Acilen psikiyatriste gitmeniz gerek...
Genelde sorunları aşırı derecede takan insanlarda obsesif kompulsif bozukluk görülür.
Mutlaka daha da ilerlemeden gitmelisiniz...
Canım annenin bu davranış biçimi ya yetiştirilme tarzından ya da küçükken yaşadığı sıkıntılardan ötürü olabilir... evdeki huzursuzluk evde yaşayan her bir bireyi rahatsız eder ve üzerinde olumsuz etki bırakır özellikle anneler kızları için rol modeldir ne kadar kızsakta, onlar gibi olmayacağımızı belirtsekte birgün mutlaka onlardan gördüklerimizi, duyduklarımızı hayata geçiririz bu durumda annenle birlikte bir psikiyatristte başvurmanda fayda var...anneni ikna edebilirsin her çocuk annesinin gözünde değerlidir, yaşadığın sıkıntıları, üzüntüleri ona net bir şekilde aç ve birlikte bunu atlatmak istediğini belirt.
canım sözünü dinlediği bi büyüğü ya da arkadaşı eşi dostu anneni ikna etse, evet ilaç kullanacak ama sonsuza kadar sürmicek ki
grip olunca ben bu hapı içmem demiyosai buna da demicek
herkesin başına gelebilir bu da bi hastalık ve tedavi edilmesi gereken önemli bi hastalık
Diyorum dinlemiyor ki.Babam da diyor dediğimiz zaman bize bağrıyor bir büyüğümüzde,bulunduğumuz yerde tanıdıklarımız yok yabancıyız buraya.Sanki ben onlara zorla gelin peşimden dedim.Bari üniversiteyi huzurlu okuyayım dedim ama bırakmadılar bile.Bazen diyorum al başını git kurtul.Ne zaman aynı yerde dursak bir kavga çıkıyor.Herkes mi böyle biz mi böyleyiz sadece çözemedim.
Yerinde olsam bir yolunu bulur ve hemen bir işe girerdim! O ortamdan çabucak uzaklaşman lazım bence...
valla canım bence durumunuz normal değil ve annen tedavi olmazsa daha kötüye gitçeksiniz bence, o yüzden annen kimi kıramazsa, kimin lafını sözünü dinlerse o kişi ya da kişiler anneni ikna etsin
sizin konuşmanız boş, çünkü alışmışmıştır bu konuşmalara ve hemen itiraz edecektir zaten
Bende istiyorum işe girmeyi ama 3.sınıfım,derslerim ağırlaştı.Pek güvenemiyorum o konuda kendime.Derslerimi yükseltmeye çalışıyorum.İşe gidersem zor..Zaten olabildiğince erken gidiyorum okula ki,orada geçireyim zamanı diye.
Gerçekten zor durumun,üzülüyorum bunları duyuncaAcaba sürekli ders çalışsan diycem ama en azından dersi var derler ses çıkarmazlar hem sende notlarını yükseltmiş olursun.
annenin sorunu ciddi. tedavi olur mu bilmem ama hayatınızı altüst ettiği kesin.
sen anneni değil kendini kurtarmaya bak bence.
önce kendini kontrol etmeye çalış. elini bir kere yıka bırak.
ya da yıkama krizin geldiğinde yıkamamaya çalış.
bunu atlatmak zorundasın.
kendin beceremezsen mutlaka psikiyatra git.
çok zor olur hayatın.
okulu bitirir bitirmez de evini ayır. acilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?