ne yapacağım bilemiyorum, fikirlerinizi bekliyorum..

tekgercegim

öмяüмüη ѕ[α]нιвι
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
863
15
118
Bnm bi sorunum var ve ne yapacağımı bilemedim fevri davranmak istemiyorum o yüzden fikirlerinizi bekliyorum.. Eşim 1 hafta önce askere gitti ve ben bi anı olsun diye ona mektup göndermek istiyordum.. Fakat dün evde bi şey ararken çekmecede 2004 yılına ait bi aşk mektubu ve bi kız resmi buldum.. Yazı eşimin yazısı değil anladığım kadarıyla eşime yazılmış bir mektup, "hiç ayrılmayalım, ayrılırsak bu günlerin hatrına bu mektubu sakla" gibi şeyler yazılmış.. Ve ben bu mektubu bulunca şok oldum ne yapacağımı bilemedim.. :26: Bi tarafım diyor ki bekle askerdeyken üzme onu askerden gelince konuşursunuz (ama o gelene kadar da kendimi yiyip bitircem), diğer tarafım diyor ki bu mektubu gönder ona açıklasın

kaç yıllık evlisiniz.muhtemelen sizden çok önce olan bir şey ve sakladığını bile unutmuştur,erkeklerin o kadar ince olacağını düşünmüyorum

ikilemde kalınacak bi durum gerçekten de..
ama böyle konularda ben sakin olamıyorum,sabredip bekleyemiyorum öyle uzun süre..
kocanın dönmesine 5 ay varmış daha,iletinde yazıyor..5 ay böyle bi olay yüzünden bi kadın kendi kendini yer..bitirir..

bi yanım bekle dönsün yüzyüze daha iyi iletişim olur olayı daha net anlarsın diyor..
bi yanım ise o mektubun fotokopisini ve kocaman bi soru işareti yapıp ayrı bi kağıtla onu yolla diyor..

bilmiyorum ne yaparsın ama kalbinden geçeni yap..içinn rahat olması önemli çünkü canım..
ama sanırım ben olsam 5 ay bekleyemez,yollardım..

zaten mektubu gönderirsem ya fotokopisini gönderirim dediğin gibi ya da kendi el yazımla aynısını yazıp gönderirim.. İşte ben de ne yapacağımı bilemedim beklemek istemiyorum dediğin gibi çok var daha ama askerdeyken de üzmek istemiyorum :44::26:

5,5 ay bunun için bekleyemezdim
hemen arar sorardım bu durumuda
ne gibi bir acıklamaya yapılacak orada bulunma sebebi belli :S

Zor bir durum açıkcası bende sabırlı olamazdım sorardım tek hafifletici gibi gelen öyle sıkı sıkıya saklanılmış olmaması sanki konulmuş ve unutulmuş gibi altında hala aşıkmı yoksa onumu seviyor diye düşünceler arama hemen bazen insan o duyguları kaybetmiş olsada sadece hatıralar ve verdiği değerler için böyle davranabilir için elbetteki huzursuz ve 5 asy beklenecek bir süre değil sormalısın

Saklanmamış gibi zaten yani çekmecede biraz altta duruyordu, bana da unutulmuş gibi geliyor ama eve geldiyse kendisi getirdi niye duruyor hala o mektup neden yırtıp atılmamış, herhangi bi şeyin arasında yanlışlıkla gelmiş olsa bile hemen atması gerekti görünce..

Ben olsam biz evlenmeden 9 yıl önce yazılmış bir mektup ve resim için olay çıkarmazdım. Büyük bir olasıkla sadece basit bir hatıradan ibaret; hayır gizleyecek bir durum olsa kolayca bulamayacağınız bir yerde de saklıyabilirdi. Bence bunu ilişkinize bir tehdit olarak algılamış gibi, eşini telefonda sorgu suale çekme. Kendine özgüveni tam olan bir kadın olarak, yüzyüze görüştüğünüzde laf arasında bu mevzuyu açar, espriyle karışık hayrola, büyük aşk bunca yıl çekmece gözünde mi kalmış diye sorarsın.

kızımız çok romantikmiş doğrusu.o kadar teknolojinin içinde el yazısıyla mektup yazıp bir de resim koymak :))))

yazma mendil felan da koymuş mu acep?

bende unutulduğunu tahmin eidyorum çünkü bana karşı bi soğukluk gibi bi şey hissetmiyorum, sürekli fırsat buldukça arıyor, üzülüyor musun, iyi misin, rahatın yerinde mi diye soruyor yani beni gerçekten düşünüyor, bunlar biraz da olsun rahatlatıyor, şu an için bekleyeyim diyorum ki cvp verirken gözlerini de göreyim, ne de olsa dil yalan söylese de gözler her şeyi anlatır

kafam karıştı ben olsam bi yandan sormak için içim içimi yerdi bi yandan da o uzakta iken tartışma v.s olmasını istemezdim. eşin büyük bi ihtimal o resmi de mektubu da unuttu. ya telefonda sakin bi dille soracaksın yada yanına gittiğinde ama tartışma boyutuna getirme olayı canı sıkılmasın oralarda

işin geyiğini geçersek erkeklerin bu tip ilgiler onu unutmayan kızlar felan çok hoşlarına gider ancak çok ciddiye almazlar

Son düzenleme:

bende çok karışığım malesef, zaten sorsam bile hesap sorar gibi sormam şu an çünkü telefonda rahat konuşamıyor, konuşmamız kesilirse felan üzülmesin laf arasında sormam gerek

aslında bu tarz konuları her kadın farklı yorumlar..
herkesin düşündüğü, fikri ayrıdır..
bazıları geçmiştir o der önemsemez, bazıları neden hala duruyor der içi içini yer..

şahsen ben kesinlikle önemserim böyle bişeyi.. ister saklar gibi biyerde dursun, ister ortada kolayca bulunur olsun.. nerde nasıl durduğu değil benim için önemli olan, neden hala durduğu? önemsiyor da mı tutuyor? yksa cidden unutulmuş mu?

bunu öğrenmenin tek yoluda sormak..
diyorum ya içinden geçeni yap, en doğrusu bu bence..
askerde diye, kendi kendine 5 ayı ziyan etme bence sonuçta eşini üzmeden, kırıcı olmadan da sorup olayı anlayabilirsin.. tatlı dille sorarsın, anlatır.. kızılcak bi durum varsa, sezersen de tepkin ona göre yol alır..

şahsi fikrimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…