edin eşim arkadaşımın durumlarına bakmış facebooktan kız ben baktım zaneti ben bozuntıya vermedim arkadaşım ben baktım diye biliyor eşime söyledim ortalığı ayağa kaldırdım yanlışlıkla baktım diyor mesaj mı atmışım aramışımı napmışım diyor bakması bile birşey sonuçta kafam çok karıştı nolur yardım edin napmalıyım ona inanmalımıyım
Ne saçma bir dert ya.? sosyal medyada duruma bakmak da mı kıskançlık konusu ben anlamadım gerçekten derdinizi?

Ne saçma bir dert ya.? sosyal medyada duruma bakmak da mı kıskançlık konusu ben anlamadım gerçekten derdinizi?

post paylasilir ki bakilsin diye.
arkadasinin sana soylemesi bile sacmayken senin evi ayaga kaldirmaj daha da sacma.
bu kadar tehlikeli goruyorsaniz kullanmayin sosyal medya

derdim bu ilişki durumuna bakmak istedim diyor arkadaşım bekar bu eşimi neden ilgilendiriyor yani bakmamalı

derdim bu ilişki durumuna bakmak istedim diyor arkadaşım bekar bu eşimi neden ilgilendiriyor yani bakmamalı
Yani bu kadar korkuyorsanız eşinizin sizi aldatmasından söyleyin kapasın sosyal medyasını. Ama çok gereksiz bir vesvese bu yaptığınız.. Sosyal medya insanlar birbirinin hayatlarını izlesin onlardan haberdar olsun diye var zaten 😂😂 kullanmaktaki amaç bu yani kocanız birinin durumuna hikayesine baktı diye o kişiye yan baktığı kötü düşüncelere girdiği anlamına gelmez ki.....

Back
X