Hiçbir şey gelmiyor içimdenOrtalama olarak yüzde 50 kısım böyle ..
Çok sebep var ,ama sebep yok gibi bir durum var .
Kitap oku , sinemaya git .aklını başka şeylerle doldur .
Düşünüyorum aslında ama hiç psikologa gitmedim. Bana ilaç dışında bir tedavi mi uygular acaba? İlaç kullanmak istemiyorumBelki yaşadığınız, duyduğunuz kötü bir durum duygularınızı sandığınızdan fazla etkilemiştir. Böyle durumlarda iyi düşün, iyi olacak demek çok rahatlatmıyor insanı. Bir uzmandan destek alsanız, belki de uzmanla çok basit atlatacağınız bir durumla cebelleşerek kendinizi daha fazla yoruyorsunuzdur.
İlaç kullanman gerekiyorsa kullanmalısın. İlaç tedavisinden sonra terapi de alabilirsin. Buna hekim karar veriyor. Git ve kurtul arkadasim inan şu an yaşadığın kadar zor değil bu süreç.Düşünüyorum aslında ama hiç psikologa gitmedim. Bana ilaç dışında bir tedavi mi uygular acaba ilaç kullanmak istemiyorum
Evet görünürde hiçbir şey yok gibi ama hiç. mutlu değilimBen de bir dönem tam da bunlari hissediyordum. Dışarıdan bakıldığında hayatımda her şey çok yolundaydı. Kendimi dinledim kendim.icin bir şeyler yapmaya çalıştım. Ama olmadı.
Ben de gidip profesyonel bir destek aldım. Bu insanlar insan psikolojisinin eğitimini alıyorlar , çekinmemek lazim. Disin agridiginda doktora gittiğin gibi.
Lütfen kendine bunu yapma. Hayatı yaşanılır kılmak için destek al ve mutlu ol.
Cevabınız için teşekkür ederim. DeneyeceğimCagimizin hastaligi bu malesef...imkanlar daha genis ama isin enteresan kismi insanlarin geneli mutsuz...Benim teorim ise hep bu teknoloji...Sosyal medya,kullandigimiz sosyal hesaplar hepsi iste.Sanilanin aksine insani sosyal yapmiyor asosyal ve yalniz yapiyor.Dunya degisiyor insanlar degisiyor,kapitalizm gittikce daha cok yayginlasiyor vs.peki butun bu olumsuz seylerden bir nebzede olsa nasil uzak durabilirim dersen,kitap oku,kendinle sosyalles,bir hayvan edin,bolca dua et sukret,spor yap,telefonun bilgisayardan veya tvden uzak bir saat gecir,yapmaktan hoslandigin ne varsa yap,hayal kur vs.
Evet kadar üzücüBugün türkiye de bir çok insan bunu yaşıyor.oylesine yasıyorum...cümlesini o kadar çok duyuyorum ki insanları çoğunda hayat yorgunluğu,ruh yorgunluğu var tabi birde gelecek kaygısı.yalniz degilsiniz
Psikiyatriste gitmen gerekir.Merhaba arkadaşlar öyle bir ruh hali içindeyim ki içime atmaktan içim şişti. Belli bir sorun yok aslında ortada ama öyle bir haldeyim ki sürekli içimde bir korku var. Hep aklıma kötü şeyler geliyor. Her şeyi fazla düşünüyorum. Aklımdan çıkaramıyorum düşünceleri. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Öylesine yaşıyorum resmen. Çok mutsuzum. Neden böyleyim neden. Yardım edin lütfen. Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar öyle bir ruh hali içindeyim ki içime atmaktan içim şişti. Belli bir sorun yok aslında ortada ama öyle bir haldeyim ki sürekli içimde bir korku var. Hep aklıma kötü şeyler geliyor. Her şeyi fazla düşünüyorum. Aklımdan çıkaramıyorum düşünceleri. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Öylesine yaşıyorum resmen. Çok mutsuzum. Neden böyleyim neden. Yardım edin lütfen. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim deneyeceğimBazen de vücuttaki vitaminlerin eksikliğinden kaynaklanıyor bu ruh hali.
Piskologların verdiği "mutluluk" hapları, beyni uyuşturmaktan başka bir işe yaramıyor, tedavi edici olduğunu sanmıyorum. Bir sürü yan etkileri de cabası.
Ben geçen kış böyleydim, ama bu kış hiç yaşamadım, hayatımda da öyle kayda değer pozitif bir değişiklik olmadı.
Tek değişiklik, özellikle yüksek dozda D-vitamini ve Magnezyumu hiç aksatmadan tüketiyor olmam.
Bu vitamin ve mineral psikolojik anlamda aşırı önem taşıyor, ruh halimizle doğrudan bağlantılı her ikisi de.
Kesinlikle tavsiye ediyorum, farkı inanın hemen göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?