- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi persephone81
-
babam babasıyla konuştu neler oluyor falan dedi ama oğullarını savunmakla o kadar meşgullerki... birde oğulları herşeyi inkar ettiği için ve benimde elimde bir ispat olmadığı için beni suçlu çıkartmaya çalıştılar. Ben evi terketmişim v.s. v.s. Babam 'kızım git düzeltmeye çalış sen artık kendin için değil o bebek için yaşayacaksın,' falan dedi artık nefret ettim herşeyden. Ben bütün bunları nasıl ispatlayacam onu bile bilmiyorum... Yüzünü bile görmeye tahammülüm yok. Sevgiymiş sevgisi batsın adam hiç sevmemiş meğerse. Ya beni çok güzel kandırmış yada içine bir canavar girdi bilmiyorum...
babam babasıyla konuştu neler oluyor falan dedi ama oğullarını savunmakla o kadar meşgullerki... birde oğulları herşeyi inkar ettiği için ve benimde elimde bir ispat olmadığı için beni suçlu çıkartmaya çalıştılar. Ben evi terketmişim v.s. v.s. Babam 'kızım git düzeltmeye çalış sen artık kendin için değil o bebek için yaşayacaksın,' falan dedi artık nefret ettim herşeyden. Ben bütün bunları nasıl ispatlayacam onu bile bilmiyorum... Yüzünü bile görmeye tahammülüm yok. Sevgiymiş sevgisi batsın adam hiç sevmemiş meğerse. Ya beni çok güzel kandırmış yada içine bir canavar girdi bilmiyorum...
bı daha sana bu evden gıt derse, "sen defol git, burası benım evım, ben yuva yaptım bu evı. madem bu kadar ana kuzusuydun ne dıye benle evlenıp gunahıma gırdın" de.
amma çoğaldı bu dengesızlerden yaaaa. ne sanıyorlar evlılıgı. kime bu havaları, analarına erkek olduklarını mı ıspatlamaya calışıyorlar boyle yaparak. gitsin anasının koynunda yatsın, uyusn, büyüsün madem.
çileden cıkıyorum boyle konusları görünce yaaa...
yaptıgının söyledıgının arkasında duramayan korkak adam müsvettesi...
onu doguran kadın anneymiş de sen o karnındakı cocugun nesi oluyorsun acaba?
ya varya alcan bunların hepsini ibreti alem için yatırcan falakaya 500 sopayı bascan
ogullarını korumaktanmı bahsediyorsun adamın sevgilisi oldugunu onların yanında yakaladıgımda babasının yorumu arkadaşıdır gayet normal seni özledim diye msj atması dedi bana kaldırıp bunda büyütülecek birşey yokmuş sütten çıkma ak kaşıklarına kendileri bile kılıf uyduruyor bu nasılinsanlık
bunlar böyle spermlerini saça saça gezsinler,artık yüzsüzlüğüde ele almışlar bi arkadaş yazmıştı boşanma aşamasında o da, eşi dilekçeye düğün için yaptığı masraflarıda yazmış talep etmiş, ohhh önce kızı kandır düğün yap hevesini al hamilede olsa önemli değil sonra evden yolla bide dava açıp düğün masraflarını tahsil et
4 ylık hamile iken boşanalımmı diyoerrr
çocuk olmadan önce aklı neredeymiş
ayy nasıl sinirlendimm yaaa..
