Ne Yapacagım Simdi.?

canım hayırlı olsun hamileliğin:16:
bak ne güzel eşin uğraşmış senin için düzelmeye de çalıışmış
her gün kavga ederken şimdi 4 ay hiç kavga etmemişsiniz:nazar:
o sana bir adım gelmiş şimdi sıra sende diye düşünüyorum pozitif
bak olaylara bence gitmelisin

İstanbul _ İzmir , uçakla gitmeyecekseniz özel araçla gidecekseniz mutlaka her 1/2 saatte durup yürümeniz lazım. Otobüsle ve bu sıcakta dr. ne dersin ben olsam asla gitmezdim. Kendi anam babam bile olsa.

yaşadığın şeyler hoş değil ama bence gitmelisin... gitmezsen eğer eşinin ailesi işte o zaman doldurur eşini, eşin zaten gitmemenden hoşnut değil, onların dolduruşuna gelirse aranız daha çok açılır... sen gidersen her şeye rağmen eşin sana laf söyletmez.. diye düşünüyorum ama karar senin tabi sıkma canını hamileymişsin bir hafta çabuk geçer ;)

Madem gitseniz + tartışma çıksa bile eşiniz sizi ezdirmez, arkanızda olur, bence gidin derim...

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun hamileliğin:16:
bak ne güzel eşin uğraşmış senin için düzelmeye de çalıışmış
her gün kavga ederken şimdi 4 ay hiç kavga etmemişsiniz:nazar:
o sana bir adım gelmiş şimdi sıra sende diye düşünüyorum pozitif
bak olaylara bence gitmelisin

Sagolasın canım :16:

Pozitif düsünmeye calısıyorum ama hic beceremiyorum sayelerinde

İstanbul _ İzmir , uçakla gitmeyecekseniz özel araçla gidecekseniz mutlaka her 1/2 saatte durup yürümeniz lazım. Otobüsle ve bu sıcakta dr. ne dersin ben olsam asla gitmezdim. Kendi anam babam bile olsa.

Aynen canım otobüsle gidecegiz gidersem..Nasıl katlanılır bilmiyorum..

yaşadığın şeyler hoş değil ama bence gitmelisin... gitmezsen eğer eşinin ailesi işte o zaman doldurur eşini, eşin zaten gitmemenden hoşnut değil, onların dolduruşuna gelirse aranız daha çok açılır... sen gidersen her şeye rağmen eşin sana laf söyletmez.. diye düşünüyorum ama karar senin tabi sıkma canını hamileymişsin bir hafta çabuk geçer ;)

Orası kesin canım doldururlar ondan sonrası nasıl olur bilmiyorum..Esim doldurusa gelmez ama cok güvenmemek lazım..Garip kalacak orda eksiklik olcak ben olmadıgım zaman bunu hep söylerdi ama artık önceliklerim degisti önce bebegim sonra esim ne yapayım..Arada kaldım..

eşin iznini ertelesin biraz eylül ekim gibi havalar biraz serinler, olmadı kurban bayramında gidin, bu bayram gitmeniz şart mı?
bu arada hamileliğinizi tebrik ediyorum sapasağlıklı kucağınıza almayı Allah nasip etsin...

Son düzenleme:
git; ama kendini illa kavga çıkacak diye şartlandırarak gitme

Allah rızası, eşimin hatrı için, mübarek gün gidip ellerini öpüp geleceğim gibi güzel duygularla git

eşin çok anlayışlı ama sen çok orta yolcu gelmedin bana

Madem gitseniz + tartışma çıksa bile eşiniz sizi ezdirmez, arkanızda olur, bence gidin derim...

Yeterli mi diyorsun? Ben emin degilim iste..

eşin iznini ertelesin biraz eylül ekim gibi havalar biraz serinler, olmadı kurban bayramında gidin, bu bayram gitmeniz şart mı?

