Sizin önceki konularınızı da hatırlıyorum hayal meyal...Bi ziynet eşyanız kaybolmuştu kayınvalidenizden çıkmıştı eğer yanılmıyorsam demi...
Bir de boşanmak istiyordunuz heralde.
Sorunları biraz açarsanız belki bi yardımımız dokunabilir...
Size soyle aciklayim bir sure oncesinde kayinvalidemin cok agir sozlerine maruz kalmistim bana soyledikleri dun gibi aklimda en son tartismamizda uzerime yurudu zor tuttular kadini demedim diyor da baska bir sey demiyor ama kesinlikle yalan soyluyor inanamadim insan nasil bu kadar rahat yalan soyler hala inanamiyorum ben niye soylemedigi birseyi soyledi diyim ki ben delimiyim ki ama simdi inkar ediyor hemde cok hakliymis gibide uzerime yurudu cok agir bir soz kullandi inanin yazmaya dahi utaniyorum buraya esim haksiz oldugunun farkinda bana karsin suskun kaliyor ama ailesi ogullarina hatalari olmasina karsin toz kondurmuyor bense hakliligimin yani sira hakarete ugradim soktayim ...dusunun ki size bir soz soyleniyor bir sure sonra diyor ki karsida ki insan soylemedim diye ve uzerinize yuruyor artik dovmek icin mi vurmak icin mi neyse iste siz ne yapardiniz bu durumda ?
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bende aynı olayları yaşadım. Kayınvalidem çok ağır laflar edip durdu. Sonra bunları ben demedim diye çok büyük yeminler etti. Eşim bu tartışmanın ortasında hiç kötü söz demediğim halde bana tokat attı. Annesine de bağırdı.Sonra benimle yatağını ayırdı. Ben yalancıymışım, kafamda kırk tilki dolaşıyormuş. Benim yüzümden annesini kırmışmış. Bidaha böyle bişey olursa tüm dünya bir araya gelse annemi tutarım dedi. En son merdivenden düştüğümü ve kolumun çok kötü olduğunu söylediğim halde umursamıyınca evi terk edip babama gittim. 10 gündür ne arıyor ne soruyor. Kendine tatil bileti almış. Annesinede. Bense ne yapacağımı bilmez halde bekliyorum. Sen hiçç umursama kayınvalideni yuvana sarıl sımsıkı senin ki yıkılmasın bariEsimin ailesi tarafindan hakarete ugradim cok agir sozler duydugum hemde esimin hatalari yuzunden onlara sunduklarim karsisinda agir sozler isittim ben sadece gercekleri soyledim ve belgelerle konustum hemde ama karsiliginda ise cok agir sozler isittim bu kadar hakli iken agza alinmayacak ve hatta kavgada bile soylenmeyecek sozler isittim yeni kurdugum bu yuvayi bu sozlerden sonra ve bu kadar hayal kirikligina ugramamdan sonra nasil devam ettirebilirim ki daha onceleri onlara sans vermistim ama simdi bundan sonra sans verme olayim da kalmadi herseye ragmen icim sizliyor ?Siz olsaniz hakli oldugunuzkonuda karsiliginda hakaretle karsilassaniz vede esinizin annesi oncesinden soyledigi kotu sozleri hakaretleri soylemedim diye uste ciksa ne yapardiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?