ne yapacağım ne düşünmem gerekiyor şimdi?

Onların değerleri hiç değişmez benim gözümde ikisi de benim bebeğimdir. Yıkıcıdan kastım bi anda birileri hayatıma girip düzenimi bozar mı? Bi de tabi soru işaretlerini ne kadar taşıyabilirim.
Bunları gereksiz takıntı yapıyor olabilirsiniz farkında mısınız? Bu sizin bir zannınız üzerine kurulu bir obsesyondan ibaret olabilir. Anneniz ve babanız biriciginiz. Isim meselesini sorun, tatminkar cvp alırsanız daha da fazla hafiyeliğe luzum yoktur. Kimse siz istemeden hayatiniza giremez. Sokaktaki manav ile de karşılaşıyorsunuz her gün. Sizin için önemi var mı? Hayatınızın neresinde? Kimse siz istemeden hayatınıza entegre olamaz korkmayın.

Bugun edevlette gordum. Benim adım neden değişti diye gidip sorun. Bunu sormadan nasıl duruyorsunuz cidden hayret ediyorum.
Duyacaklarımdan korkuyorum. Buna hazır mıyım karar veremiyorum. Üzerimde müthiş bir soğukkanlılık var evet bende anlam veremiyorum.

Bi de şu var eklemeyi unutmuşum. Biz şu an x şehrinde yaşıyoruz diyelim. Ailem y şehrinin bir köyünde doğmuş. Sonra da ben doğmadan çok önce x şehrine taşınmışlar. Ama benim doğum yerim y şehri olarak yazıyor. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Ama soyadım hep aynı ismim 1 yaşındayken değişmiş sadece.
Bende İstanbul da doğdum ama doğum yerim anne ve babamın memleketin de görünüyor. o yıllar evlilik cüzdanı memlekette olduğu için beni nüfusa kaydettirememişler. Bir yıl sonra memlekete gidince kayıt yaptırmışlar.

Bunları gereksiz takıntı yapıyor olabilirsiniz farkında mısınız? Bu sizin bir zannınız üzerine kurulu bir obsesyondan ibaret olabilir. Anneniz ve babanız biriciginiz. Isim meselesini sorun, tatminkar cvp alırsanız daha da fazla hafiyeliğe luzum yoktur. Kimse siz istemeden hayatiniza giremez. Sokaktaki manav ile de karşılaşıyorsunuz her gün. Sizin için önemi var mı? Hayatınızın neresinde? Kimse siz istemeden hayatınıza entegre olamaz korkmayın.
Biraz da onları incitmekten korkuyorum sanırım. Böyle bişey varsa bu konu açılırsa bişeyler artık eskisi gibi olmayabilir diye de korkuyorum. Ama cevaplarınız için teşekkürler düşüncelerimi netleştirmeme yardımcı oluyorsunuz.

Bi de şu var eklemeyi unutmuşum. Biz şu an x şehrinde yaşıyoruz diyelim. Ailem y şehrinin bir köyünde doğmuş. Sonra da ben doğmadan çok önce x şehrine taşınmışlar. Ama benim doğum yerim y şehri olarak yazıyor. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Ama soyadım hep aynı ismim 1 yaşındayken değişmiş sadece.

Yani eskiden köylerde çocuğu olmayan çiftlere akrabalardan çocuğunu veren olurmuş. Soyadınız aynıysa acaba sizi hala veya amcadan almış evlat edinmiş olabilirler mi?

Yani eskiden köylerde çocuğu olmayan çiftlere akrabalardan çocuğunu veren olurmuş. Soyadınız aynıysa acaba sizi hala veya amcadan almış evlat edinmiş olabilirler mi?
Evet bunu da düşündüm bizzat tanıdığım bir kız bebekken evlat alındı. Yani bizim köyde de yaygın mıdır bende o kız gibi miyim diye düşünüyorum. Ama doğduğumdan beri annemin babamın üstüne kayıtlıymışım sadece adım değişmiş.

Biraz da onları incitmekten korkuyorum sanırım. Böyle bişey varsa bu konu açılırsa bişeyler artık eskisi gibi olmayabilir diye de korkuyorum. Ama cevaplarınız için teşekkürler düşüncelerimi netleştirmeme yardımcı oluyorsunuz.
Böyle birşey yoktur. Bu kadar ciddi bir endişeye kapılıp kafaniza bu senaryoyu yerlestirmeyin. Ama sizin durumunuzla ilgili bazı şeyler dikkat çekici. Annenizin kan grubu nasıl bilinmez?

