Ne yapacağım şimdi çok şaşkınım ?

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
96
İstanbul
Esimin ailesi tarafindan hakarete ugradim cok agir sozler duydugum hemde esimin hatalari yuzunden onlara sunduklarim karsisinda agir sozler isittim ben sadece gercekleri soyledim ve belgelerle konustum hemde ama karsiliginda ise cok agir sozler isittim bu kadar hakli iken agza alinmayacak ve hatta kavgada bile soylenmeyecek sozler isittim yeni kurdugum bu yuvayi bu sozlerden sonra ve bu kadar hayal kirikligina ugramamdan sonra nasil devam ettirebilirim ki daha onceleri onlara sans vermistim ama simdi bundan sonra sans verme olayim da kalmadi herseye ragmen icim sizliyor ?Siz olsaniz hakli oldugunuzkonuda karsiliginda hakaretle karsilassaniz vede esinizin annesi oncesinden soyledigi kotu sozleri hakaretleri soylemedim diye uste ciksa ne yapardiniz ?

o sözlerin ne olduğuna konunun ne olduğuna ve en önelisi eşinin tutumuna bağlı

Sizin önceki konularınızı da hatırlıyorum hayal meyal...Bi ziynet eşyanız kaybolmuştu kayınvalidenizden çıkmıştı eğer yanılmıyorsam demi...

Bir de boşanmak istiyordunuz heralde.

Sorunları biraz açarsanız belki bi yardımımız dokunabilir...

valla haksız yere hakarete uğrarsam kalbim çok kırılırsa büyük konuşmayayım
ama yüzlerine bakmazdım eşimde onların tarafını tutars onunda yüzüne bakmazdım
hakkımı arardım heleki haksız yereyese hiç susamam yanii

konuyu tam olarak yazmamışınız ama eğer haklıyken haksız duruma düştüysem kırılırdım vede konuşmazdım.

Sizin önceki konularınızı da hatırlıyorum hayal meyal...Bi ziynet eşyanız kaybolmuştu kayınvalidenizden çıkmıştı eğer yanılmıyorsam demi...

Bir de boşanmak istiyordunuz heralde.

Sorunları biraz açarsanız belki bi yardımımız dokunabilir...

Size soyle aciklayim bir sure oncesinde kayinvalidemin cok agir sozlerine maruz kalmistim bana soyledikleri dun gibi aklimda en son tartismamizda uzerime yurudu zor tuttular kadini demedim diyor da baska bir sey demiyor ama kesinlikle yalan soyluyor inanamadim insan nasil bu kadar rahat yalan soyler hala inanamiyorum ben niye soylemedigi birseyi soyledi diyim ki ben delimiyim ki ama simdi inkar ediyor hemde cok hakliymis gibide uzerime yurudu cok agir bir soz kullandi inanin yazmaya dahi utaniyorum buraya esim haksiz oldugunun farkinda bana karsin suskun kaliyor ama ailesi ogullarina hatalari olmasina karsin toz kondurmuyor bense hakliligimin yani sira hakarete ugradim soktayim ...dusunun ki size bir soz soyleniyor bir sure sonra diyor ki karsida ki insan soylemedim diye ve uzerinize yuruyor artik dovmek icin mi vurmak icin mi neyse iste siz ne yapardiniz bu durumda ?

Madem eşiniz ailesinin haksız olduğunun farkında hiç konuşmadımı bunları onlarla siz ne yapıyorsunuz demedi mi..

Olayın ne olduğunu tam yazmamışsınız, neden kavga çıktı neden kayınvalideniz üzerinize yürüdü bilemem ama haklıyım diyorsanız hakkınızı arayın. Eşiniz neden susuyor onuda anlamış değilim. Bir sebebi olmalı.
Ayrıca kayınvalidenizle kavga etmiş olmanız yuvanızı dağıtmak için yeterli sebep değil ki, görüşmezsiniz olur biter.

