Ne Yapacağım Bilmiyorum :(

konu sahibinin eşi ise konu sahibi kadına nasıl davranacagını bilmeli bence aldık sorun yok git deriz gider kal deriz kalır yalan deriz o suclanır hamile bir kadının gururu ve pskolojisi ile oynayan bir kişiye kişiliksiz deyince agır olmamalı bence

erva ebru inşallah cızırtılardan kurtulur huzura erersin
konu sahibi arkadaşım senin kocadan da bi cacık olmaz ama napacan çocuğun babası
içinde hiç sevgi kaldı mı bu arada

kesinlikle kişiliksizmiş ve ben yeni anladım çocuk yapalım diye yalvaranda oydu halbuki dengesiz adam

BEN CIZIRTILARIN SESİNİ KESTİM SONUNDA TEŞEKKÜRLER YİNEDE
önemli olan sadece sen ve karnındaki küçük can sakın unutma sadece siz önemlisiniz gerisi boşş

erva ebru inşallah cızırtılardan kurtulur huzura erersin
konu sahibi arkadaşım senin kocadan da bi cacık olmaz ama napacan çocuğun babası
içinde hiç sevgi kaldı mı bu arada

Hiç sevgi kalmadı görmeye bile tahammülüm yok... Benim için bu evlilik bitti ancak kendimi suçlu durumuna düşürmeden nasıl bitirecem onu düşünüyorum. Şimdi evi temelli terk etsem avukat sen suçlu olursun elinde delil yok sizin tartıştığınızı duyan kimse yok diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden

ya sen çalışıyosan ayaklarının üzerinde duruyosan sabret bebeğin doğsun o kocan olacak adam hala değişmezse boşan çünkü sizin mesele de karşı taraf baya bi paranoyak sinir oldum kocana yaa

bebeğin olacağı için olumsuz konuşmak istemiyorum kocanın huyunu da en iyi sen bilirsin düzeleceğine olgunlaşacağına dair umudun varsa evliliğine eşine zaman ver ortamı yumuşatmaya çalış ama yok bu adam inatçı çocuk gibi akıllanmaz diyorsan senelerini boşuna harcama canımAllah hakkında hayırlısını versin

Ay bu ne yaaaa. ne sacma birsey ....
ama erkek lerin cogu böyle sacma sapan seyler icin kavga cikarip büyütürler....

Canim ya isin zor, kuvetli olmalisin ve o istiyor diye onun annesini aramak zorunda degilsin, bencede bi arkadasin dedigi gibi annen girsin araya, bi konusmayi denesin kv ile.

Onlara göre hep onlar haklı. Onlar hiçbirşey yapmamış,oğulları zaten az bulunur cinsten sanki. Ben bu süreci nasıl lehime çeviririm acaba hukuken bilemiyorum ki. Aklıma şeytanlıklar falan geliyor ama yapmıyorum

Canım bunların hepsi geçiyor gidiyor tek içinde bir sızı kalıyor ama öyle böyle geçiyor sabret herkez herşeyi görecek görmezlerse eger ama sabrın kalmadıysa seb bilirsin

Anahtarlık kamera tek tuşla kadına yapılan sözlü şiddet açıga çıkar :) tek aklıma gelen bu

sen yine iyiymişsin benim aklıma dahada şeytanlıklar geliyor çaresizlikten ne düşüneceğimi şaşırdım bir nevi. O dediğini yapacam zaten telefonumla sırf bu iş için hafıza kartı aldım 8 gb. lık ama tabigeç kalmış olabilirmiyim bilmiyorum. eşimin ailesinde avukat olan biri var muhtemelen diyorum akıl almıştır o da ve belkide bu yüzden inkar ediyordur herşeyi. Bilemiyorum yani...

bırak haklı olan o olsun anlaşmalı boşanalım benim gözümde bir şey yok artık sevmiyorum seni de git boşver cidden hamile halinle kendini üzdüğüne uğraştığına değmez inan allah büyük onların kötülükleri her zaman ayaklarına dolanır sen gene huzur içinde yaşarsın emin ol

Son düzenleme:
Çok af edersiniz hanımefendi ama ben eşinizi insan kategorisine sokamıcam.

Bu nsl bi vicdansızlıktır. Karnınızda onun kanından canından bi parça taşıosunuz ve önce sizi gönderio arkadaşınızda kalıonuz 2 gün sonra gelip alıo sonrada baba evine gönderio boşanalım die.
Siz yüzünü eğip geldiğiniz için bence bu saatten sonra eşiniz pek de uslanmaz. Hatta daha da beter olacaktır ailenin seni kabul etmediğini düşünüp.

Ya ne oluo bu adamlara anlamıyorum zoru görünce hemen ananın evine git. Bizde bigün anne olacaz (yada anneyiz) ve böyle mi yetiştirecez çocuklarımızı zoru görünce kaçan,boşanmaya çalışan sorumsuz adamlar.
Ya da her şeye burnunu sokan bizim yüzümüzden mi tartışacak çocuklarımız eşleriyle. Ne olurdu bu anneler çocuklarına azıcık sorumluluk yükleseydi, her derdinde sen çekil ben hallederim demeseydi de bu kocalar böyle olmasaydı. Bu vicdanı az olan kv.ler hiç mi üzülmezler bize çektirdiklerine. Bide ah ne güzel bi kızımız oldu die gelirler istemeye

eşiniz ne istediğini bilmeyen dengesiz tutarsız biri belli ki... yol ver gitsin hamile karısına yaptığına bak terbiyesizlik çok sinir oldum eşinize Allah ıslah etsin onu:26:

bende onu anlamıyorum sanki ben boşanınca kendisi torununu oğlu da çocuğunu doğru dürüst görebilecek. Beni bu duruma getirip ne geçtiki bu kadının eline...

adam tamamen dengesiz ki şimdi ona da yanaşmıyor utanmasa benden nafaka talep edecek densiz.

biz büyüdükçe sorunlarımızda büyüyor...keşke çocuk kalabılseydık
bizim ust kat komsumuzun kızı var çok da severım kendısını
evlılıgı 4 yıl iyi bir şekide gitti sonra kv ,elti vs derken koca evden sogudu eve gelememeye başladı..
bır donem geldi ,gitti kv hep oglunu savundu gelınıne oglumu evden soguttun tarzında laflar soyledı
butun bunlara ragmen tam koptu kopacak derken ablanın hamıle oldugu ortaya cıktı...eşi once kabul etmedı aldır vs. dedi
ama abla aldırmadı çocugumu dogurucam belki kocam eve tekrar gelir,düzelir babalık yapar dedi..
sonuç :evleri bombos abla ust kata gerı dondu (baba evine),kocasının nerde kaldıgı belırsız haftada bir gelır cocugunu gorur..
degişmedi hiç ..........olan o günahsız yavruya oldu...

allah ıslah etsın doğru yolu gostersın ne dıyeyım canım kı...cnku esının yaptığı cok ama cok yanlıss yazık gunah sıze yaa...
tmm hata yaptın madem ozur dıledin madem..hala neden sürdürüyosun ki bu tavrını esının gonlunu almaya neden calışmıyorsun ki...yuva yıkmaz cok zor..belkı solemesı kolayy cekme ayrıl denir ama insan basına gelınce bırden kestirip atamıyor onca yasananları...ama soyle bısey var tabı senın esın gayet pişkin ve anladığım kadarıyla hıc pişman değil..o yuzden iyi düşün derim....
önce çocuğun için sonra kendin için neyin doğru neyin yanlış olduğunun kararını ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…