Ne Yapabilirim

kareli defter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
135
65
98
Merhabalar.26 yaşındayım lisede sevgili diyebileceğim biri oldu sadece o da çocukça bir şeydi.Üniversite bitti böyle. Göreve başladığım zaman masallardaki insanlar karşıma çıkacak sandım açıkçası(şu an anlıyorum bu çok büyük yanılgı) ama bunu çevre de yapıyor “ayy sen bi başla göreve o zaman göör” ben de buna inanmak istedim galiba en son. Göreve başladığımda biri çıktı karşıma yüz yüze geldim ilk defa biriyle bir de o kadar çok şey söyledi ki resmen umut bağlamışım ona. Ama olmadı. Bende resmen yıkım oldu çok çok üzüldüm. Bir şekilde geçti zaman. Şubat ayında arkadaşımın kuzeni arkadaşımı soktu araya vs. Arkadaşım diyor ki bana çocuğun niyeti çok ciddi babanı falan araştırmış, beni beğenmez istemez diyor ama bir görüşün dedi. Ben de mesajına cevap verdim konuşmaya başladık çok uzatmayayım arada çok şey oldu uzun ilişkisi biteli daha 2 ay olmuş gelmiş bana yazmış sonra emin olamadı resmen kendinden ben de hissettim bunu. Söyledim açıkça ama inkar, arkadaşımı tekrar devreye sokma derken tekrar konuştuk.Bu arada kendisi asker aynı ilin farklı ilçelerinde görev yapıyoruz. O eski görev yerine gitti sonra döndü 1 hafta oldu ben okul tatil olunca memlekete geldim.İlk gün gideyim diye bilet baktı resmen. Ben buraya gelince arkadaşıma mesaj atmış virüs olayı kötü oldu yanına gidecektim ama kaldı virüs bitene kadar yavaş yavaş ilerlemeyi seçtim sence nasıl falan demiş. Arkadaşım bile dedi ki bu bahane arıyor, bunları da sana söyleyeyim diye söyledi kesin insan bi telefonla sesini de mi duymaz dedi. Ben de dedim ki sürecin uzayacağı belliydi 1 gün kal görüşelim dese kalırdım ama bence çocuk resmen kendine zaman kazanmak istiyo. Galiba diyo ki bu sırada eski sevgilimi unuturum odaklanırım diye düşündü herhalde. Arkadaşım o senin verdiğin değeri sana vermiyo görüşmeyi kes üzülmeni istemiyorum dedi. Doğum günümü bile kutlamayınca bende tamam dedim. (Kutlamadan kastım hediye vs değil yanlış anlaşılmasın sevgilim değil sonuçta bunu beklemedim, normal bir doğum günü mesajı gelmedi)(Bu arada şubatta mesaj attığında ilk günler 6- 7 saatte mesaj atıyordu resmen ve arkadaşıma o günlerde demiş ki ben yanlış yaptım kafamı toplayamıyorum erken davrandım mesaj atmakta. Bunu duyunca çok bozuldum.)Çocuğa değer vermeyip, önemsemediğin baştan beri çok belli. Sana hayatında mutluluklar diliyorum dedim. Cevap bile gelmedi 2 gün bekledim sildim sonra her yerden. İnsan cevap bile vermez mi bu kadar mı önemsemez.Olayın üzerinden 2 hafta geçti ben hala üzülüyorum kendime çok kızıyorum ama bunu nasıl yeneceğim bilmiyorum. Eğer birini hayatıma alıp konuşmaya başlarsam resmen ona ümit bağlıyorum hemen bi de o da gelecek planları, gelecek günlerden bahsedince inanıyorum düşünmese söylemez sanıyorum her seferinde. Ve değersiz hissettiriliyorum bana gelince mi böyle oluyorlar başkasına değiller düşüncesi oluyo. Hayatımda bir sonraki evreye bile geçemedim resmen hep böyle bitiyo. Nasip olmuyor bir türlü.Bazen diyorum şimdi böyleysen sevgili olup ayrılsan ne yapacaksın ama hep aynı son.Çevremdede gördüklerimden sonra zaten doğru kişi hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Bir de bana bakmaz, istemez deyip ulaşılmaz görürken ulaşınca niye değişiyor bu tavır.Bu arada bir arkadaşım bu olayda aynı memleketlisiniz, aynı yerdesiniz, mesleğin vs derken bu çocuk senin peşinde koşmalıydı şu an bunu yapmıyorsa düşünmene bile gerek yok dedi. O zaman sorguladım dediğini ama birinin bu kadar çaba göstereceğine hiç inanamıyorum artık. Bir de bu çocuk bana sen benden daha güçlüsün buna eminim artık diye bi cümle kullanmıştı arkadaşım erkekler güçlü kadın istemiyor dedi 🤦🏻‍♀️ Bu çok saçma değil mi ne istiyorlar o zaman gerçekten anlamıyorum.Hayatımda olmak için olsun diye bir şey istemedim ama tabi ki ben de istiyorum güzel şeyler yaşamak. Hiç yaşamadım böyle şeyleri birinden bir gül, bir hediye almışlığım yok. Hep tek başıma mücadele halindeyim hayatta. Ama kendim için ne yapabilirim, nasıl böyle birini hemen hayatımda olacak gibi görmeyi bırakıp üzülmemi engelleyebilirim, gerçekten kendime ne yapmalıyım size sormak istiyorum

