ne yapacağım bilemiyorum, fikirlerinizi bekliyorum..

yoo değil üstelik şehri bile değişti eşimin

Ben hayatı uçlarda yaşayan bir insanım mesela .
Mutluyken çok mutlu üzgünken bitap düşerim.
Öfkemi sinirimi siz düşüünün.
Ben böyle bişey görsem ne mümkün içimde tutmak , olayı çıkarmıştım.
Ama bu hata bekleyip doğru zamanda doğru hareketi yapmak daha öldürücüdür.
Ama tabi ki bu doğru zamana siz karar verebilirsiniz .

Eve bişeylerin arasında gelmiş demek ki desem dolapda bişeyin arasındamıydı.
9 ıl olmuş dediniz ,siz ne kadardır berabersiniz ?
AmaN çok zaman geçmiş sıkmayın yinede canınızı

biz de 6 senedir beraberiz cnm

eğer eşin sana, sanki bir başkasına aşıkmış, hala onu unutamamış gibi bi duygu hissettirmiyorsa, ki hissettirmiyor demişsin, muhtemelen gençlik hatırasıdır. Komik bi anıdır. Ki komik cidden mektup ve fotoğraf ne yahu :))

Yerinde olsam ne askerdeki adamı, ne ondan uzak kendimi böyle ufak bi şey için huzursuz etmezdim.

İlla soracağım dersen de mektupla sorma. Yalan söylemesi ve başka bi senaryo yazması için fırsat vermiş olursun. Soracaksan yüzyüze ya da telde sor ki sıcağı sıcağına ilk tepkisinden neyin ne olduğunu anlarsın..

bu akşam sorup olayı aydınlatmayı düşünüyorum cnm, haklısın

ben bir erkeğin bu kadar sene böyle bir hatıra saklıyacağını sanmıyorum istisnalar hariçtir tabi ama.. bence canınızı sıkmayın bir kitabın eşyanın arasında unutulmuş gitmiştir büyütülecek bir şey değil eşiniz size karşı iyiymiş sevgi doluymuş.. sorun yok yani birbirinizi üzmeye gerek yok ama genede rahatlıyacaksanız sorun böyle böyle bir mektup buldum diye..verdiği cevaplardan konuşmasından anlarsınız zaten doğruluğunu

hayir benim anlamadigim. .o evin hanimi sen degilmisin?
15 aydir nasil olurda o mektubu goremezsin..

bir hanim olarak cekmeceleri hicmi duzenlerken gormedin..

eminmisin eski bir mektup olduguna?

valla benim esimin cekmeceyle falan isi olmaz
bi tane laptop cantasi var.
onun icine dosya dosya ayirir koyar (fatura.dekont gibi onemli kagitlari)

telefonu cuzdani saati komidinin ustune koyar
sabah alir gider..

yani sorsam hangi cekmecede ne var bilmez...

bana tuhaf geldi???

o çekmecede tornavida gibi tamir malzemeleri var onları da eşim kullanıyor, o yüzden oraya bakma gereği duymadım, temizlik gerektiğinde de eşim temizler o konuda yardımcı oluyor saolsun, bi kaç evrağın arasındaydı zaten

anladim tatlim ...
valla bende pek bakmam o cantanin icine kendisi koyuyo kendisi aliyo
gereksizleri atiyo falan..kiz icime suphe dusurttun haadur bi bende bir ara bakayim onlarin Arasina.
ee nede olsa erkek milleti..

valla canim uzucu bir durum.
yerinde olsam degil 5 ay 5 dkk beklemez sorardim..

insallah unutulmus onemsiz bir kagit parcasidir...
sıkma canini...

sor, sor ki rahatlayasin...tatlim...
umarim önemsiz birseydir....

Bence uygun bir zaman içerisinde konuyu açabilirsin, her gün düşünüp kendini üzmeye hiç gerek yok. Sorunlar içe atıldıkça daha da büyüyor. Kendi kendine hallolabilecek bir problem değil, ki zaten hiçbir problem kendi kendine hallolmaz... Sinirlerini yıpratma ve sakince konuş, belki de gerçekten aklından çıkmıştır.

talım bence hiç takma.. kesin unutulmuş bişeylerdir. ve bence ne kendini nede askerdeki eşini üzmeye değmez. yemin törneine falan gideceksen gidince yüzyüzü konuşursun. ama öle çok önemsemiş gibi yapma bence. canım şurda böle birşey buldum atıyorum bunu bence bir kıymeti yok artık falan dersin. ama bunu telefonda konuşma hemde askerdeki eşinle. orda çok zor durumdalar ne psikolojileri, ne kendileri normal değil. hoşuna gitmeyecek şeyler söyler daha çok üzülürsünn...

Bence bu konuyu şimdi,hele eşin askerdeyken gündeme getirmen çok yanlış olur.
Ne gerek var belki de çoktan unuttuğu eski sevgiliyi hatırlatmaya ?
Üstelik adam askerde.Askerdeyken duygular düşünceler çok başka oluyor.
Bu durumda küllenmiş bir aşkı deşmek hiç akıllıca olmaz diye düşünüyorum.

2004 şu an yıl 2014 olmak üzere. aradan geçmiş 10 yıl. seninle de evlenmiş. 10 yılda mecnun leylasını unutur, en derin acılar kapanır. yani bunun lafını bile etmezdim. sadece mektubu atardım. eski eşyaların arasında unutulmuş muhtemelen. konuyu aranızda konuşmanız bile çocukça kalır.

konuştunuz mu bilmiyorum ama bana çokta masumca gelmedi yaptığı...

o çekmecede unutmuş olabilir şuan zerre aklında olmayabilir ama siz o eve yerleşirken bavulunun köşesine annesi koymadı herhalde mektubu..

şehir değiştirdi diyorsunuz... hiç çekinmemiş o mektubu sizinle evleneceği eve getirmeye....

birde üşenmemiş saklamış..

nihayet akşam sordum kızlar, eski ev arkadaşına ait olduğunu söyledi, ev arkadaşının kız arkadaşı eve gelip gittiği için eşimin ajandasının arasına koymuş, sona da unutmuşlar ve ajandayla bizim eve gelmiş ve eşim oraya koyarken de bana söylemiş, ama önemsemediğim için unutmuşum sanırım o anlatınca anımsar gibi oldum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…