Ne Yapacağım Bilmiyorum :(

Göz göre göre yalan söyleyen, kendi yaptığını inkar eden adamdan ne sana nede bebeğine hayır gelmez arkadaşım.
Yarın öbürgün yaptıklarının bin beterini yapar da yapmadım der.
Bebek olmasa bir dakika durmazsın farkındayım ama bebek içinde tüm hayatını bu adamla geçirmen bebek için yapman gereken
Bir fedakarlık değil.
Her aile yuvalar bozulmasın ister, çocuk için katlanılsın ister ama nereye kadar.
Sen bu adamın değişeceğine yada bundan sonra mutlu olacağınıza inanıyor musun ?
Bir şans verdin döndün ama kalbin kırık.
Tekrarlanmayacağı, her sorunda sana çek git diyebilecek bir adamla ömür geçer mi ?
Bu adam iyi bir baba olabilir mi?
Çok iyi düşün ve kararını ona göre ver.

ahh ahhh, yazıklar olsun yazıklarr olsun o adama!!!!
sen altınları satıyon ve bunları kv alıyor, o oğluna çok kıymet veren kv öyle mi. ve eşin hala ailesini savunuyor.ağzımı bozmak istemiyorum(( çok ama çok sinirlendim. oğlun çok kıymetlydi de,altınları alacak paranz da varmış da, bedellinin en azndan yarısını siz karşılasaydınz ya e kv bozuntusu.

o adam senin kıymetini anlar güzelim anlar da sen deki bu kırgınlık bu güvenszlk ve bu yalnızlık acısını gideremez kolay kolay. kendimi senin yerine koydum da çaresizlk kadar kötüsü var mı, sık sık ailene git eğer aynı şehrdeysenz, kafanı dapıtcak seni mutlu edicek şeyler yap. o adamla da fazkla muhattap olma, yıpratmaktan başka bişi yapmıyor, bu süreçte de iice düşünrsün. ama senin düşümdüğünü ona teslim olmadığını bilsin bence... canım allah yard olsun...

bunlar böyle spermlerini saça saça gezsinler,artık yüzsüzlüğüde ele almışlar bi arkadaş yazmıştı boşanma aşamasında o da, eşi dilekçeye düğün için yaptığı masraflarıda yazmış talep etmiş, ohhh önce kızı kandır düğün yap hevesini al hamilede olsa önemli değil sonra evden yolla bide dava açıp düğün masraflarını tahsil et

ogullarını korumaktanmı bahsediyorsun adamın sevgilisi oldugunu onların yanında yakaladıgımda babasının yorumu arkadaşıdır gayet normal seni özledim diye msj atması dedi bana kaldırıp bunda büyütülecek birşey yokmuş sütten çıkma ak kaşıklarına kendileri bile kılıf uyduruyor bu nasılinsanlık

Dedim çok istiyorsan sen git evden dedim bana ''senin bu evde bir çöpünmü varda beni göndereceksin'' dedi utanmadan. Madem böyle niye benimle evlendin benmi ısrar ettim evlenelim diye yalvaran sen değilmiydin madem öyle annenle yaşasaydın dediğimde bana hakaretler etti 'yaşarım annemle ne var seni atarım annemi atmam' dedi. Anlamıyorum nasıl bu kadar kolay geliyor bu adamlara herşey. ve nedir bu anne düşkünlüğü...

sözün bittiği yer

yuuuuuhhhhh ya yüzsüzün daniskasına bak. ben nokta nokta koyayım boşlukları siz anlayın (....)

Bu erkekler nekadar da cahil oluyor. Ailesinin evinde gördüklerini gelip sana uyguluyor herhalde. Allah islah eylesin. Hiç birşey yapma, ona muhtaçmış gibide yaşama.
Başına buyruk olma, fakat kendi işini kendin yürüt. Hamilesin diye öyle kendini salma sakın. güclü ol bebeğin için. Evliik insanı olgunlaştırır ayrıca çocuk da olunca mecburen artık.

Belliki eşin annesinin dolduruşuna geliyor, bir coğu erkek gibi.

