ne yapabilirim?

Purple-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
177
701
33
29
Öncelikle herkese iyi geceler bdv topiğini hep okuyorum ama ilk defa konu açıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Erkek arkadaşım ilk zamanlarımızda sosyal medyada bi ortak arkadaşımızı görüp nerden tanıyorsun? Diye sormuştu. Sorduğu kişiyle bi hafta kadar bi flört dönemimiz olmuştu, hoşlandığımı sanıyordum ama sevgili falan olmadan konuşmayı bitirmiştik. sonra lisede aynı okulda olduğumuz için çok iyi iki arkadaş olmuştuk yıllardır da bu böyleydi. Neyse ben de o kişinin erkek arkadaşımın uzaktan bi akrabası olduğunu bildiğim için hiç o konuya girmek istemedim ve sadece lisede yakın arkadaşımdı dedim. Erkek arkadaşım bi şekilde bunu öğrendi. Konu çok uzun olup sizi sıkmasın diye oraları geçiyorum. Ona yalan söylediğim için haliyle kızdı ve kırıldı. Bi kaç gündür doğru düzgün konuşmuyoruz ona onu özlediğimi söylediğimde ben de seni çok seviyorum ve özlüyorum ama sinirim geçmiyor, kabullenemiyorum, güvenimi kaybettim dedi. Kesinlikle benim niyetim onu kandırmak değildi o kişiyi gerçekten yakın arkadaşım olarak görüyordum ve o önceki olayı önemsemiyordum bile çok eskiden olan bir şeydi cünkü. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten farklı şehirlerdeyiz çokta özlüyorum.
Sizin de fikrilerinizi almak istedim şimdiden teşekkürler.

Sonra lisede aynı akulda olduğumuz için dediğinize göre, bu flörtleşme ya ortaokul zamanında oldu ya da lise başında.
Şuan kaç yaşındasınız ki sevgiliniz çocuk denilen yaştaki şeye takıldı?

Nerden öğrenmiş o çocuktan mı?
Eğer ondan öğrendiyse senin sandığın gibi 'yakın arkadaşın' değilmiş o çocuk.
Yapman gereken sevgiline mesafeli davranmak.
Senden önce olan hatta olamayan birşeyi bu kadar büyütmen beni incitti de ve mesafeli davran.
Üstüne düştükçe geri teper.

Türk erkekleri kadınların hayat hikayelerini didiklemezse olmaz zaten. İçleri rahat etmiyor.
İyi yapmışsınız basit bir flört sonuçta neyini anlatacaksınız.
Tahmin ediyorum önemsemediğim için açıklama gereği duymamıştım demişsinizdir sevgilinize. Bu kadarı yeterli.
Ben olsam aramam hiç buz gibi beklerim. Bu olay güvenmemesi için %1
Karakterinizin geri kalan %99 unu da siliyorsa bence zorlamayın zaten. Nazla niyazla olmuyor bu işler.
Ayrıca yemezler sevgilin zaten güvenmiyormuş size ki ilk sorduğunda aldığı cevaba inanmamış ve başkalarından sorgulamış.
Bence boşver ve bekle. İster gelir ister gider, bu işin hesabı yok.

Hayır o kişiden öğrenmedi hani eskiden ask.fm diye bi şey vardı, soru soruluyordu cevap veriyorduk. Lisedeyken ondan kullanırdım oradaki cevaplarımı okumuş denk gelince ordan görmüş. Ben de zaten ilk bi kaç gün çok üstüne düştüm iki gündür de hiç yazmıyorum. Üstüne düştükçe geri teptiğini fark ettim aynen

Ortaokul son sınıftayken olmuştu zaten bi haftalık bir şeydi. Çocukluktu yani. sonra mezun olmuştuk. Şu anki erkek arkadaşım 22 yaşında. Aslında takıldığı şey ondan saklamış olmam

Ortaokul son sınıftayken olmuştu zaten bi haftalık bir şeydi. Çocukluktu yani. sonra mezun olmuştuk. Şu anki erkek arkadaşım 22 yaşında. Aslında takıldığı şey ondan saklamış olmam
Valla ortaokuldaki flörtleşmeyi ben olsam 22 yaşında hatırlamazdım, aynen de bunu erkek arkadaşıma 'çocukken top oynadığım erkekleri de liste yapayım mı' diye üste çıkarak söylerdim.
İlişki uzun soluklu olsa, bir şey yaşamış olsanız hadi bir nebze ama, sevgiliniz bayağı gıcıklık yapıyor.
Hiç üstelemeyin.

