Ne yapacağım bilmem

yaseminsaatleri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
69
20
18
32
Güzel ve aşırı rahat biri olmayı beceremedigim için bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. 22 yaşındayım zaten. Kimi beğensem daha var olduğumu dahi bilmezdi o derece. Erkekler genelde beni yok sayar. Zaten bende çok utangaç biriyim hani görüntümu kapatacak rahatlik yok bende
Bu zamana kadar çok üzülsem bile hep bir şekilde kendi kalbim susturdum. Kimseden hoslanmamak için çok mücadele verdim. 5 yıldan fazladir ise yaradı. Fakat şimdi üniversite öğrencilerinin yurt hakkındaki sorularını yazdığı sayfalar vardır ya oradan birini gördüm. Ilk görüşte aşk diyemem ya da tanımadığım için harika biri mi bilemem ama ilk kez elimde olmadan birini sürekli kontrol edip duruyorum. Dayanamayıp ekledim fakat sadece o kadar. Beni farkedecegini sanmıyorum ama bir yandan hiç olmazsa bir kez olsun konusabilmek istiyorum. Sonu iyi ya da kötü diye bir beklentim yok ama korkuyorum. Çevresinde öylesine güzel kız varken benimle ne konuşabilir? Lütfen bir akıl verin. Kendimi yeniden liseli gibi hissediyorum...5 yıldan sonra

Bu özgüvenle ne siz hayatinizin her hangi bir döneminde her hangi bir seyi basarabilirsiniz, nede burdakiler size yardimci olabilir. Yazdginiz her cümlede, kendinizi bir sekilde kücümsüyorsunuz. Herseyden önce bir seyin bilincinde olun..Sizi güzel/cekici veya sevilmeye layik biri yapan, sizin dis görünümünüz degil.

Haklısınız elimde olmadan sürekli yapıyorum bunu. Ama bir yandan artık üniversite bitiyor bu yüzden kendimden çok emin olamasam bile bir şeyler yapmak istiyorum. Ilk kez bana bu duyguyu yasatan kişiyi tanımaya calismali miyim? Mesaj atsam bile ne demeliyim? Eger bir şey yapmazsam belki o özgüveni bir daha bulamayacagim. En azından aşk konusunda.

Merhaba canım,senden sadece bir yaş büyüğüm. Oldukça da kiloluyum. Rahat değilimdir ama ortama girdikten sonra yavaş yavaş açılabilirim. Benimde bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Teklif geldi ama ya yanlış zamanda gelen doğru insanlardı ya da doğru zamanda gelen yanlış insanlar. Lisede arkadaşlarım her ay bir başka oğlan için ağlarlardı. Haliyle aşka olan inancım azalmıştı. Ben hep birşeyler hissetmeyi bekledim. Ve bende üniversitede yakın arkadaş grubumdan birine aşık oldum.Hayatımda böyle birşey hissetmemiştim. Korktum,bocaladım,ne yapacağımı bilemedim. Derken işe başladım birsürü insanla tanışıyorum unuturum dedim olmadı. Baktım iyice kaptırıyorum unutamıyorum çocuğa açıldım. Utanmadım...Cevabın olumsuz olacağını bilsem de yazdım. Cevap beklediğim gibi oldu. Olumsuzdu ama ben rahattım artık. Olay benden çıkmıştı. Eğer birgün sende dayanamayacak noktaya gelirsen KORKMA söyle... En azından acaba söyleseydim o da beni sever miydi,sevgili olur muyduk düşüncesinden kurtulursun. Tabi söylemeden önce tanımaya çalış. VEEE herşeyden önce kendine GÜVEN. Kimse kimseden üstün değil. Bana bakmaz etmez deme. Erkekler başta anlamıyor ama sonradan akıllarına dank ediyor. Mesela şimdi aşkımı itiraf ettiğim çocuk sürekli yazıyor. Asla umudunu kaybetme. Bol şanslar tatlım.

