bu ne?
- merhaba arladaslar bız sozlumle dun cok kotu tartıstık 4 yıldır bırlıktelıgımız var ayrı sehırlerdeyız ve 4 aydırda gorusmuyoruz sadece mesajlasıyoruz ben ıstanbulda oturuyorum calısıyorum burda cok yanlızım kımseyı tanımıyorum ıs yerınde de tek bayan benım o yuzden hıc arkadasım yok yanlızlıklar ıcınde sırtımı ona dayayıp bana destek olmasını ıstedım oda benı yanlıs anladı durum soyle ben ona bu hafta sonu gel dedım oda sartlar uygun degıl sınavı var sınavdan sonra gelırım dedı bende tamam dedım buraya kadar sorun yok sonra konustugumuzda sartlar ortadan kalktı gelme durumu var bende bana suprız yapıp gelecek dedım hafta sonunu bekledım gelmeyıncede kendısıne soyledım ben boyle dusunmustum gelıceksın dıye bana dedıkı mantıklı konus dusuncesız sacma sapan konularla gelme falan fılan anlamadan benı tepkıme tepkıyle karsılık verdı bende sınırlerdım yeter dedım bı baskalarına bıde sana bakıyorum dedım bunuda yanlıs anladı benı yanlız bırakmasını ıstemedım bıraz ılgı ıstedım cok ozledım onu dayanamıyorum yanımda olsun ıstedım oda benı hep yanlıs anladı kendıne gore yorumladı soruyorum sıze sızce kım haksız ne olur yardım edın napayım ben dayanamıyorum artık benı bıraz anla dusun dıyorum bana bencılsın dıyo ben gercekten bencıl mıyım ne yapmam gerek lutfen bı akıl verın sımdıden cok tesekkurler
sil o adın soyadın yazan yeri bir an önce.Adam gibi yardım bekliyorum sizden yaptığınızda bakın ya evet vadede paylaştıkları pek biseybulamadimsizlere sorayim dedimsizdecok saolun ya sizden iyilik bekleyen de kabahat insanlar boşuna nankorlesmemis
Belki parası yokturBen bir başkalarına bir sana bakıyorum derken başları uzakta da olsa sevdiğinin yanında ilgi var alaka var öyle kuru kuruya bi iliski yok bende monotonlasti ben çok yanlizim yanımda olsun ilgi gostersin istedim oda bunlara kızdı yok ilgisiz değilmişim mantıklı konuş falan bencilsin diyo dusuncesizsin diyo ben yanımda istedim sadece bencilmi oluyorum
Çalışıyosun paran var, 4 ayda bi haftasonu gidebilirdinBen nasıl gideyim çalışıyorum o şuan çalışmıyor mülakatı var onu bekliyor boşta yanı istenseydi gelebilirsiniz istemiyorum dediğimde kişiyi haksız miyim sizce
Tek kendini düşünene bencil denirPara durumu var bunu biliyorum mevzu o değil cebimde trilyonumda olsa ben mülakatta sonra gelecegim dedi benim çam km sikan nokta ben düşüncemi söylüyorum o buna kızıyor hiç kibir şey soylemiyecegim çok soruna gittiği demek istediğim bu benim gelip gelmemesi degil
anlaşılmıyor dedikleriniz lütfen yeniden deneyin!Para durumu var bunu biliyorum mevzu o değil cebimde trilyonumda olsa ben mülakatta sonra gelecegim dedi benim çam km sikan nokta ben düşüncemi söylüyorum o buna kızıyor hiç kibir şey soylemiyecegim çok soruna gittiği demek istediğim bu benim gelip gelmemesi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?