Tepenize çıkartın bu herifleri aferin size...

Lise yıllarından bile önce ergenlik hatta çocuklukta yaşanmış bişeyi dahi sorun eden adamla ilişki yürür mü? Bence yürümez.
Gerçekten haklısınız. Ben bu olayı anlatmadığım için pişmanım ama verdiği tepki çok fazla ve bu tepki beni ilerisi için düşündürüyor sizin de dediğiniz gibi

Evet söyledim önemsemediğim için anlatmadığımı. O zaman şuan beklemedeyim bakalım nolucak

Gerçekten haklısınız. Ben bu olayı anlatmadığım için pişmanım ama verdiği tepki çok fazla ve bu tepki beni ilerisi için düşündürüyor sizin de dediğiniz gibi

Düşündürmesinde fayda var. Pek yolunda gidecek bir ilişkiye benzemiyor buradan bakınca.

İyi ki buraya bu konuyu açtım ya resmen kendimi yiyip bitirdim şu bi kaç günde. Demek ki benim önemsemeyip söylememem gayet doğal olanmış

İyi ki buraya bu konuyu açtım ya resmen kendimi yiyip bitirdim şu bi kaç günde. Demek ki benim önemsemeyip söylememem gayet doğal olanmış
Hatırlamanız mucize...
Şuan konunuzu okuyunca lise üni döneminde bırakın sevgili durumunu, flört ettiğim adamları düşündüm.
Bir ikisi aklıma geldi, gerisi Allah kerim.
Ha eşim hangisini biliyor derseniz, bir tek kendinden önceki sevgilimi biliyor, o da ismen.
Yeter de artar...

Araştırsan kim bilir ne haltları çıkar ayyy bu erkekler çok komik varlıklar ya shshsh

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an onu seviyorsun ve onunla birliktesin niye bu kadar geçmişini kurcalıyor ki sonuçta çöpü karıştırırsan kokusu çıkar çok kıskanç belli ki
Aslında geçmiş yüzünden ilk tartışmamız bu oldu cünkü hiç konusu açılmamıştı geçmişin. Zaman zaman çok kıskanç oluyor gerçekten

İnsan o dönemlerde ciddiye bile alınmicak ilişkiler yaşıyor ve haliyle bunları önemsemiyor. Yani bu yüzden ayrılırsak ayrılık sebebimiz çok komik olucak gerçekten

Sen üsteledikçe tepene çıkmış açıkcası. Çocukken evcilik oynadıklarını da söyle oldu olacak. Sakın üsteleme bu hayatta bildiğim tek bişey varsa o da bu dinle beni hiç arayıp sorma. Bekle iki gün sonra gel bul beni.

Yani ayrılın/ayrılmayın gibi bir kararı ben sizin adınıza veremem, bu kararı alması gereken kişi sizsiniz ama bence üstüne düşmeyin. Bu sanki haksızmışsınız da kendinizi affettirmeye çalışıyormuş gibi bir etki yaratır. Ergenliğin başlangıç döneminde yaşanmış, neredeyse çocuksu hisler beslenen bir ilişki için bile kıskanıp ayrılma noktasına gelen birinin ileride sudan sebeplerle çıkaracağı olayları düşünemiyorum bile. O yüzden kesinlikle siz aramayın ve o aradığında da tavrınız net olsun ki bir daha benzer olaylar çıkarmaya yeltenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…