Öncelikle uzun ilişkiden çıkmış 2ay olmuş biriyle görüşmek çok riskli. O anlarda yarabandi olarak kullanılabilirsiniz.iliski konusunda kendinizi geliştirmeden ilişkiye başlamayın, devam ettirmede sorun yaşarsınız. Bekletileriniz çok yüksek ve bunu karşı tarafa enerji olarak hissettirdiginiz anda kaçarlar. Meslekten dolayı tek başınıza yapamayabilirsiniz. Uzman destek alin

Başkasının aracılığıyla olan ilişkiler bana tuhaf geliyor. biri var gel konusun falan ne bileyim ilginc.. Aşk Sevgi tanıdıkça olusan şeyler cok ümit bağlamayın her görüstügünüze. Kader kısmet birde benim bir arkadaşımda sizin gibi hep yakınır bu durumdan hiçbir görüstügüyle olmaz bence sebebi hemen olacak sanıp karsıya kaptırıyor kendini karsı taraf şımarıyor sonuc hep hüsran biraz daha ciddi soguk durun ilk zamanlar tartın ölcün

Erkekler guclu kadin istemez lafini sanirim her seyi kontrol etmeye calisan kadinlar söylüyor ya da buna inaniyor.
O anki iliskiyi yasasaniz sadece. Daha sevgili bile olmadan evlilik plani neden yapiyorsunuz
Karsidaki kisi bunu anlayip tirsiyor olabilir mi? Cunku bana okurken bile gerilim dolu geliyor evet simdi flort ediyoruz ve tuzlu kahve gelinlik damatlik halay

Cogu korkak ve bencil. Ellerinin altinda katalog var oradan secip secip duruyorlar. Tinder, Hinch, bumble bee, cofee meets bagel ve daha onlarcasi. Devir onlarin devri. Yuregi sevgi dolu ne istedigini bilen adam hic oynak olmaz, ustune ustune gider. Bir gun bir tanesi denk gelir mutlaka. Siz her iliskiye lay lay lom baslayip cok onemsemeyin ,kendi yogun bir hayatiniz olsun.

26 yaşındaymışsınız çok gençsiniz. Bence biraz kendinize odaklanın. Şu virüs geçsin gezin dolaşın. Ne biliyim alışveriş yapın. Kendinize değer verin. Aşık olmak, aşık olunmak herkes ister ama bazen sonrası pişmanlık olur. Hayatına biri girecekse bu kaderdir birilerinin araya girmesine gerek yok inan. Olacaksa olur. Görüştüğün kişiye aşık bile olsan kendinden daha fazla değer verme. Sen önemlisin. Sen kendine değer vermezsen kimse vermiyo. Güçlü kadın da ol istemeyenin keyfi bilir bakalım sen onu istiyo musun?