Kardeşin var mı eğer cevap yoksa evlatlık olma ihtimalin yüksek.Böyle bir durumda insanın düşündüğü annem babam kim acaba öldüler mi, kardeşlerim var mı neden beni bıraktılar olur sanırım. Ben hemen gider sorarım açıkçası.

bence ailenize sohbet arasında zarf atın. Bazı aileler var gerçek ailelerden daha çok seviyor çocukları.
Gerçek annelik çocuk dogurmakla değil onun bakımı ile sahip çıkması ile olur deyin.
Sonra onların konuşmasına firsat tanıyın.
Sonra deyin ki eğer ben evlatlık olsaydım bunu bilmek isterdim ama bana bakan ailemi asla birakmazdim beni birakan aile için .

Eğer öyle bir şey varsa belki konusu açılmışken belki itiraf ederler

Kardeşin var mı eğer cevap yoksa evlatlık olma ihtimalin yüksek.Böyle bir durumda insanın düşündüğü annem babam kim acaba öldüler mi, kardeşlerim var mı neden beni bıraktılar olur sanırım. Ben hemen gider sorarım açıkçası.
Benim de kardeşim yok. Evlatlık olduğum halisunasyonuna hic kapılmadım. Konu sahibini gereksiz endişeye sevk etmesek daha mı iyi olur acaba?

Kafanizda kurmayin hic bence. Bu soru isaretleriyle yasanmaz. Bazi suohelerim var e devletten de adimin degustigini gordum. Eger evlatliksam da bu hic biseyi ddgistirmez siz bnm annemle babamsiniz. Ama gercegi bilmek bnm hakkim deyin. Siz bu kdr acik konusinca daha da gizleyemezler.

Genelde çok azdır kardeşi olmayan eğer 25 li yaşlarda ya da üzerindeyse eğer .
Ben 25 yaşın üzerindeyim. Bu aile modeli ve kulturel yapiyla yakından ilintilidir. Annem ve babam da universite mezunu çalışan kimselerdi. Ikinci çocuk hic düşünmemişler. Konu sahibinin zihni karışık. Bence gereksiz takıntıları ve korkuları var. En kısa zamanda çözümlemesi dileğiyle...

Genelde çok azdır kardeşi olmayan eğer 25 li yaşlarda ya da üzerindeyse eğer .
Kardeşim yok. 24 yaşındayım. 38 yaşındayken doğmuşum. Doğum hikayesi yok hamilelik hikayesi anısı hiçbirşey yok. Ne kadar emdim küçükken demiştim bi keresinde. Hatırlamıyorum ki hiç dedi. Sonra 5 ay galiba diye salladı bi sayı. Bu tarz çok temel şeyler eksik. Sanki leylekler getirmiş gibi gerçekten.

Kardeşim yok. 24 yaşındayım. 38 yaşındayken doğmuşum. Doğum hikayesi yok hamilelik hikayesi anısı hiçbirşey yok. Ne kadar emdim küçükken demiştim bi keresinde. Hatırlamıyorum ki hiç dedi. Sonra 5 ay galiba diye salladı bi sayı. Bu tarz çok temel şeyler eksik. Sanki leylekler getirmiş gibi gerçekten.

Bana açıkçası sizin durum şüpheli geldi.
1 yaşına kadar foto yok demişsiniz hamilelik fotosu da yok sanırım, ondan sonra foto var mı?
Annenizin yaşına bakarak çocuğu olmamış evlat edinmiş kızmı gayet mantıklı duruyor şu an.

Ben 25 yaşın üzerindeyim. Bu aile modeli ve kulturel yapiyla yakından ilintilidir. Annem ve babam da universite mezunu çalışan kimselerdi. Ikinci çocuk hic düşünmemişler. Konu sahibinin zihni karışık. Bence gereksiz takıntıları ve korkuları var. En kısa zamanda çözümlemesi dileğiyle...
Yukarda da yazdığım gibi çok geç olmuşum kardeş yok doğum hikayesi yok hiçbirşey yok. Kültürel olarak da bu yapıda bir aile değiliz. Zaten ondan böyle düşünüyordum isim olayı son nokta oldu.

Back
X