canım inan üzüldüm ama biraz sabret baanın dediği gibi çocuk var artık..onun için sabretki gönlün rahat olsun..duruma bak..en azından bebek doğsun haaa düzelmez ise o zaman ayrıl derim..o zaman bebeğine ben senin için dayandım diyebilirsin
ogullarını korumaktanmı bahsediyorsun adamın sevgilisi oldugunu onların yanında yakaladıgımda babasının yorumu arkadaşıdır gayet normal seni özledim diye msj atması dedi bana kaldırıp bunda büyütülecek birşey yokmuş sütten çıkma ak kaşıklarına kendileri bile kılıf uyduruyor bu nasılinsanlık
''senin bu evde bir çöpünmü varda beni göndereceksin'' 'yaşarım annemle ne var seni atarım annemi atmam'
Dedim çok istiyorsan sen git evden dedim bana ''senin bu evde bir çöpünmü varda beni göndereceksin'' dedi utanmadan. Madem böyle niye benimle evlendin benmi ısrar ettim evlenelim diye yalvaran sen değilmiydin madem öyle annenle yaşasaydın dediğimde bana hakaretler etti 'yaşarım annemle ne var seni atarım annemi atmam' dedi. Anlamıyorum nasıl bu kadar kolay geliyor bu adamlara herşey. ve nedir bu anne düşkünlüğü...
Dedim çok istiyorsan sen git evden dedim bana ''senin bu evde bir çöpünmü varda beni göndereceksin'' dedi utanmadan. Madem böyle niye benimle evlendin benmi ısrar ettim evlenelim diye yalvaran sen değilmiydin madem öyle annenle yaşasaydın dediğimde bana hakaretler etti 'yaşarım annemle ne var seni atarım annemi atmam' dedi. Anlamıyorum nasıl bu kadar kolay geliyor bu adamlara herşey. ve nedir bu anne düşkünlüğü...
gerçekten ben şunu anlamıyorum: gelinim beni aramıyo
aramak zorunda mı, hani aralarında bi sıcaklık oluşur tamamda olmuyosada olmaz, zorlamı, gidip oğluna şikayet ediyo, şikayetten sonra gelin arayınca ne anlıyolar hıııııııı heeeeelerle geçen telefon konuşmalarından, içinden gelerek yapılmadığı belli amaç sadece ego tatmini, isterse adam beni boşasın hiç umrum olmaz o tatmini kimseye yaşatmam, kv bana sana oğlum için katlanıyorum dedi, bunu söylediğinde eşimde vardı annemde vardı ortamda, şimdi eşime nemesis beni aramıyo falan diyomu bilemem ama ben hiç aramıyorum eşimde aramasın, formaliteler politik işler yapmacıklıklar, millet bu parseller yüzünden hayatını yaşayamıyo, erkek kardeşim evlendiğinde gelinimiz beni arasa ne aramasa ne, canı sağolsunda ben kardeşimle konuşayımda gerisi tırı vırı
Bence eşinizi bi doktora gösterin
Çok konu okuduk ama yanlışta olsa bi niyetleir oluyodu adamların
Bunun ne yaptığı belli değil
Boşanalım git annenlere anlat diyo, anlatıyosun yok yalan ben öyle demedim diyo..
Sorunlu olduğu ortada..
Bence eşinizi bi doktora gösterin
Çok konu okuduk ama yanlışta olsa bi niyetleir oluyodu adamların
Bunun ne yaptığı belli değil
Boşanalım git annenlere anlat diyo, anlatıyosun yok yalan ben öyle demedim diyo..
Sorunlu olduğu ortada..
sagar ve dilsiz alsayış o da kesmedi sülalesi öyleyse ordan alsaymış hakaret deyil yanlış anlamayın hanımlar sülalesine iltifat sadece :)ben ona yardım alalım dediğimde bana verdiği cevap benim bir problemim yok sinir hastası olan sensin oluyor. Neymiş bana ne yaparlarsa ne söylerlerse söylesinler ben hazmetmek zorundaymışım sinirlenen tepki veren benmişim
sorun kişiliksizlik başka agızlarla hareket etmek kendi kendine kalsa karısını iti olacakta ah şu cızırtılar olmasa arka fonda
ben ona yardım alalım dediğimde bana verdiği cevap benim bir problemim yok sinir hastası olan sensin oluyor. Neymiş bana ne yaparlarsa ne söylerlerse söylesinler ben hazmetmek zorundaymışım sinirlenen tepki veren benmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?