Ne yapacağım,ne konuşacağım,ölüyorum!!

ya arkadasim o sanki yanlizmi gelecekkide sen sorun yapiyorsun ..illaki yaninda aile büyüklerinden birileri gelir..normal hizmet edeceksin pek fazla yanlarinda durmayacaksin..sirf görmek birbirinizi konusmak olmaz ilk gelmede...disardada bulusmak olmazki ..disarda eger kendin tanisirsan biriyle mesela gezmede alisveriste ondan sonra eve gelirler...ama bunlar direk eve geldikleri icin hicte stres yapma ..illaki seninde ablan yengen ne bilim bir kuzenin olur yanliz kalma...böyle durumlarda ablalar devreye girer cogu hizmeti o yapar sen bir hosgeldiniz yapar mutfaga gecersin orda durursun..bir cay getirirsin sadece..o kadar..onlar oturur yer icer gider daha sonra oglan tarafi eve telefon acar tekrar gelmek istiyoruz ne dersiniz derler sonra annen sana sorar sen ilk görünüsü begendiysen tamam dersin ..kendi kendine olusur is..bu kadar dert edipte kendini mahvetme...olusuna birak olaylari..saniye saniyesini ayarlayamassinki...normal birsey bu ...kolay gelsin..

karşılıklı konuşmanız olmamış, yalnız da kalmamışsınız, belki yüzüne bile bakamamısındır
bu durumda nasıl elektrik alacaksın ki

müzik öğretmenimizin byük kızı liseden sonra okumadı...eee böyle olunca evlerine görücü geliyordu hep.
bizim sınıftaki kardeşide bize anlatıyordu..

şimdi oğlan ailesiyle gelmiş..talibiz denmiş..kızın babası gençler karar versin demiş..büyük ablayı damat adayı küçük kardeşlerden biriyle çocuk odasına göndermişler..

kız daha önceden oğlanın kişiliğini çözümlemeye yönelik bi kaç soru hazırlamış..kağıda yazmış hatta..
okumuş sormuş oğlandan hiç düşünmeden cevap vermesini istemiş..
aldığı cevaplar hoşuna gitmiş..olumlu demiş babasına....

şimdi bi kızları var..o abla çok zor bi hamileleik ve doğum yaşadı..eşi öğretmendi evdeki halıları bile silmiş o zamanlarda....
çok mutlular....
şans meselesi yada karşı tarafı çözebilme meselesi...
heyecan yapamacak bişi yok diyemeyiz ama sakin olmanda beklenmez senden..içinden geldiği gibi davran...

ailelerin yanında görüşülünce iki tarafta kendi olamaz doğal olarak.anne-babalarımızın zmanında evet böyleydi;fakat gidilecek bu kadar mekan sosyal hayat yoktu.şimdi bu kadar imkan varken neden dışarda ailenizin de izniyle bi görüşme yapmadınız ki...?? ailenizin de haberi olmuş olurdu hem...

Son düzenleme:
ve gelişmeleri anlatıyorum. geldiler ve gittiler,hep beraber oturuldu,cocukla basbasa falan kalmadım. korkulu rüyam gerceklesmedi yani. acıkcası ne bi elektrik aldım,ne bi hoslanma oldu nede begendim. sizce cabuk mu karar veriyorum,hiç konusmadığım biri hakkında erken mi karar veriyorum? olurda birbirlerini tanısınlar,bi konussunlar denirse red mi etmeliyim yoksa bi konusmalımıyım?

bir kere konuş, olmazsa o zaman olmaz dersin bence

ve gelişmeleri anlatıyorum. geldiler ve gittiler,hep beraber oturuldu,cocukla basbasa falan kalmadım. korkulu rüyam gerceklesmedi yani. acıkcası ne bi elektrik aldım,ne bi hoslanma oldu nede begendim. sizce cabuk mu karar veriyorum,hiç konusmadığım biri hakkında erken mi karar veriyorum? olurda birbirlerini tanısınlar,bi konussunlar denirse red mi etmeliyim yoksa bi konusmalımıyım?

Siz büyük ihtimalle bu kişinin yüzüne bile bakmadınız.
En ufak iletişimde bulunmamışsınız.
Karar vermek için elinizde en ufak ne var ki, neye göre karar vermeye çalışıyorsunuz.
Madem böyle bir yola girmeye karar verdiniz.
Bari görüşün, tanışın, tartın karşıdakini.
İnsanın konuşma tarzı bile insanı etkiler.
İlk görüşte aşk gibi şeyler hissetmemen normal.
İlişki zamanla şekillenir.
Zaten pat diye evlenecek haliniz yok.
Bence tanı.

evet dediğiniz dogru,yüzüne bile bakmadım. sokakta görsem tanımam belki o derece,hatırlamıorum zerre kadar yüzünü. o zaman eger görüsmek isterse bi kez konusuyum.

illaki bakmissindir yüzüne ..bakmadiysan egerki oda farkedip olumlu cevap zaten vermez..hem niye bakmadinki merak etmedinmi oglani...:)) gecen hafta benim kizkardesime geldiler annemin haci arkadasi size oturmaya gelecem demis annemde buyur demis cikip gelmis oglunuda alip ablasi ve bir oglu daha...ve anladik illaki bakmaya geldiklerini..kardesim cok normal bir sekilde hosgeldiniz dedi iyi kötü birlikte hizmet ettik 2 saat oturup gittiler...2 gün sonra aradilar bizim gelme sebebini illaki anlamissinizdir demis kadin anneme böyle böyle demis kizini cok begendik ne dersiniz demis,,,annemde bilmem valla kizima sormam gerek hic konusmadim hatta bilemedim o konu icin geldiginizi demis ;)) oysaki anladikta caktirmadik tabiki...kadinda özürdilemis evet haklisin az citlatmam gerekti demis..annem bacima sordu bacimda hayir dedi...ilk görünüsü begenmedi..annem istersen bir kez konus dedi oda hayir dedi geri..ve diger taraf yine aradi annemde olumsuz bacim dedi öylemi diyip teli kapattilar...normal yani böyle gelmeleri bu isler böyle olur..ha kendinde tanisirsin sokakta bir yerde öyle seylerede bu zamanin anneleri anlayisli ama bu sekilde olanda normal yani...

Back
X