• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapabilirim?

ülkemizin insanlarının -özellikle erkeklerinin- bir saçmalığıyla daha karşı karşıyayız.

geçmiş, geçmişte kalmıştır. bir insanın, benim hayatıma girmeden önceki yaşadığı şeyler beni ne ilgilendirir? hayatında ben yokken yaptığı şeyler hakkında bana hesap vermek zorunda mı? o dönemlerde beni tanıyor muydu? bana sadakat sözü mü vardı ki o zamanlar?

hayatıma giren insan, benden önce değil biriyle flört etmek, sevişmişse bile bu beni ilgilendirmez, hesap soramam.
aynı şekilde benim hayatıma giren insan da, bana hesap soramaz.

ondan önce birisiyle flört de etmiş olabilirim, yatmışta olabilirim. bunun hesabını sormak haddine değil.

+ bunu nerden öğrendiği, o çocuğa da gidip utanmadan bunu sorup sormadığı, sizin cevabınızla tatmin olmayıp kendince bi araştırma içine girip girmediği de ayrı bi mevzu.

Ben erkek arkadaşına da hak verdim sordugunda sadece liseden arkadasim demişsin ama bu gönül ilişkin de olmus ayriyeten bu insan hala arkadasin olarakta kaliyor birde onun akrabasiymis.kafaya takması normal.

Sen üsteledikçe tepene çıkmış açıkcası. Çocukken evcilik oynadıklarını da söyle oldu olacak. Sakın üsteleme bu hayatta bildiğim tek bişey varsa o da bu dinle beni hiç arayıp sorma. Bekle iki gün sonra gel bul beni.
Aramama kararı aldım zaten. Eğer ararsa yazacağım buraya :)

ülkemizin insanlarının -özellikle erkeklerinin- bir saçmalığıyla daha karşı karşıyayız.

geçmiş, geçmişte kalmıştır. bir insanın, benim hayatıma girmeden önceki yaşadığı şeyler beni ne ilgilendirir? hayatında ben yokken yaptığı şeyler hakkında bana hesap vermek zorunda mı? o dönemlerde beni tanıyor muydu? bana sadakat sözü mü vardı ki o zamanlar?

hayatıma giren insan, benden önce değil biriyle flört etmek, sevişmişse bile bu beni ilgilendirmez, hesap soramam.
aynı şekilde benim hayatıma giren insan da, bana hesap soramaz.

ondan önce birisiyle flört de etmiş olabilirim, yatmışta olabilirim. bunun hesabını sormak haddine değil.

+ bunu nerden öğrendiği, o çocuğa da gidip utanmadan bunu sorup sormadığı, sizin cevabınızla tatmin olmayıp kendince bi araştırma içine girip girmediği de ayrı bi mevzu.
Hayır o kişiye sormadı, eskiden kullandığım bi ask.fm hesabı vardı, soru cevap şeklinde bi şey. Tesadüfen o hesabıma denk geldi ve ordan gördü

Ben erkek arkadaşına da hak verdim sordugunda sadece liseden arkadasim demişsin ama bu gönül ilişkin de olmus ayriyeten bu insan hala arkadasin olarakta kaliyor birde onun akrabasiymis.kafaya takması normal.
Aslında tek hatam sorduğu zaman söylememem evet haklı ama verdiği tepki biraz fazla geliyor bana

Yani ayrılın/ayrılmayın gibi bir kararı ben sizin adınıza veremem, bu kararı alması gereken kişi sizsiniz ama bence üstüne düşmeyin. Bu sanki haksızmışsınız da kendinizi affettirmeye çalışıyormuş gibi bir etki yaratır. Ergenliğin başlangıç döneminde yaşanmış, neredeyse çocuksu hisler beslenen bir ilişki için bile kıskanıp ayrılma noktasına gelen birinin ileride sudan sebeplerle çıkaracağı olayları düşünemiyorum bile. O yüzden kesinlikle siz aramayın ve o aradığında da tavrınız net olsun ki bir daha benzer olaylar çıkarmaya yeltenmesin.
Bunları ben de ona söyledim ama ben kıskançlık yapmıyorum sadece sorduğum zaman doğruyu söyleneni isterdim, söyleseydin konu kapanırdı dedi. Bilmiyorum gerçekten o mu haklı ben mi kafam çok karıştı

Bunları ben de ona söyledim ama ben kıskançlık yapmıyorum sadece sorduğum zaman doğruyu söyleneni isterdim, söyleseydin konu kapanırdı dedi. Bilmiyorum gerçekten o mu haklı ben mi kafam çok karıştı

Doğruyu söyleyebilirdiniz evet, yeniyetmeyken kısa süre çocuksu hisler beslediğim biriydi şeklinde. Ama erkek arkadaşınızın bir akrabası olduğu için söylemekte çekinmeniz normaldir. Bunu kendisine de açıklayabilirsiniz, akraban olduğu için çekindim, aranıza soğukluk girebileceğini düşündüm diye. Bana kalırsa bu yüzden ayrılmaya gerek yok, ihtiyacınız olan tek şey iyi iletişim kurmayı başarmak.

Doğruyu söyleyebilirdiniz evet, yeniyetmeyken kısa süre çocuksu hisler beslediğim biriydi şeklinde. Ama erkek arkadaşınızın bir akrabası olduğu için söylemekte çekinmeniz normaldir. Bunu kendisine de açıklayabilirsiniz, akraban olduğu için çekindim, aranıza soğukluk girebileceğini düşündüm diye. Bana kalırsa bu yüzden ayrılmaya gerek yok, ihtiyacınız olan tek şey iyi iletişim kurmayı başarmak.
Kesinlikle şuan iletişim kuramıyoruz konuştuğumuz zaman sinirleniyor, kalbini kırmak istemiyorum deyip konuşmayı kesiyor. Ben de biraz zaman verdim şimdi ona, yazmicam aramicam. Belki siniri geçince kendisi arar hakederiz

Arkadaşlar dediğinizi yapıp aramadım bugün erkek arkadaşım kendisi mesaj attı. Beni çok özlediğini bi daha ne olursa olsun dogruyu söylememi yazmıştı. Barıştık :oops: yazmak istedim :) yorum yapıp yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim

Back
X