2018 mezunuyuz 7. YılımızLiseden mezun olalı ne kadar oldu
Mağdur niye suçlansın? daha o zaman çocuklarmış, bu çocuk tacizine girer.Doğru olan hemen şikayet etmesi tabi ki
Bu durumda eşi de haberdar olacak bir yandan gebe, şikayet edince mağdur da suçlanacak bir şekilde. Bunları göze alıp şikayet edeceğini düşünmüyorum.
Keşke zamanında susmasaydı.
“Blame the victim” söyleminin anlamıdır mağduru suçlamak. Olmaması gereken bir durum yani. Pedofiliyi bana mı anlatıyorsun? Saldırmak için yazmışsın gibi geldi.Mağdur niye suçlansın? daha o zaman çocuklarmış, bu çocuk tacizine girer.
Estağfurullah hiç saldırı niyetim yoktu. Çocuk nasıl suçlanir? Onu beynim almıyor.“Blame the victim” söyleminin anlamıdır mağduru suçlamak. Olmaması gereken bir durum yani. Pedofiliyi bana mı anlatıyorsun? Saldırmak için yazmışsın gibi geldi.
Doğru olan hemen şikayet etmesi tabi ki
Bu durumda eşi de haberdar olacak bir yandan gebe, şikayet edince mağdur da suçlanacak bir şekilde. Bunları göze alıp şikayet edeceğini düşünmüyorum.
Keşke zamanında susmasaydı.
Arkadaşım cimer üzerinden basvuruda bulundu bu arada kızlar . Bugün geri bildirimi gelmiş şahsa açık delil raporlandirilarak savcılığa yönlendirme yapın tarzında pek çok hukuksal terim varmış anlayamamış avukat ile görüşme saglayacak önce eşine anlatacak bu hafta sonu eşi evdeyken daha sonra yasal sürece gidecek bilmiyorum ne kadar doğru olur ama adama o kadar çok sinirlendik ki o okulda okuyan tek tek kızları bulup mesaj atacagim diyor arkadaşım ben de haklıyken haksız durumuna düşeceği için frenliyorm ama.hamilelik psikolojisiyle fevri davranacak diye De korkuyorumMağdur niye suçlansın? daha o zaman çocuklarmış, bu çocuk tacizine girer.
Avukat ile görüşecek bilmiyorum. Facebook mesajları var sadece elinde . Ceza almasa bile cevresindeki insanlar duysa 2 3 mahkemeye gidip gelse ,okulda adı duyulsa bile bizim için yeterli.Nasıl ispatlamayı düşünüyor 7 yıl önceki şeyi? Kadının beyanı esas olacak mı acaba?
Hamilelik hormonlari ile aşırı duygusal kız çocuğu olacagini öğrendiğinden beri aklından geçiyormus tesadüf 24 Kasım da benim yanımda olunca anlattıArkadasinizi cesaretinden dolayi tebrik ederim, umarim suclu cezasini bulur
Her gün bu ülkede hatta dünyada cinsel istismar mağduru birçok kadının arkasından konuşulanları duymuyor musunuzEstağfurullah hiç saldırı niyetim yoktu. Çocuk nasıl suçlanir? Onu beynim almıyor.
Uzun uzun yazıp anlatmak istemedim. Arkadaşım içine kapanık arkadasimin babasi dogduktan sonra babasının oz annesi cocugu olmuyor diye kendi cocugunu kardesjne veriyor yani babasi teyzesinin cocugu oluyor. Daha sonra babası annesi ile evleniyor 3 sene sonra basaniyor arkadsdim uvey babanne yani evlatlik olan kisiyle buyuyor . Kendi cocuklari gibi yetistiryorlar anne baba gibi bakiyorlar ama arkadasim lisedeyken babanne 70 dede 75 yasjnda suan ikisi de hayatta değil. Arkadasimin babasi tir soferi yilda bir geliyor çocuklarıni gormeye ,anne gidip biriyle evlenmiş baska sehirde aradığı sordugu yok. Lise de bu yasadiklarini anlatacak ne biri var ne de onu destekleyecek biri. Okula çok yakın otururdu tam.gundu okulumuz öğlen yemekleri için babaannesi çorba yapardi içmeye giderdik. Kuaför de çalışırdı hafta sonları harçlığını çıkarmak için daha 16 yaşında . Yaşıtlarına göre büyük dururdu göğüsleri çok büyüktü güzel De bir kız bağlama çalardı bundan önceki 9 sınıftaki müzik öğretmenimiz yaşlı 60 yaşlarında dünya tatlısı bir adamdı gizemi okul orkestrasina almıştı. Daha sonra okuldan ayrıldı bu öğretmen geldi. Kızlarla arası iyi olan diğer öğretmenlere göre genç sesi güzel bir tip hayal edin. Kız sen niye öyle yaptn diye şakayla karışık konuşan biri. Ben de dahil olmak üzere pek çok kızla samimi bir hocaydi. Takılır espri yapar falan seçmeli derslerde özel günler için Arkadaşım ve grupla çalışmalar yaparlardı izin kağıdı yazardı dersler için. Arkadaşım da öğretmene ilgi duymuş ama daha 16 yaşında çok küçük kalpli not vermek ona göre aşk yani o yaşlarda şuan ki 16 yaşındaki kızlar gibi düşünmeyin. Hoca da bunu çocuktur öğretmen hayranlığı olarak yorumlamayip ileri gitmiş. Arkadaşım hem bunun ayıp olduğu düşüncesi ile hem de kime anlatacağıni bilemediği için yıllar boyu anlatmamis sene de 1 2 görüşürüz biz aynı anda evlendik kpss ile 2021 te atandı att ile corona zamanı yeni yeni hem maddi hem manevi olarak toparlandi bence bundan kaynaklı. Lise sonrası ailesinden kayıplar yaşadı falan filan kısacasıBana konuda eksikler var gibi geldi. Madem o adam öyle bir halt yedi neden 7 sene beklendi?
Bir de gayet güzel sohbet muhabbet ederken durduk yere ağlaması falan.. Bilemedim yaa ben olayı bir de diğer taraftan dinlemek isterdim. Hemen aaa sapık hemen şikayet edilsin diye düşünemedim
Her gün bu ülkede hatta dünyada cinsel istismar mağduru birçok kadının arkasından konuşulanları duymuyor musunuz
Hiç duymamış gibi nasıl aklınız almıyor
Kadinlar her türlü suçlanıyor tabi maalesef de, ben çocuk icin diyorum. Gerçi çocuğu da suçlayan biiipler var da. Çocuk nasıl suçlanır aklımın almadığı o takdir edersiniz.Her gün bu ülkede hatta dünyada cinsel istismar mağduru birçok kadının arkasından konuşulanları duymuyor musunuz
Hiç duymamış gibi nasıl aklınız almıyor