- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
-
Bişey yapılamaz ve abartıyorsunuz.
Evliliklerde problemlerin en büyük sebebi karşımuzdaki insanı olduğu gibi kabul etmememiz, değiştirmeye çalışmamız. Evet insanlar ortam şartlarının gerektirdiği şekilde ufak değişimler yaşıyorlar zaman içinde ama siz kişilikten bahsediyorsunuz. Bir insanın kişiliği değişmez, değiştiremezsiniz. Ya da baskıdan bunaldığı için yüzeysel olarak değişmiş gibi yapar, bu da bi yerde patlak verir, daha kötü sonuçlar getirir.
Ya eşinizi iyi tanımadan evlendiniz,şimdi hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ya da bir çok kadın gibi evlenince değiştiririm yanılgısıyla evlendiniz, başaramayınca eşinizden soğuyorsunuz.
Yani hayatım karakter değiştirilebilinen bişi değil malesef. Sadece karşına alıp bak böyle böyle. Bunlar bizim eksik yanlarımız birbirimize destek olup bu eksikliği giderelim diyip yönlendirebilirsin. Daha olmazsa destek alabilirsiniz.. Belki bı özgüven eksikliğinin psikolojik bir sebebi vardır. Ama bunlar tabi ki evlilikte mutsuz olmanı gerektirmeyecek şeyler. Sadece halledebilirseniz her şey daha güsel olur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mizacı böyleyse böyle kabul et canım, enazından vahşi saldırgan saçma sapan konuşan aşşalayan bi adam olsa dahamı iyiydi.. Çok sakin olsa memnun olmuyoruz nedense, ama sakin adam iyidir, başkaları değil sen yönet o zamn böylece sinirlerin bozulmaz.. Farkındaysan erkek milletinde bi orta ayar yoktur, yetişme tarzı öyledir.. Ama burçlarlada alakalı olabilir mesela su gurubu erkekle ateş gurubu kadınlar arasında böyle tezatlık oluyor.. Ama bence hayat güç yarışı değil eşler arasında, sevgi saygı varsa seni üzmüyorsa gerisi boş..
Evet k.pederim de sessiz sakin kibar bir adamdir.
Saydigim yonleri ve soylediginiz seyler sukur sebebim, cok haklisiniz.
Ama bazen oyle bir noktaya geliyor ki karakedi, onun yerine konusmak zorunda kaliyorum.
Bu da yanlis bir gorunum ciziyor.
Ama tabii kimse 4/4luk degil.
Haklisiniz.
Tesekkur ederim :)
Bu bir kişilik özelliği. Anneniz, babanız yada kardeşiniz bu özelliklere sahip olsaydı onlara bu şekilde yaklaşmayacak tınız muhtemelen.
Yalnız şunu belirtmek isterim;
Eşinize saygı duymanız için onun bu insani özelliklerini kaybetmesini beklemeyin çünkü yavaş atın çiftesi pek olur diye boşuna dememişler.
Bu arada arada kullanıcı adınıza bayıldım, selamlar...
kararsızlıktan cok kendıne guvenı yok gıbı geldı bana..
hanı çocuk yaşta olsa bol bol sorumluluk verın dıcem ama bu saatten sonra karakter degısır mı bı bılgım yok..
çocuğunuz olunca degısır mı acaba..
Ben erkekte boyle bir kisilikten asla hoslanmam.
Gercekten guclu, kararli, yumrugunu masaya vurabilen, ne yaptigini, ne istedigini bilen,guclu karakterli biri benim icin erkektir.
Biraz klasik olacak ama alirken aklin nerdeydi ablaYani alirken de bu kisilikteydi, kisiligi degistiremezsiniz.
Onceden daha cekingendi.
Bu acilmis hali :)
Aslinda gayet iyi gorunuyor ozguveni.
Ama insanlari kirmaktan cok cekiniyor.
Bana da ayni sekilde.
Ben kendi kendime tartisiyorum :)
Beni kirmamak icin de susar.
Hakkini yiyemem benimle alakali konularda hakkimi yedirmez.
Ama kendine gelince i-ih, hayir demeyi kirmak saniyor.
Ben erkekte boyle bir kisilikten asla hoslanmam.
Gercekten guclu, kararli, yumrugunu masaya vurabilen, ne yaptigini, ne istedigini bilen,guclu karakterli biri benim icin erkektir.
Biraz klasik olacak ama alirken aklin nerdeydi ablaYani alirken de bu kisilikteydi, kisiligi degistiremezsiniz.
Bingo! Yani kişiden kişiye değişir ama ben yanında kendimi güvende hissetmediğim adama daha doğrusu çocuğa saygı duyamam. Keşke daha önceden düşünseydiniz. Birlikte tamamen çözemeseniz bile azaltabilirsiniz. Hayır diyememe olayı gibi mesela. Mutluluklar diliyorum.
eşiniz terazi burcu mu
http://pdrgunlugu.net/bagimli-kisilik-bozuklugu-ve-kisinin-ozellikleri/ canım bir bak bakalım bana andırıyor gibi geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?