Bende görmedim ama baya emin konuştuğum gibi faizlerden dolayı satamayacaklar düşecek diyor.Üç senedir ev bakıyorum ara ara. Acelemiz yok, uygun bir şey olursa altın satar, kredi çekeriz diyoruz. Ev fiyatlarının düştüğünü hiç görmedim.
Hiç deneyimim yok hepsini değilde bir kısmını düşündüm. Takip edemesende al 6 ay sonra bak yüzde yüz kazanırsın diyor. Ama bilemiyorum tabi.bitcoin gibi bir seyden para kazanmaniz icin surekli olarak takipte olmaniz lazim,
degisik piyasalar degisik saatlerde aktif oldugu icin gercekten sabah aksam takipte olmaniz gerekecek,
kaybetme olasiliginiz da her zaman var,
bu kadar yuksek para ile o ise girmeyin hic borsa deneyiminiz yoksa.
Hiç deneyimim yok hepsini değilde bir kısmını düşündüm. Takip edemesende al 6 ay sonra bak yüzde yüz kazanırsın diyor. Ama bilemiyorum tabi.
Siz parayı Tl olarak mı bekletiyorsunuz?Borsaya girmeyin en ufak şeyde borsa oynar. Altın alın. Doğru demiş bankacı. Ev fiyatları düşecek alın artışta olacak. Biz de ev almak için bekliyoruz..
Bankacı bir tanıdığım söylüyor hiçbir zaman düşmüyor düşüp çıkar ama aldığının altına inmez dedi. Bitcoin in eski grafiklerine seyrine bak anlarsın dedi açıkçası araştırmadım. Borsa gibi mi? Bana dijital para dedi.ay kim diyor bunu, olur mu oyle sey,
kim borsaya para atmis da 6 ay sonra bakip para kazanmis.
ki bitcoin piyasasi normal borsadan daha hareketli.
Bankacı bir tanıdığım söylüyor hiçbir zaman düşmüyor düşüp çıkar ama aldığının altına inmez dedi. Bitcoin in eski grafiklerine seyrine bak anlarsın dedi açıkçası araştırmadım. Borsa gibi mi? Bana dijital para dedi.
evet dijital para ama btonlarca turu var, ve aralarinda alim satip yaparak millet para kazaniyor,
ayni borsada bono alip satmak gibi, sadece para biriminiz tl euro dolar degil, bitcoin.
ve bir cok borsasi var bunun da, alim satim oranlarinda farklilik ve kurallar da degisiyor,
biz az para ile sirf nedir ne degildir diye ogrenmek icin girdik, toplam 10binle falan oynadik diyeyim size, onun icin bile surekli takip etmek gerekiyordu, bir sure sonra cok vaktimizi aliyor diye ciktik.
Hani cok umut vaadededn bir bitcoin turu secilip belki aylarca birakilabilir ama nasil guveneceksiniz ki, bu altin alip kasaya atmakla ayni sey degil,
evet kazanabilirsiniz, ama eriye de bilir.
Haklısınız benimkide kasada değerlendi ve şu an değer kaybediyor. Ne yapacağım konusunda inanılmaz kararsızımaltın bile kasada değerlendi ama satanlar köşeyi döndü bizimkiler kasada değerlenip kasada yeniden değer kaybetti
kısa sürede kg da 100 bin TL kar edildi, sattılar, düşünce yeniden aldılar
ülkede kglarca altını olan belki de binlerce insan var ama kar edenler sınırlı sayıda
Takip olayını yaparım ama gerek var mı dediğiniz gibi al sat yapamam. Bende bir miktar deneme amaçlı yatırıcam ve unutucam bakalım ne olacak:) yani uzun vadede altın gibi değerleniyor diyor o konuştuğum kişi ama bilemedim. Yani eriyedebilir derken hiçbir zaman aldığın değerin altına inmiyor diyor haziranla kıyaslıyor mesela her türlü kar etmiş olursun diyor. Bende 30 bin filan olmadı deneme amaçlı yatırayım. Altın hesabı en mantıklısı gibi duruyor. Siz ne olarak tutuyorsunuz birikiminizi?evet dijital para ama btonlarca turu var, ve aralarinda alim satip yaparak millet para kazaniyor,
ayni borsada bono alip satmak gibi, sadece para biriminiz tl euro dolar degil, bitcoin.
ve bir cok borsasi var bunun da, alim satim oranlarinda farklilik ve kurallar da degisiyor,
biz az para ile sirf nedir ne degildir diye ogrenmek icin girdik, toplam 10binle falan oynadik diyeyim size, onun icin bile surekli takip etmek gerekiyordu, bir sure sonra cok vaktimizi aliyor diye ciktik.
Hani cok umut vaadededn bir bitcoin turu secilip belki aylarca birakilabilir ama nasil guveneceksiniz ki, bu altin alip kasaya atmakla ayni sey degil,
evet kazanabilirsiniz, ama eriye de bilir.
Takip olayını yaparım ama gerek var mı dediğiniz gibi al sat yapamam. Bende bir miktar deneme amaçlı yatırıcam ve unutucam bakalım ne olacak:) yani uzun vadede altın gibi değerleniyor diyor o konuştuğum kişi ama bilemedim. Yani eriyedebilir derken hiçbir zaman aldığın değerin altına inmiyor diyor haziranla kıyaslıyor mesela her türlü kar etmiş olursun diyor. Bende 30 bin filan olmadı deneme amaçlı yatırayım. Altın hesabı en mantıklısı gibi duruyor. Siz ne olarak tutuyorsunuz birikiminizi?
Hayr altnlarm var. Her ay da para arttırabilirsek altn yapyoruz..Siz parayı Tl olarak mı bekletiyorsunuz?
altın bile kasada değerlendi ama satanlar köşeyi döndü bizimkiler kasada değerlenip kasada yeniden değer kaybetti
kısa sürede kg da 100 bin TL kar edildi, sattılar, düşünce yeniden aldılar
ülkede kglarca altını olan belki de binlerce insan var ama kar edenler sınırlı sayıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?