Sart degil ama bir kere istedi ya vazgececeğini sanmıyorum..Özlemistir kardeslerini,arkadaslarını..

canım Allah şimdiden analı babalı büyütsün . Eşinin ailesiyle sorunlar olmuş çok haklısın seni istemediklerini açık açık dile getirirlerse bu çok büyük sorun olu tabi. ama artık bazı şeyleri eşinle aşmış olduğuna inanıyorum.eşimin ailesiyle altılı üstlü oturuyorduk demişsin ama şimdi izmirdesin ki yoluun uzunluğundan bahsediyosun öyle anladım ben.Eşin anlamış hatasını senin yanına gelmiş ve 4 ay olmuş olaylar düzelmiş.Şimdi bence sana yapmak düşen.eşinin yanından bir saniye ayrılmaman madem onlar sizin ayrılmanızı istiyor,sen gitmessen ellerine bir fırsat vermiş olursun.önceden olsa neyse şimdi hamilesin çocuğunuz olacak.Bence sadece bayramda gitmek bile yeterde artar bile.sen eşinle git,sen eşinle iyi anlaştıkça,bir de üstüne çocuğunuzun mutluluğu onları çatlatmaya yeterde artar bile.azıcık sık dişini söylenenleri duyma.eşin için gittiğini unutma.eşinle gitmeden öncede konuş bence orda bir şey olursa seni üzerlerse seni yalnız bırakmasın sakın. üzerine titresin iyice.şartını koş öyle git derim ben canım.

git; ama kendini illa kavga çıkacak diye şartlandırarak gitme

Allah rızası, eşimin hatrı için, mübarek gün gidip ellerini öpüp geleceğim gibi güzel duygularla git

eşin çok anlayışlı ama sen çok orta yolcu gelmedin bana

Esim anlayıslı sagolsun bende öyleydim dedigim gibi gebelik olmasa hic düsünmezdim..Ama yasananlardan sonra acık acık korkuyorum cok huzurlu günler gecirmedim orda..Sıcak,yolculuk,ordaki sıkıntı..Güel duygular besledim zamanında kıymet bilmediler simdiyse elimde degil hic tahammülüm yok ailesine..

Hayırlı olsun hamileliğim :) Ben olsam giderdim, eşin adım atmış , sen de bir adım atmalısın. Eşin senin yanında zaten :16:

İnsanın sevmediklerini görmesi, aynı eve girmesi çok zor bilirim:(((
Ama birde şöyle düşün eşin peşinden gelmiş, fedakarlık yapmış, arkamda durur diyorsun.
O zaman bi git gör bakalım dediğin gibimi.
Torunları olacak elbet görmek isteyecekler belki onlarda daha ılımlı davranırlar.
Davranmazlarsa bir daha gitmezsin eşinde bişey diyemez

ben olsam gitmezdim sanırım, bu sıcakta hamile hamile yolculuk yapmak, istenmedinizi sevilmediğinizi bildiğiniz bir evde bir hafta geçirmek hem de hamileyken büyük knouşmak istemiyorum ama ben gitmezdim evet.

kendinizi ölçüp tartın ben mesela çok etkilenirim en ufak bi şeyden, eğer siz ben dayanıklıyım etkilenmem sabrederim vs diyorsanız gidin ama en ufak bir imayla bile demoralize oluyorsanız gitmeyin hem size hem bebeğinize yazık.

canım Allah şimdiden analı babalı büyütsün . Eşinin ailesiyle sorunlar olmuş çok haklısın seni istemediklerini açık açık dile getirirlerse bu çok büyük sorun olu tabi. ama artık bazı şeyleri eşinle aşmış olduğuna inanıyorum.eşimin ailesiyle altılı üstlü oturuyorduk demişsin ama şimdi izmirdesin ki yoluun uzunluğundan bahsediyosun öyle anladım ben.Eşin anlamış hatasını senin yanına gelmiş ve 4 ay olmuş olaylar düzelmiş.Şimdi bence sana yapmak düşen.eşinin yanından bir saniye ayrılmaman madem onlar sizin ayrılmanızı istiyor,sen gitmessen ellerine bir fırsat vermiş olursun.önceden olsa neyse şimdi hamilesin çocuğunuz olacak.Bence sadece bayramda gitmek bile yeterde artar bile.sen eşinle git,sen eşinle iyi anlaştıkça,bir de üstüne çocuğunuzun mutluluğu onları çatlatmaya yeterde artar bile.azıcık sık dişini söylenenleri duyma.eşin için gittiğini unutma.eşinle gitmeden öncede konuş bence orda bir şey olursa seni üzerlerse seni yalnız bırakmasın sakın. üzerine titresin iyice.şartını koş öyle git derim ben canım.