Aynı dertten muzdaribim, gel ağlaşalım kader ortagammm
Sarılalımmm❤️
Siz niye her geleni kabul ediyosunuz ki ? Sizin kriterleriniz yok mu? Hep kararı karşı tarafa bırakıyorsunuz gibi geldi bana. Ha çok iyi karakterleri bana uydu bu kişilerin diyosanuz orasını bilemem.
Bunu yanlış anlamışsınız her gelene evet demiyorum. Baştan hayır dersem sorun yok geride kalıp gidiyo ama Eğer birine evet dersem dediğiniz gibi oluyo hep karşı tarafa bırakıyorum ona bağlıymış gibi davranıyorum nasıl yenebilirim bilmiyorum

Öncelikle uzun ilişkiden çıkmış 2ay olmuş biriyle görüşmek çok riskli. O anlarda yarabandi olarak kullanılabilirsiniz.iliski konusunda kendinizi geliştirmeden ilişkiye başlamayın, devam ettirmede sorun yaşarsınız. Bekletileriniz çok yüksek ve bunu karşı tarafa enerji olarak hissettirdiginiz anda kaçarlar. Meslekten dolayı tek başınıza yapamayabilirsiniz. Uzman destek alin
Çok haklısınız ve bunu da söyledim ben yarabandı olarak birini kullanacak adam değilim deyip sürekli unuttuğunu, o ilişkinin bittiğini söyledi.Benklentilerim yüksek bunu ben de kendime eleştiri olarak getirdim ama inanın bu çocuğa gram öyle bir şey yapmadım.Meslekten dolayı derken benim mesleğimden dolayı mı? Yanlış anlaşılmasın asker olan o ben öğretmen olarak orda görevdeyim

Başkasının aracılığıyla olan ilişkiler bana tuhaf geliyor. biri var gel konusun falan ne bileyim ilginc.. Aşk Sevgi tanıdıkça olusan şeyler cok ümit bağlamayın her görüstügünüze. Kader kısmet birde benim bir arkadaşımda sizin gibi hep yakınır bu durumdan hiçbir görüstügüyle olmaz bence sebebi hemen olacak sanıp karsıya kaptırıyor kendini karsı taraf şımarıyor sonuc hep hüsran biraz daha ciddi soguk durun ilk zamanlar tartın ölcün
Yok bir yanlış anlaşılma olmuş. Çocuk beni görmüş. Sonrasında arkadaşım fotoğraf paylaşınca birlikte arkadaşıma söylemiş böyle böyle diye. Çok haklısınız tam bu dediğiniz oluyor hemen kaptırıp karşı tarafında aa tamam bu her şekilde bende yaa kafasına girmesi 🤦🏻‍♀️ Aslında attığım mesajları görseniz soğuk ve tartıyormuş gibi davranıyorum 😅 ama içimde yoğun yaşıyorum ne yazık ki

Erkekler guclu kadin istemez lafini sanirim her seyi kontrol etmeye calisan kadinlar söylüyor ya da buna inaniyor.
O anki iliskiyi yasasaniz sadece. Daha sevgili bile olmadan evlilik plani neden yapiyorsunuz
Karsidaki kisi bunu anlayip tirsiyor olabilir mi? Cunku bana okurken bile gerilim dolu geliyor evet simdi flort ediyoruz ve tuzlu kahve gelinlik damatlik halay
İnanın bilmiyorum söyleyen ne düşünüp söyledi. Bir planı içimde yapıyor olabilirim ama buna sebep karşı taraf oluyor. Mesela kitap okuyorum ilerde bana da okursun, sen okur ben dinlerim diyor. Evleriyle ilgili bir şey oldu mekan konusunda o tarafları hatırlamadığımı söyledim ilerde öğrenirsin diyor. O böyle söyleyince ben de bunların gerçek olacağını düşünüyorum

Çok haklısınız ve bunu da söyledim ben yarabandı olarak birini kullanacak adam değilim deyip sürekli unuttuğunu, o ilişkinin bittiğini söyledi.Benklentilerim yüksek bunu ben de kendime eleştiri olarak getirdim ama inanın bu çocuğa gram öyle bir şey yapmadım.Meslekten dolayı derken benim mesleğimden dolayı mı? Yanlış anlaşılmasın asker olan o ben öğretmen olarak orda görevdeyim

Yok bir yanlış anlaşılma olmuş. Çocuk beni görmüş. Sonrasında arkadaşım fotoğraf paylaşınca birlikte arkadaşıma söylemiş böyle böyle diye. Çok haklısınız tam bu dediğiniz oluyor hemen kaptırıp karşı tarafında aa tamam bu her şekilde bende yaa kafasına girmesi 🤦🏻‍♀️ Aslında attığım mesajları görseniz soğuk ve tartıyormuş gibi davranıyorum 😅 ama içimde yoğun yaşıyorum ne yazık ki
Siz de askersiniz sandım. Öğretmenseniz daha iyi. O erkeklerde ayrılma sonrası arayışa giriyorlar. Ipinden kurtulmuş gibi düşünün. O sırada sizi görmüş, engel durum da yok tanımak istemiş. Sonradan ayrılık acısı hissetmeye başlayınca çark etmiş. Erkekler böyle. Bu yüzden uzun ilişkiden çıkan kişi en az 8ay 1yil falan beklemesi gerekiyor. Unuttum diyince unutulsaydi ohoo.

