- Konu Sahibi persephone81
-
siz nerden biliyorsunuz ki , biraz ağır olmuş bu itham
henüz konu sahibinin eşi o.
Ama tüm hastalar aynı tepkiyi verir zaten, bu durumda evet ben öyleyim demez
evliliğini kurtarmak istiyorsa adam gibi tedavisini olup öyle gelmeli
ailen ne diyo peki ?
konu sahibinin eşi ise konu sahibi kadına nasıl davranacagını bilmeli bence aldık sorun yok git deriz gider kal deriz kalır yalan deriz o suclanır hamile bir kadının gururu ve pskolojisi ile oynayan bir kişiye kişiliksiz deyince agır olmamalı bence
erva ebru inşallah cızırtılardan kurtulur huzura erersin
konu sahibi arkadaşım senin kocadan da bi cacık olmaz ama napacan çocuğun babası
içinde hiç sevgi kaldı mı bu arada
Ailesinden hiç kimse beni arayıpta boşver kızım geçer bile demedi. İş o kadar seviyesizleşti ki bizim oğlumuz yalan söylemez sizin kız yalan söylüyordura bile geldi olay. Ben anlamıyorum adam hem bunları yapıyor hemde inkar ediyor. Delikanlı gibi evet böyle yaptım bile demiyor. Ben artık tahammül edemiyorum...
Anahtarlık kamera tek tuşla kadına yapılan sözlü şiddet açıga çıkar :) tek aklıma gelen bu
Çok af edersiniz hanımefendi ama ben eşinizi insan kategorisine sokamıcam.
Bu nsl bi vicdansızlıktır. Karnınızda onun kanından canından bi parça taşıosunuz ve önce sizi gönderio arkadaşınızda kalıonuz 2 gün sonra gelip alıo sonrada baba evine gönderio boşanalım die.
Siz yüzünü eğip geldiğiniz için bence bu saatten sonra eşiniz pek de uslanmaz. Hatta daha da beter olacaktır ailenin seni kabul etmediğini düşünüp.
Ya ne oluo bu adamlara anlamıyorum zoru görünce hemen ananın evine git. Bizde bigün anne olacaz (yada anneyiz) ve böyle mi yetiştirecez çocuklarımızı zoru görünce kaçan,boşanmaya çalışan sorumsuz adamlar.
Ya da her şeye burnunu sokan bizim yüzümüzden mi tartışacak çocuklarımız eşleriyle. Ne olurdu bu anneler çocuklarına azıcık sorumluluk yükleseydi, her derdinde sen çekil ben hallederim demeseydi de bu kocalar böyle olmasaydı. Bu vicdanı az olan kv.ler hiç mi üzülmezler bize çektirdiklerine. Bide ah ne güzel bi kızımız oldu die gelirler istemeye
bırak haklı olan o olsun anlaşmalı boşanalım benim gözümde bir şey yok artık sevmiyorum seni de git boşver cidden hamile halinle kendini üzdüğüne uğraştığına değmez inan allah büyük onların kötülükleri her zaman ayaklarına dolanır sen gene huzur içinde yaşarsın emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?