• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapabiliriz?

Kul hakkı canım bu,başka biseye benzemez :KK43:

o_O müge anlı effect ışte bunlar:KK53: hiç aklıma böyle bisey gelmemişti,aradan çok zaman geçti ama polis nerden bulacako_O

posta bilgilerine polis rahatlıkla ulaşabilir sanırım ama bilemedim.korktum vallahi yoksa insan 200 lirasının peşine düşmez mi?

Bence Ptt memurları yerine müdür yada müdür yardımcısından bilgi alın mutlaka ki onlarda açık döküman vardır.
Nasıl ki bankalarda da güvenlik nedeniyle makbuzlarda *** yazar tc isim .. açık hali ptt müdürlüğünde vardır.
Durumu izah edersiniz.
Belki de kişi vefat etmiş olabilir ama bir şekilde ailesi alır yine de parayı
Başka birine sadaka vermeyi en son hiçbir sonuç olmadığında yaparsınız.

Bir de bende İzmir'den Samsun'a gitmiştim şimdiki arabamı almak için hiç kaparoya gerek görmediler. Sonuçta o kadar yol gelmek isteyen ciddi alıcı olmalı. 3kez telefonda teyit aldık biz gelmeden kimseye söz vermeyin diye.Belli ki siz de çaresiz kalmışsınız ama bence bir daha böyle birşey yapmayın.

Bence Ptt memurları yerine müdür yada müdür yardımcısından bilgi alın mutlaka ki onlarda açık döküman vardır.
Nasıl ki bankalarda da güvenlik nedeniyle makbuzlarda *** yazar tc isim .. açık hali ptt müdürlüğünde vardır.
Durumu izah edersiniz.
Belki de kişi vefat etmiş olabilir ama bir şekilde ailesi alır yine de parayı
Başka birine sadaka vermeyi en son hiçbir sonuç olmadığında yaparsınız.

Bir de bende İzmir'den Samsun'a gitmiştim şimdiki arabamı almak için hiç kaparoya gerek görmediler. Sonuçta o kadar yol gelmek isteyen ciddi alıcı olmalı. 3kez telefonda teyit aldık biz gelmeden kimseye söz vermeyin diye.Belli ki siz de çaresiz kalmışsınız ama bence bir daha böyle birşey yapmayın.
Evet,bu daha mantıklı. Müdüre çıkmak en iyisi memurlar başlarından atiyolar resmen.

Ya aslında durum şöyle oldu,sürekli çevre illerden arayip mutlaka geleceğiz,sakın vermeyin diye defalarca arayip sonra gelmeyen çok oldu. Ciddi alıcılarda kaçtı onlar yüzünden. Eşim de gelip beğenmeseniz paranızı iade ederim dedi. Adam razı oldu,nerden bilebiliriz böyle olacagini..

Eşim kapora alırken,gelip begenmediginizde paranızı iade edeceğim demişti. yine de dediginiz gibi denemekte fayda var. Teşekkürler:KK19:
bence arabaya bakmaya gelemeyince de kaporayı geri alamayacağını düşünmüş olabilir.
en mantıklısı arkadaşlarında dediği gibi ptt den geri yollama imkanları varsa hesabı da varsa geri göndermek

Bir fakire verin
adamın başına bir şey gelmişte olabilir
çıkar gelirse verirsiniz çok büyük bir meblağ değil

Parayı kendiniz için harcamadığınız sürece sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun.

O parayı,o gönderen adamın nıyetıne verırsenız sadaka hükmünde geçerli olur. Para sızın olmadıgı ıcın o kişi vermıs gıbı nıyet ederek verın verırken..

Back
X