26 yaşındaymışsınız çok gençsiniz. Bence biraz kendinize odaklanın. Şu virüs geçsin gezin dolaşın. Ne biliyim alışveriş yapın. Kendinize değer verin. Aşık olmak, aşık olunmak herkes ister ama bazen sonrası pişmanlık olur. Hayatına biri girecekse bu kaderdir birilerinin araya girmesine gerek yok inan. Olacaksa olur. Görüştüğün kişiye aşık bile olsan kendinden daha fazla değer verme. Sen önemlisin. Sen kendine değer vermezsen kimse vermiyo. Güçlü kadın da ol istemeyenin keyfi bilir bakalım sen onu istiyo musun?
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🌸 Virüs olayı bittikten sonra dediğinizi yapacağım benim sorunum kendime değer vermemek bunu kabul ettim artık kendime değer versem hayatıma giren insanların onlar hissettirdi diye değersiz olmadığımı bilirim bunu hep diyorum kendime ama başaramıyorum bütün sorunum bu galiba. Dediğiniz o kadar doğru ki ben kendime değer vermediğim için kimse vermiyor. Çok haklısınız inşallah keyfi bilir deyip bunu gerçekten yaparım

Siz de askersiniz sandım. Öğretmenseniz daha iyi. O erkeklerde ayrılma sonrası arayışa giriyorlar. Ipinden kurtulmuş gibi düşünün. O sırada sizi görmüş, engel durum da yok tanımak istemiş. Sonradan ayrılık acısı hissetmeye başlayınca çark etmiş. Erkekler böyle. Bu yüzden uzun ilişkiden çıkan kişi en az 8ay 1yil falan beklemesi gerekiyor. Unuttum diyince unutulsaydi ohoo.
Haklısınız çünkü gerçekten hiçbir sebep yoktu. Gerçekten kendisine karşı garip bir tavrım olmadı suç bende miydi diye sorgulayıp durdum çünkü. Bence de öyle ben kendime diyorum biriyle sadece yüz yüze geldim diye hiçbir yaşanmışlığım olmamasına rağmen aylar geçti üzerinden tamamen unutabilmem için o nasıl unutsun ki dedim ama sonra herkes sen gibi değil kimisi sildi mi siliyor diye düşünüp aldanmış bulundum

Cogu korkak ve bencil. Ellerinin altinda katalog var oradan secip secip duruyorlar. Tinder, Hinch, bumble bee, cofee meets bagel ve daha onlarcasi. Devir onlarin devri. Yuregi sevgi dolu ne istedigini bilen adam hic oynak olmaz, ustune ustune gider. Bir gun bir tanesi denk gelir mutlaka. Siz her iliskiye lay lay lom baslayip cok onemsemeyin ,kendi yogun bir hayatiniz olsun.
Çok güzel bir yorum içimde dile gelmek isteyenler dile geldi resmen :) Gelir değil mi sanırım bunu demem lazım kendime. Dediğinizi yapmalıyım aslında hiçbir şey düşünmeden lay lay lom olmalı inşallah bunu yapabilirim teşekkür ederim yorumunuz için

Haklısınız çünkü gerçekten hiçbir sebep yoktu. Gerçekten kendisine karşı garip bir tavrım olmadı suç bende miydi diye sorgulayıp durdum çünkü. Bence de öyle ben kendime diyorum biriyle sadece yüz yüze geldim diye hiçbir yaşanmışlığım olmamasına rağmen aylar geçti üzerinden tamamen unutabilmem için o nasıl unutsun ki dedim ama sonra herkes sen gibi değil kimisi sildi mi siliyor diye düşünüp aldanmış bulundum
Bakın ne güzel. Bugün 2. Akıllı kadın sizsiniz. Durumu anlamışsınız ancak biraz beklentilerden dolayı hata yapmışsınız. O da olmuş bitmiş yapacak birsey yok. Tecrübe olmus oldu. En azından da kendinizle ilgili neyi çözmeniz gerektiğinin farkındasiniz. Onu da hallederseniz baya rahat edersiniz

