• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım bilmiyorum. Çok korkuyorum

annem 50 yaşında. Kendi dükkanı var
Evde yalnız kalacak, yaşı ileride bir kadın da değilmiş anneniz. İşi gücü var, sosyal çevresi de vardır.
Sizin tayin durumu zaten olabilecek bir şey neticede. Abinizde aynı sehirdeymiş. Abartılacak bir durum yok açıkçası. Siz alışın yeni duruma anneniz için çok sorun olmaz.

Yani anne yanından ilk uzaklaşmaniz olacağı için biraz bocalayabilirsiniz ama aklınıza liseden beri dışarda olan kendi ayaklarının üstünde duran kadınlar gelsin. Başta üzücü gelse de bu size bağımsızlik adına hayatı öğrenmek adına çok şey katacak. Öte yandan annenizin özel durumu için endişelenmeniz çok normal belki yakın bir şehir olur ayda iki kere falan gidip ziyaret edersiniz. Komşuları falan var mı mesela kimi insanların çok yıllık komşuları oluyor kardeş gibi oluyorlar destek oluyorlar birbirlerine
hayır ama yakın arkadasşları var. Ve yakın bi yer değil doğuya çıkacak tayin yeri. İlk şark görevi çünkü

Yani 1 yıl dursanız da sonuçta tayin olacaksınız. Tayinci birini seçerken bunları biliyordunuz. Abiniz de aynı şehirdeymiş. Anneniz iş güç sahibi. Yaşı da ileri değil. Siz kendiniz açısından korkup anneniz ile yansıtıyorsunuz sanki. Sevdiğiniz insan ile bir yola giriyorsunuz. Korkularınız olabilir ama güzel günlerinizi de mahvetmeyin bu şekilde düşünerek.

Yazanlar olmuş ama yineleyim ben de, zaten tayin çıkacaktı ve annenizle ayrılmanız gerçekleşecekti, bunun zamanının çok önemli olduğunu düşünmüyorum, yakın zamanda belli olması daha iyi olmuş, düzeninizi ona göre kurarsınız, gideceğiniz için çok yerleşmezsiniz bu bir yönden iyi, oğlu da varmış zaten aynı ilde, elini öpün gidin arayı da soğutmayın, anneler baş tacı..

hayır ama yakın arkadasşları var. Ve yakın bi yer değil doğuya çıkacak tayin yeri. İlk şark görevi çünkü
O halde yakın arkadaşlarıyla vakit geçireceğini, bir şey olsa onların hemen yetişebileceğini kendinize söyleyip rahatlatın kendinizi. Sizin yanına yetişmeniz de bir uçak biletine bakar yani endişe etmeyin. Hayırlısı olsun hakkınızda zamanla alışırsınız

Back
X