Merhaba Duygu öncelikle sözlerin için çok teşekür ederim. Öyle bir duruma geldimki ilk teklif edene sırf iyi hissetmek için kabuk edecek durumdayim ama tabiki çok saçma. Şimdiden insanlar 100 kere soruyor "Yok mu senin biri? " diye. Eh gururumdan ben düşünmuyorum diye kapatıp gidiyorum. Seninki cidden çok iyi cesaret. Senin gibi olmayı isterdim gerçekten. Belkide dediğin gibi konusmaliyim önce. Fakat nasıl başlayacağım? Yani ne yazacağım konuşmayi nasıl devam ettirecegim bilmiyorum. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Yüz yüze olma şansımiz şimdilik olmadığı için daha rahatım sanırım. Merhaba ya da selamdan sonra tıkanıyorum sanırım Ah ne güzel demek sana yazıyor artık. Umarım sonun çok iyi olur. Onunla ya da başkası ile....Üç gündür böyle yazıları araştırip duruyorum. Kendime güven konusunda çok sıkıntı yaşadım ama bunda geçmişin etkileri çok oldu. Psikolog ile görüşmeye başladım ama kpss olayları başlayınca zaman olmadı bıraktım sonunda

Canım vallaha benim dibimdeydi. Ben birde makine okuduğum için kız arkadaşım yoktu. Hep onlarla takılıyordum. Vallaha asla derken dayanamayıp itiraf etme noktasıına nasıl geldim bilmiyorum. Konuşmaya başlarsanız nerde okuduğunu sor,bölümünü sor öyle öyle konu açılır zaten. Ama sakın sevdiğini belli etme. Normal konuşma geçsin aranızda. Korkutma çocuğu ilk günden aşk meşk meseleleriyle

Hahaha zaten ilk günden benim bunu yapmam imkansız. Ama bir yandan çok alakasiz yerlerden olduğumuz için sanırım ilk adımı atıp yazsam bile anlar diye düşünüyorum. Selam Merhaba hangi bölümden sonra kalacağım diye korkuyorum. Halime bakın ya! Ortaokul çocukları benden daha iyi anlıyor bu işten. Stajyer olarak ders verdiğimde öğrencilerin hallerini görünce kendime gulmustum

O zaman radarları açık tut. Bakarsın kısmetin yakınlardadır. O da senin gibi utangaçtır belki. Hayırlısı neyse o olsun. Olmayacaksa da gönlüme yazma Allahım diye dua et. Herşeyin başı dua

3 kez mesaj yazmaktan döndüm. Sanırım duadan başka çarem yok her gün olduğu gibi.

Mesaj attım. Iyi akşamlar rahatsız ettim ama diye (Daha doğrusu arkadaşım elimden alıp yazdı. Durdurmaya vaktim kalmadı)
O ise yok hiç önemli değil ama su an pek musait değilim dönünce yazacağım dedi.
Ya gerçekten meşgul ya da sanırım beni başından savmak istedi. Karnımda bir tuhaf ağrı var ve kalbimi biri tutup sıkıyor gibi hissediyorum

En önemli şey sakin ve sabırlı olmak. Sonrası zaten kendiliğinden geliyor. Ya üzülüyorsun ya seviniyorsun başka oluri yok. Ama olacak olanın da önüne gecilmiyor bu yüzden sabır ve sakinlik önemli ben bunu anladım iki yıllık iliskimden.

Beklemekten başka çarem yok. Her dakika daha çok tuhaf oluyorum. Cevap vermeyecek diye korkuyorum bir yandan ya soğuk bir şey derse. Kendimi hazirlasam iyi olur. Fazla beklenti hayal kırıklığı yaratıyor

Beklemekten başka çarem yok. Her dakika daha çok tuhaf oluyorum. Cevap vermeyecek diye korkuyorum bir yandan ya soğuk bir şey derse. Kendimi hazirlasam iyi olur. Fazla beklenti hayal kırıklığı yaratıyor
Beklenti bazen hayal kırıklığı yaratıyor malesef. Her durumda güçlü kalmayı başarabilmek gerek

Geldim ama galiba uyudunuz yazdı şimdi. Yarına birakmadan geç bile olsa yazdığı için mutluyum ama bir yandan şu an beynim calismiyor sanırım sabaha bırakacağım bu işi. Ne desem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…