ne yapacağım ben bu kararsızlıkla yaaaa tecrübelerinize ihtiyacım varr yaa

ABIHAYAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
117
8
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar daha evleneli 3 ay oldu cok şükür çok büyük bi derdim yok ama 14 şubat geliyor yaa özel bişeyler yapmak istiyorum neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum enn kısa zamandaa teşekkürler şimdiden

teşekkür ederim güzelmişş bunlar cok begendim ama evdede değişik bişeyler yapmak istiyorum öneriniz varmııı

evde değişiklik mi yapmak isityorsun 14 şubata özel alemsin kız :)

git ozaman güzel bi halı al eşine ya da yeni koltuk takımı perde de olabilir

evde değişiklik mi yapmak isityorsun 14 şubata özel alemsin kız :)

git ozaman güzel bi halı al eşine ya da yeni koltuk takımı perde de olabilir

Arkadaş evde değişik bi'şey derken romantik akşam yemeği vs.demek istemiş bence

Eşin işten gelmeden güzel bir sofra kur bence hatta seviyosanız rakı balık bile yapabilirsiniz evde, erkekler genelde çok sever öyle sofraları Yanına pratik şeyler hazırlarsın salata, ufak mezeler falan. (erkekler genelde mumlu romantik sofralardan çok böyle şeylere daha mutlu oluyolar sanki, hem yanyana olduktan sonra bu da romantik bence)
Ya da günün anlamına özel daha romantik bi'sofra kurarsın mumlar falanEvlisiniz yahu bi'de güzelce giyinirsin elbiseni aynı bi'yere gidecek gibi...
Sonra müzik açar "gel hadi düğünümüzdeki gibi dans edelim" dersiniz. Hem o günü hatırlar, hem gülüşürsünüz.
Hediyeye gelince hediye sitelerinde setler var arkadaşta yazmış galiba kutu içinde cüzdan, kemer vs var üstünde eşinizin adı yazıyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…