ne yapacağım bilemiyorum, fikirlerinizi bekliyorum..

Bende geçen gün kayınvalidemin evinde eşimin askerdeyken tuttuğu anı defteri-günlüğünü buldum :) Hemen eve çıkardım bir çırpıda karıştırdım sayfaları.

''seni çok sevdim''li falan filan bi yazı buldum eşim yazmış :)

kızın adını falanda yazmış :) Ben askere giderken eşimin başka birini sevdiğini sanıyordum, yanılmışım :)
Tatlı bi kıskançlık oldu içimde şakayla karışık söyledim eşime. İçimden kızmak bile gelmedi çünkü geçmiş gün. Ve eşim bana deli divane aşık, bundan şüphem olmadı hiç. Oyüzden de unursamadım.

Aynı şekilde bi mektup bulsam yine umursamazdım sanırım. Ama özellikle saklandıysa ozaman işin boyutu farklı. Ağzından girer burnundan çıkarım.

2004 te yazilan bi mektubu ben olsam oyle cok buyutmezdim gozumde sonuçta sizden once yasanmis ve bitmis bir iliski sonucta herkezin bir gecmisi var degilmi esinizde suan askerdeymis eskileri acip kafanizi yormayin derim ben unutulmus bir mektub olabilir

Allah kavuştursun.
2004 yılında yazılmış bir mektupmuş, içiniz rahat etmeyebilir ama bu şartlarda deşmemenizi öneririm belliki sizden önce yaşanmış biseyler.
Eşinizi de kendinizi de üzmeyin bence.

Arkadaşım olsa geçmiş geçmiştir der asla üzerinde durmaz, unutulmuş işte kaç yıl öncesiymiş deyip geçerdi kesinlikle, ama ben yapamazdım sanırım, içim içimi yerdi.

Kayınvalidenizin evinde bulsanız anlarım, eşinizin bekar evine yerleşseniz yine amenna, ama şehir değiştiren kendisi iken o mektubun birlikte yaşadığınız evde çıkması bilakis getirdiği anlamına geliyor. Seviyormuş ki sizi evlenmiş, şehir değiştirmiş. Bulabileceğinizi düşünmesi lazımdı, sizin karakterinizi bildiğinden ne tepki vereceğinizi de..

Son düzenleme:
yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar akşam sordum eşime, eski ev arkadaşına ait olduğunu söyledi, ev arkadaşının kız arkadaşı eve gelip gittiği için eşimin ajandasının arasına koymuş, sona da unutmuşlar ve ajandayla bizim eve gelmiş ve eşim oraya koyarken de bana söylemiş, ama önemsemediğim için unutmuşum sanırım o anlatınca anımsar gibi oldum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…