Ne yapacağım ben 😊

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Kızlar merhaba .evlilik için sevgi gibi duyguların tam olması gerektiğini düşünüyor musunuz ? Yaşım 28 su an yeni bastım . Muazzam bir toplumsal baskı var . Bir kere Nisan attım . Şu an karşıma cikanlara karşı hiçbir şey hissedemiyorum . Mantıken yaklaşmami söylüyorlar ama ben öyle bakamıyorum. Konuşmayı da deniyorum ama duygu oluşmuyor. Sanki bir daha hiç aevemeyecek gibiyim .

Kızlar merhaba .evlilik için sevgi gibi duyguların tam olması gerektiğini düşünüyor musunuz ? Yaşım 28 su an yeni bastım . Muazzam bir toplumsal baskı var . Bir kere Nisan attım . Şu an karşıma cikanlara karşı hiçbir şey hissedemiyorum . Mantıken yaklaşmami söylüyorlar ama ben öyle bakamıyorum. Konuşmayı da deniyorum ama duygu oluşmuyor. Sanki bir daha hiç aevemeyecek gibiyim .
Ben 24 yaşındayım. Eski sevgilimle ayrıldığımızdan beri ben de birini sevemeyecek gibi hissediyorum. Unutamadığımdan değil onu da sevmiyorum, sanki kimseyi sevemeyecek gibi hissediyorum umarım düzeliriz 😂

Muazzam bir toplumsal baskı var . Bir kere Nisan attım . Şu an karşıma cikanlara karşı hiçbir şey hissedemiyorum . Mantıken yaklaşmami söylüyorla
Soylerler.Muazzam sekliyle siddetli geçimsizlik yasarken o toplum toz olur ha.
İsteyen istedigi ile mantık evliliği yapsın azizim.Aynı yataga mantık beyle giremem ben🤷🏻‍♀️

İyi de yaşın çok büyük değil ki.
Yani 30 çok güzel ve mantıklı bir yaş evlilik için.
Hiç takılma böyle şeylere.
Milletin ağzını kapatmak için evlenmek en saçma şey olur.

Ben de öyle düşünüyorum ya . Sevmeden nasıl olacak . İlk görüşmeden sonra tiksiniyorum hemen
İste düsünün ki ilk görüsmede tiksinme söz konusu evlenince antinkuntin tüm tiksinclikler göze gelir:D uymayin topluma ask gelir bulur zamani gelince yasınızda da birşey yok gayet mis gibi bekar gezilecek yaş.

Bir şeyler hissetmen lazım canım tamamen mantık olmaz arada denge kurmak önemli olan. Evlenmek için evlenme yani

Seversiniz ya bi sans verin konusun bi kaç kez görüşün zamanla oluşur 😉

Demek ki karşına seni heyecanlandıracak kimse çıkmamış. Henüz yeni bir ilişkiden çıktıysan böyle düşünmen normal.

Bende 17-18 yaşlarımda iken kör kütük aşık olduğumu zannettiğim birinden ayrılınca böyle düşünmüştüm hatta hep şey derdim "ben ilerde mantık evliliği yapacam biri benden hoşlanıyorsa işi gücü yerindeyse alkolü, kumarı yoksa gelsin istesin evlenecem" derdim:KK48:

Ergenlik tabi. Sonrasında bana çok değer veren eşimle tanıştım başlarda pek ısınamadım arkadaş olarak bir süre konuştuk, mesajlaştik falan. Ama sonra baktım ki çok hoşuma gitmeye başladı. Kendimi bir an da deli gibi heyecanlı çeyizlik eşyalar, ev aramalar, nişan kıyafetlerine, düğün hazırlıklarıyla buldum 😂 sonrasi malum ikinci çocuk yolda:KK70::KK70:

Back
X