Sen giyin kuşan, öyle cici cici şeyler de giyinme. Güzel hamileyken bile çekici olabildiğini görmeli. Derlerya hani erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer misali.
Annesini de arama, ben anlamıyorum. İnsanlar ne tuhaf. kadın zorla arattıracak, herhalde kimseye içini boşaltamıyor ki. Arama boşver.
Eşin bu arada seni idare etsin, desinki anne hem işe gidiyor hemde hamile sıkıntılı dönem geçiriyor vakit bulamıyor diye falan. Ne tuhaf insanlar var ya rabbim.

onlara göre oğulları,paşaları ne yaparsa haklıdır. Biz alttan alırsak evlilik yürür biz kadınlar kendi kendimizle evleniyoruzya zaten evliliği sürdürmek iki kişininde görevi değil...

gerçekten ben şunu anlamıyorum: gelinim beni aramıyo
aramak zorunda mı, hani aralarında bi sıcaklık oluşur tamamda olmuyosada olmaz, zorlamı, gidip oğluna şikayet ediyo, şikayetten sonra gelin arayınca ne anlıyolar hıııııııı heeeeelerle geçen telefon konuşmalarından, içinden gelerek yapılmadığı belli amaç sadece ego tatmini, isterse adam beni boşasın hiç umrum olmaz o tatmini kimseye yaşatmam, kv bana sana oğlum için katlanıyorum dedi, bunu söylediğinde eşimde vardı annemde vardı ortamda, şimdi eşime nemesis beni aramıyo falan diyomu bilemem ama ben hiç aramıyorum eşimde aramasın, formaliteler politik işler yapmacıklıklar, millet bu parseller yüzünden hayatını yaşayamıyo, erkek kardeşim evlendiğinde gelinimiz beni arasa ne aramasa ne, canı sağolsunda ben kardeşimle konuşayımda gerisi tırı vırı

alıcan onun aldıklarını kafasına gecırıcen, agzı burnu dagılıcak hayvanın görücek ne işe yarıyormus o evdekı çerçöp. sperm israfı bu tipler yaa

Son düzenleme:

anneni at diyenmi var bunlara ya ananız kadar başınıza taş düşsun mutfaktan çıkmıyor bizi istemiyor biz gidelim (acıtasyonlu tavırlar) nohusa iken uyumam laf olmuş nohusa yatagımda üzerime yürümüztü annesi açmış yanlarında oturmuyormuşum ne oldu şimdi ben sana hata yaptım ama ikinci cocuk olursa asla yapmam bi salak bi çukura bir kere düşer lanet olsun yaplan ve söylenenlerin hiçbirini unutamıyorum insan olana insanız sadece kendilerine kızlarına yapılmasını istediklerini yapsınlar bize sadece

Bence eşinizi bi doktora gösterin
Çok konu okuduk ama yanlışta olsa bi niyetleir oluyodu adamların
Bunun ne yaptığı belli değil
Boşanalım git annenlere anlat diyo, anlatıyosun yok yalan ben öyle demedim diyo..

Sorunlu olduğu ortada..

öyle düşünmeyen görümceler var akıllar entrika dolu kardeşim sen boşan ben sana kız buluyum diyen tipler :) birakın beni arkadaş az huzurlu yaşıyım

sorun kişiliksizlik başka agızlarla hareket etmek kendi kendine kalsa karısını iti olacakta ah şu cızırtılar olmasa arka fonda

ben ona yardım alalım dediğimde bana verdiği cevap benim bir problemim yok sinir hastası olan sensin oluyor. Neymiş bana ne yaparlarsa ne söylerlerse söylesinler ben hazmetmek zorundaymışım sinirlenen tepki veren benmişim

bu ara eften püften sebeplerle eşine evden git diyen erkekler ne kadar çoğaldı...ben anlamıyorum adamın bebeği olacak eşini el üstünde tutacağını herşeyi alttan alacağına yaptığına bak..

ne demek seni atarım annemi atmam ..annenle kanınız aynıysa eşinin karnındaki o bebek de senin kanın canın değil mi..nasıl böyle davranıyorlar anlamıyorum, kimi bi bebeğin tırnağı için canını verir ama Rabbim nasip etmiyor böyle erkeklerde bulmuşlar kıymet bilmiyorlar.. Allah ıslah etsin eşinizi, kendinizi ezdirmeyin lütfen..

sagar ve dilsiz alsayış o da kesmedi sülalesi öyleyse ordan alsaymış hakaret deyil yanlış anlamayın hanımlar sülalesine iltifat sadece :)

sorun kişiliksizlik başka agızlarla hareket etmek kendi kendine kalsa karısını iti olacakta ah şu cızırtılar olmasa arka fonda

Siz nerden biliyorsunuz ki , biraz ağır olmuş bu itham
Henüz konu sahibinin eşi o.

Ama tüm hastalar aynı tepkiyi verir zaten, bu durumda evet ben öyleyim demez
Evliliğini kurtarmak istiyorsa adam gibi tedavisini olup öyle gelmeli
Ailen ne diyo peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…