🤦🏻‍♀️ Aslında attığım mesajları görseniz soğuk ve tartıyormuş gibi davranıyorum 😅 ama içimde yoğun yaşıyorum ne yazık ki

İnanın bilmiyorum söyleyen ne düşünüp söyledi. Bir planı içimde yapıyor olabilirim ama buna sebep karşı taraf oluyor. Mesela kitap okuyorum ilerde bana da okursun, sen okur ben dinlerim diyor. Evleriyle ilgili bir şey oldu mekan konusunda o tarafları hatırlamadığımı söyledim ilerde öğrenirsin diyor. O böyle söyleyince ben de bunların gerçek olacağını düşünüyorum

Ama sizin yeni yazdığıniz şeyler işi değiştiriyor
İçinizde evlilik hayali dışınızda soğuk ve tartışmacı ikisinin ortasını bulsanız sanki daha iyi olur
Bu güçlü bı kadından ziyade korkan bir kadın davranışı bence
İlginiz varsa ve bunu belli etmezseniz irkikler nasıl anlayacak içinizi döktüğümüz yazıdan ben bile anlamadım mesela ilk yorumu yazarken

Özetle 1) Ayşe'nin Ali ye ilgisi var ve bunu umugunu sıkmadan belli ediyor. Ali de bunun sonucunda bende Ayşecim ya da bu duygular bende yok aysecim diyor
2)Ayşe evlilik hayali kuruyor ve Ali'ye ters yapıyor . Ali durumu anlayamıyor. Ayşe de beni anlamadi bana değer vermedi diye üzülüyor
Bana mantıklı gelen 1.durumdaki

Bakın ne güzel. Bugün 2. Akıllı kadın sizsiniz. Durumu anlamışsınız ancak biraz beklentilerden dolayı hata yapmışsınız. O da olmuş bitmiş yapacak birsey yok. Tecrübe olmus oldu. En azından da kendinizle ilgili neyi çözmeniz gerektiğinin farkındasiniz. Onu da hallederseniz baya rahat edersiniz
Bir olaya “ah vah çok üzüldüm ne yaparım şimdi” diye bakmayıp “tecrübe oldu” diye bakabilsem bütün sorunu çözeceğim aslında 🙄Düşündükçe anladım kendimde çözmem gereken şeyi. İnşallah halledebilirim dediğiniz gibi
Kaç doğumlusun aynı yaştayız bide sanırım
94lüyüm sizz

Ama sizin yeni yazdığıniz şeyler işi değiştiriyor
İçinizde evlilik hayali dışınızda soğuk ve tartışmacı ikisinin ortasını bulsanız sanki daha iyi olur
Bu güçlü bı kadından ziyade korkan bir kadın davranışı bence
İlginiz varsa ve bunu belli etmezseniz irkikler nasıl anlayacak içinizi döktüğümüz yazıdan ben bile anlamadım mesela ilk yorumu yazarken

Özetle 1) Ayşe'nin Ali ye ilgisi var ve bunu umugunu sıkmadan belli ediyor. Ali de bunun sonucunda bende Ayşecim ya da bu duygular bende yok aysecim diyor
2)Ayşe evlilik hayali kuruyor ve Ali'ye ters yapıyor . Ali durumu anlayamıyor. Ayşe de beni anlamadi bana değer vermedi diye üzülüyor
Bana mantıklı gelen 1.durumdaki
Zaten güçlü bir kadın olduğumu düşünmüyorum maalesef çok hassas olduğumu düşünüyorum aksine 🙄 Sanırım orda eksik anlattım tamamen soğuk olmak gibi değil de abartmadım yani demek istediğim önceki tecrübemde resmen senden beklentim var gibi davranıyordum ve bu da hatalı bir davranış bunu anladım bu sefer buna dikkat etmeye çalıştım. Güzel bir şey söylediğinde karşılık verdim ama sen şimdi bunu söyledin gelinlik bakmaya gidiyorum gibi abartmadım bu sefer 🙈 peki sizce nasıl davranmalıyım, nasıl bir tavır sergilemeliydim bu ilgi anlamında da bunu öğrenip ona göre davranayım en azından çok tecrübesiz kalıyorum galiba bunu da hep fark ediyorum

Back
X