Ne yapacağım ben....

Jesminee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
60
11
3
  • merhaba arladaslar bız sozlumle dun cok kotu tartıstık 4 yıldır bırlıktelıgımız var ayrı sehırlerdeyız ve 4 aydırda gorusmuyoruz sadece mesajlasıyoruz ben ıstanbulda oturuyorum calısıyorum burda cok yanlızım kımseyı tanımıyorum ıs yerınde de tek bayan benım o yuzden hıc arkadasım yok yanlızlıklar ıcınde sırtımı ona dayayıp bana destek olmasını ıstedım oda benı yanlıs anladı durum soyle ben ona bu hafta sonu gel dedım oda sartlar uygun degıl sınavı var sınavdan sonra gelırım dedı bende tamam dedım buraya kadar sorun yok sonra konustugumuzda sartlar ortadan kalktı gelme durumu var bende bana suprız yapıp gelecek dedım hafta sonunu bekledım gelmeyıncede kendısıne soyledım ben boyle dusunmustum gelıceksın dıye bana dedıkı mantıklı konus dusuncesız sacma sapan konularla gelme falan fılan anlamadan benı tepkıme tepkıyle karsılık verdı bende sınırlerdım yeter dedım bı baskalarına bıde sana bakıyorum dedım bunuda yanlıs anladı benı yanlız bırakmasını ıstemedım bıraz ılgı ıstedım cok ozledım onu dayanamıyorum yanımda olsun ıstedım oda benı hep yanlıs anladı kendıne gore yorumladı soruyorum sıze sızce kım haksız ne olur yardım edın napayım ben dayanamıyorum artık benı bıraz anla dusun dıyorum bana bencılsın dıyo ben gercekten bencıl mıyım ne yapmam gerek lutfen bı akıl verın sımdıden cok tesekkurler

bu ne?

şaka mı?

ben ona dedim gelme dedim o gelecem dedi sonra gel dedim gelmem dedi bende bir sana bir başkalarına bakıyorum dedim...

ee?

nereden kopyala yapıştır yaptın bunu bacım?

Adam gibi yardım bekliyorum sizden yaptığınızda bakın ya evet vadede paylaştıkları pek biseybulamadimsizlere sorayim dedimsizdecok saolun ya sizden iyilik bekleyen de kabahat insanlar boşuna nankorlesmemis

Belki üzerinde parası yoktur.
Ama 4 aydır görüşmemişsiniz bir şekilde ayarlaması lazımdı,bilemedim İte kaka bir ilişki yürümezki sadece siz mi özleyip üzerine düşeceksiniz? Nereye kadar?

Adam gibi yardım bekliyorum sizden yaptığınızda bakın ya evet vadede paylaştıkları pek biseybulamadimsizlere sorayim dedimsizdecok saolun ya sizden iyilik bekleyen de kabahat insanlar boşuna nankorlesmemis
sil o adın soyadın yazan yeri bir an önce.

ikincisi de çocuk gelemem demiş mantılı açıklamış sen ısrar etmişsin sonra gelirim demiş de sen neden bir sana bir başkalarına bakıyorum diyorsun? normali mi bu cevap yani bu nasıl bir şey?

şimdi bu kız başkalarına bakıyor ayrılmak istiyorum dese ne yapacaksın?

Evet açıklama yaptı ama şartlar değişti gelme durumu ortaya çıktı dusunsun isterdim yanı para durumunda vardı bi gideyim sürpriz yapayım diye o dusunmeyince ben söyledim bak ben böyle düşünmüştüm sen yapmadım diye oda kızdı bu duruma kızılır mi hemen ya çok zorunda gitti konuşuyoruz şuan ne yaşam bilemedim

Ben bir başkalarına bir sana bakıyorum derken başları uzakta da olsa sevdiğinin yanında ilgi var alaka var öyle kuru kuruya bi iliski yok bende monotonlasti ben çok yanlizim yanımda olsun ilgi gostersin istedim oda bunlara kızdı yok ilgisiz değilmişim mantıklı konuş falan bencilsin diyo dusuncesizsin diyo ben yanımda istedim sadece bencilmi oluyorum

Ben nasıl gideyim çalışıyorum o şuan çalışmıyor mülakatı var onu bekliyor boşta yanı isteseydi gelebilirdi istemiyorsun dediğimde kiziyor asıl böyle dusunursun diye

Belki parası yoktur
Sen gitseydin
Niye milletle kıyaslıyosun
Milletin durumu vardır uçakla bile şıp diye gider gelir, sen size bak

Ben nasıl gideyim çalışıyorum o şuan çalışmıyor mülakatı var onu bekliyor boşta yanı istenseydi gelebilirsiniz istemiyorum dediğimde kişiyi haksız miyim sizce
Çalışıyosun paran var, 4 ayda bi haftasonu gidebilirdin
O daha mülakata gittiğine göre çalışmıyo, parası yok

Para durumu var bunu biliyorum mevzu o değil cebimde trilyonumda olsa ben mülakatta sonra gelecegim dedi benim çam km sikan nokta ben düşüncemi söylüyorum o buna kızıyor hiç kibir şey soylemiyecegim çok soruna gittiği demek istediğim bu benim gelip gelmemesi degil

Tek kendini düşünene bencil denir
Önce de benzer durumlar mı oldu ki
Bi gel deyince bencilsin diyo sana

anlaşılmıyor dedikleriniz lütfen yeniden deneyin!

Bakin erkekler duz mantikli insanlardir,kullandiginiz kelimeleri secerek kullanin,bi sana bakiyorum bi baskalarina kelimesi onun icin apayri bi anlam tasiyor,ve o kelimeyi kurdugunuz gibi anliyor yani ben bu sekilde soyledim ama oda anlasin yani ne demek istedigimi diye dusunuyosun sen ama gel gorki onlar asla anlamazlar canim.anlatmak istegidigin herneyse acik acik soylemeydin lafi dolandirmadan,ben seni cok ozledim bak 4 ay oldu senin sartlarinda uygunsa lutfen beni gormeye gelirmisin ?iste bukadar yanlis anlasilacak bi tarafi yok sizinki kelime oyunu gibi olmus ne yazikki yanlis anlamis ne olursa olsun,onunla konusurken uzatmadan,dolandirmadan acikca soyleyin ve kurdugunuz cumlelere dikkat edin malesef erkekler bizim kadar kivrak zekali degil

Bence üslubunuz çok yanlış. Çocukların bile kıyaslama yapılmasına karşıyım , siz hayatınızdaki insanı başkalarıyla kıyaslıyorsunuz.

Valla pes.

Eşimle gayet iyi bir iletişimim var, buna rağmen 'o öyle yapmıyo ama sevgilisine/eşine' desem sorun olur.

Oda tek kendimi düşündüğümü sandığı için bencilsin diyor ben çok yanlizim burada ne bi arkadaş ne bi çevre yanlızligimi ona dayadim biraz ilgi ne bileyim biraz farklı şeyler sürprizler bekledim monotonlastik benim kizdigim dusunceme saygı duyup tamam demiyorki tepkime tepkiyle karşılık veriyor anlayış yok ben mi haksızim bu durumda

Allah rızası için bir nokta virgül bir şey koyun ne olur.
anlaşılmıyor ki hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…