Oda tek kendimi düşündüğümü sandığı için bencilsin diyor ben çok yanlizim burada ne bi arkadaş ne bi çevre yanlızligimi ona dayadim biraz ilgi ne bileyim biraz farklı şeyler sürprizler bekledim monotonlastik benim kizdigim dusunceme saygı duyup tamam demiyorki tepkime tepkiyle karşılık veriyor anlayış yok ben mi haksızim bu durumda
Isteğiniz normal ama cümleler yanlış. Gelmeyecehim diyen bi erkegin sürpriz yapmasını beklemissiniz. Olsaydi güzel olurdu tamam ama tekrar bu konuyu acip ben bekledim sen gelmedin demek bence mantıksız. Adam size gelicem dememis sonucta ve siz suçlar gibi konusmussunuz haliyle ters tepmis. Madem mulakati yakin tarihte birakin ona çalışsın kafasini ona versin niye baski yapıyorsunuz ki. Dört ay beklemissiniz iki hafta daha bekleyin yaptığınız şey gerçekten cok yanlış. Destek bekliyor suan erkek arkadasiniz sizden ve siz hem destek olmuyorsunuz hemde ilgi bekliyorsunuz. Gelmedi diye trip atıp mulakattan sonrada gelme istemiyorum diyorsunuz bence hatalı olan şu durumda sizsiniz. Bencilsin demesinin sebebini merak ediyorsaniz stresli olan mülakat sürecinde desteginizi esirgemeniz ve üstüne ilgi beklemeniz. Sizin isiniz var ama onun yok biraz anlayışlı olun. Nisanlim diyorsunuz bide yazik degil mi sayili gün kala mulakata niye tartisip strese sokuyosunuz. Alttan alin biraz sadece kendinizi düşünmeyin