Size soyle aciklayim bir sure oncesinde kayinvalidemin cok agir sozlerine maruz kalmistim bana soyledikleri dun gibi aklimda en son tartismamizda uzerime yurudu zor tuttular kadini demedim diyor da baska bir sey demiyor ama kesinlikle yalan soyluyor inanamadim insan nasil bu kadar rahat yalan soyler hala inanamiyorum ben niye soylemedigi birseyi soyledi diyim ki ben delimiyim ki ama simdi inkar ediyor hemde cok hakliymis gibide uzerime yurudu cok agir bir soz kullandi inanin yazmaya dahi utaniyorum buraya esim haksiz oldugunun farkinda bana karsin suskun kaliyor ama ailesi ogullarina hatalari olmasina karsin toz kondurmuyor bense hakliligimin yani sira hakarete ugradim soktayim ...dusunun ki size bir soz soyleniyor bir sure sonra diyor ki karsida ki insan soylemedim diye ve uzerinize yuruyor artik dovmek icin mi vurmak icin mi neyse iste siz ne yapardiniz bu durumda ?

Şimdi siz böyle üstü kapalı anlatınca ben hiçbirşey anlamıyorum.

Şunu açık anlatsanız olur mu .?

öncelikle geçmiş olsun. evlilikte bir çok sorunla karşılaşıyoruz zaten. bir de üstüne kayınvalide problemi hiç çekilmiyor. eşinizle evlisiniz, ailesiyle değil. madem eşiniz farkında durumun tekrar bir konuşma yapın bence. konu üstünde hemfikir oldunuzmu gerisi kolay. sonuçta kimse annesinden vazgeçemez. vazgeçmemeli de zaten. sadece daha nadir görüşürsünüz olur biter.samimi ortam kurmazsınız artık. eşinizi seviyorsanız her şekilde hallolur bu konu kafayı takmayın...

Esimin ailesi tarafindan hakarete ugradim cok agir sozler duydugum hemde esimin hatalari yuzunden onlara sunduklarim karsisinda agir sozler isittim ben sadece gercekleri soyledim ve belgelerle konustum hemde ama karsiliginda ise cok agir sozler isittim bu kadar hakli iken agza alinmayacak ve hatta kavgada bile soylenmeyecek sozler isittim yeni kurdugum bu yuvayi bu sozlerden sonra ve bu kadar hayal kirikligina ugramamdan sonra nasil devam ettirebilirim ki daha onceleri onlara sans vermistim ama simdi bundan sonra sans verme olayim da kalmadi herseye ragmen icim sizliyor ?Siz olsaniz hakli oldugunuzkonuda karsiliginda hakaretle karsilassaniz vede esinizin annesi oncesinden soyledigi kotu sozleri hakaretleri soylemedim diye uste ciksa ne yapardiniz ?
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bende aynı olayları yaşadım. Kayınvalidem çok ağır laflar edip durdu. Sonra bunları ben demedim diye çok büyük yeminler etti. Eşim bu tartışmanın ortasında hiç kötü söz demediğim halde bana tokat attı. Annesine de bağırdı.Sonra benimle yatağını ayırdı. Ben yalancıymışım, kafamda kırk tilki dolaşıyormuş. Benim yüzümden annesini kırmışmış. Bidaha böyle bişey olursa tüm dünya bir araya gelse annemi tutarım dedi. En son merdivenden düştüğümü ve kolumun çok kötü olduğunu söylediğim halde umursamıyınca evi terk edip babama gittim. 10 gündür ne arıyor ne soruyor. Kendine tatil bileti almış. Annesinede. Bense ne yapacağımı bilmez halde bekliyorum. Sen hiçç umursama kayınvalideni yuvana sarıl sımsıkı senin ki yıkılmasın bari

bncede konuyu açarmısın biraz canım
ama anladım kadarıyla bi iftira falan sözkonusu
rabbim yardım etsin
umarım yuvanız dağilmadan bı sıkntıların üstesinden gelrisiniz

nasıl aileler var neler yaşanıyor şaşkınlık içindeyim evliliklerde oyuncak oldu insan nasıl çocuğunun yuvasını bozar aklım almıyor

Back
X