- Emoji Skoru
- 448
- Puanlar
- 43
- Konu Sahibi gossipgirl5
Arkadaşlar merhaba bir erkek arkadaşım var başlarda ilgisinden ve sevgisinden emindim sonradan değişti bazı şeyler. Pek güvenen bir insan değilim ve sevgilimin de kız arkadaşları var bu yüzden pek fazla güvenmiyordum. Sorguladım birkaç kez. Bir gece istemeden galerisine baktım kendime engel olamadım ve gizliler kısmına girdiğimde eski sevgilisiyle birkaç wp mesajı vs. vardı. Sonra tabii dayanamadım olay çıkardım. Kendisi bakmadığını görmediğini hatırlamadığını bile söyledi benim için bir anlamı yok dedi sildi. Başka bir erkek arkadaşımdan akıl aldığımda o da aynı şeyi söyledi mesela bende de durur ama girip baktığımdan değil unuttuğumdan durur dedi. O günden sonra her şey değişti, hep hatalısın karıştırmakta dedi. Çabasızlaştı. Hala ilgi sevgi gösteriyor evet ama ben ayrılmam istemiyorum açıkçası. Dün konuşma yaptık bir şekilde konuştuk hallettik. Ben niye böyle olduğunu sorduğumda senin istediğin gibi birisi olmadığım için böyle şaşırdın dedi. Ama ben egoist birisi değilim, ilgi ve sevgi göstermek ne zamandan beri yanlış bir şey oldu. Bazen gerçekten düşünüyorum, keşke bazı şeyleri yapmasaydım diyorum. Bence kendisini duraklatıyor o da biraz. Artık çabalayan taraf ben değil o olsun istiyorum ben yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum doğrusu. Ne fikir verebilirsiniz bana bu konuda?