Ne yapabilirim?

Haklısınız ben de şimdiye kadar bu yüzden hesap açıp denemedim.Arkadaşlar güzel umutlu yorumlar yapınca açmaya karar verdim.
Sertifika meselesi de, sermayem yok zaten, artı hibe belli başlı kurallarla,taksitle veriliyo biliyorsunuzdur.Siz işi kurup,harcamaları faturalayıp başvuruyosunuz,benim başvurduğum program,sadece demirbaş karşılıyordu tabi belli bir limitle.Beş yıl önce böyleydi.Şuan aynı mı durum bilmiyorum.
Tanıdıklarınızın programı farklı da olabilir tabi,başarılı oldular mı merak ettim.

Ben daha geçen hafta bitirdim programı. İşyeri kirasından çalışan maaşına kadar pek çok kalem karşılanıyor şu an.

Bir arkadaşım yaklaşık 6 ay önce nikah ve bebek şekeri işine girdi hibeyle. Dükkan açtı aynı zamanda internet üzerinden de satış yapıyor. Şimdilik gayet iyi gidiyor.

Onun grubundan bir başka kişi de çikolata dükkanı açmış, bir ara uğradık gayet güzel keyifli bir yer olmuş. Handmade çikolata yapıyor. Hatta şu an ikisi paslaşıyor sanırım nikah şekerci olan diğerinden çikolata alıyor.

İkisinin de sermayesi yoktu ama bunlar zaten çok küçük sermayeyle kurulacak işler. Kadın girişimci kredisi kullandılar devlet bankalarından, hibe gelince onu kapattılar.

Bu arada denemekten bişey kaybetmezsiniz. Düzenli geliriniz olmaz, elinize maaş kadar para geçmez ama üç beş kuruş harçlığınız olur.

Ben İnstagramda bi hesap bulmuştum kadın kendisi ve kaynanasıyla yapıyodu elleriyle yada bişeyleri toptan alıyodu satıyodu süs püs ayna falan hatta o kadar beğenmiştim ki ilk instagram alışverişimi ordan yaptım adıda " birevbiraşk" bi bak istersen canım

İlk paragrafta yazdığınızı okuyunca ben
Ben mi çok kof bi programa başvurmuşum,yoksa yıllar geçtikçe değişmiş mi bilemedim.Yada iyi mi araştırmadım o dönem.

Arkadaşlarınızla ilgili anlattığınız gelişmeler, beni bi kadın olarak,oturduğum yerden bile mutlu etmeye yetti..
Nekadar güzel şeyler olmuş,maşaallah..
Onların adına çok sevindim...

Tamam tatlım bakayım teşekkürler...

Çılgınca gelebilecek bir şey söyleyeceğim. Mesela eski tip şeylere ozeniyor insanlar . Kenda adıma Simli kartpostallara bir sürü para vermisim dir.
Nasıl Yapılıyor bilmiyorum ama normal kartları simliye ceviriyordu falan.
Böyle biraz nostaljik işler daha çok tutuyor.
Yada minik kirk yama örtüler yapılabilir. Ve bunu iyi fiyata bile satabilirsiniz. (Bozulmaz kokmaz satamazsaniz hediye verirsiniz)

Nostalji aşığıyım ben,güzel fikir belki biraz araştırıp ilgi gören nostaljik bişeyler coverlarım belki...Teşekkür ederim.

Yok sürekli değişiyor sanırım. Ama girişimci belgeniz varsa basvurdugunuz dönemde şartlar neyse onlardan yararlaniyorsunuz. Şu an 50 bin hibe 20 bin de kalifiye eleman desteği var mesela.

Ben de onlardan özenip başvurdum ışte. Dursun elimde bi ara biseyler yaparım dedim.

Nostalji aşığıyım ben,güzel fikir belki biraz araştırıp ilgi gören nostaljik bişeyler coverlarım belki...Teşekkür ederim.
Durun gaza geldim. Mesela böyle ahşap boyama falan yapılabilir ama sizde yetenek varmış böyle minik minik şık şeyler

Durun gaza geldim. Mesela böyle ahşap boyama falan yapılabilir ama sizde yetenek varmış böyle minik minik şık şeyler
Söylediğiniz şey bana fikir verdi,zaten değişik bişeyler arıyordum,araştırıp bakacam ne yapabilirim diye gerçekten çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…