- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.963
- 748
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
Hey Yarabbim.Öncelikle amacım size ne saygısızlık yapmak nede laf sokmaya çalışmak çünkü yaşadığım bir durum üzerine konu açtım kimseyle tartışmak değil amacım
Sanki benim kendi kendime gelin güvey olduğumu ima ettiniz, " ay etek giydim herkes beni taciz ediyorrr" insanı değilim...Eger sizde karşı tarafa hak verecek sen kendine gelin güvey oluyorsun diyecek biriyseniz konuma yorum yapmayın yazdım..Çünku dediginiz gibi yeterince kızgınım ve yobazca bir yorum okumak istemiyorum
Kafanızdan kurgulamışsınız gibi görünüyordu ve sonradan başkalarını eklediniz. Ayrıntıları tek tek verirseniz ancak birleşir kusurabakmayın birazda kendinizde hata arayın. Beyninizi okuyamıyoruz hayatınızı izleyemiyoruz burdan.
Allah’a şükür şimdiye kadar ne tacizcisine ne tacavüzcüsüne destek verecek kadar aşağılık olmadım. Onlara destek vermek yobazlıktan öte şerefsizlik haysiyetsizlik. Ve ben asla öyle biri değilim ve şu dediklerinizi kabul etmiyorum.
Ve beni itham ettiğiniz şeylerden sonra anladım ki evet siz fazla önyargılısınız.