Evet canım İzmirdeyim dogru anlamıssın cok sükür istedigim gibi hersey (: İzmire ailemi ziyarete geldigimde oraya dönerken hep cok gergin olurdum..Amacsız,tutsak gibi..Bir zaman burda denedik yapamadık birazda ailesi yüzünden İstanbul'a geri dönecektik kızgın,yorgun,bitmis halde döndüm..İlaclarla..Aglayabilirim gercekten..O yolar bana acıdan baska birsey getirmedi..Belki daha hassas oldum bu ara ondan böyleyimdir..Ama olumlu düsünemiyorum kafamı toplamam lazım..Esim icin diyorum ama hislerim mi agır basar sevgim mi bilmiyorum..

Hayırlı olsun hamileliğim :) Ben olsam giderdim, eşin adım atmış , sen de bir adım atmalısın. Eşin senin yanında zaten :16:

Sagolasın canım (: Atmalıyım ama atabilir miyim acaba (:

İnsanın sevmediklerini görmesi, aynı eve girmesi çok zor bilirim:(((
Ama birde şöyle düşün eşin peşinden gelmiş, fedakarlık yapmış, arkamda durur diyorsun.
O zaman bi git gör bakalım dediğin gibimi.
Torunları olacak elbet görmek isteyecekler belki onlarda daha ılımlı davranırlar.
Davranmazlarsa bir daha gitmezsin eşinde bişey diyemez

Hemde cok zor canım..

maşallah allah tamamına erdirsin.

psikolojik olarak ailesiyle ne yaşadığını bilemem ama hamileliğide gözünüzde bu kadar büyütmeyin... he kadın gibi hamile kalıyorsunuz. her kezden ayrı birşey yapmıyorsunuz, yapmıyoruz kızlar... bu kadar evhamlı olmayın.

tabi eğer ciddi anlamda bir sıkıntınız yoksa

ne yani özel arabayla yola çıkacaksında ne olacak. 2 tane çoçuk doğurdum ilk günden son güne kadar kustum. elimde poşetlerle gezdim. son dakikaya kadar çalıştım. ama hiç evhamlı bir tip olmadım.

ha ailesi huzursuzluk verir de anlarım. bu nedenle gitmek istemessin anlarım. ama gerisi boş bahane sadece.

kaldı ki eşin için git... onun bu mutluluğu görmesi hakkı. seninde dedidiğin gibi zaten eşin seni ezdirtmezmiş.

valla kocan nereye sen oraya , bende kayınvalidemin değil evine gitmek oğlu olmasa sokağından bile geçmem ama , kocam için sabır sabır sabır.

bebeğine birşey olmaz Allah'ın izniyle , annemin dediği gibi oku dualarını çık yola , hiçbirşey olmaz , iyi düşün iyi olsun.....

ben olsam gitmezdim sanırım, bu sıcakta hamile hamile yolculuk yapmak, istenmedinizi sevilmediğinizi bildiğiniz bir evde bir hafta geçirmek hem de hamileyken büyük knouşmak istemiyorum ama ben gitmezdim evet.

kendinizi ölçüp tartın ben mesela çok etkilenirim en ufak bi şeyden, eğer siz ben dayanıklıyım etkilenmem sabrederim vs diyorsanız gidin ama en ufak bir imayla bile demoralize oluyorsanız gitmeyin hem size hem bebeğinize yazık.

Bende cabuk etkileniyorum..Kırılmak degil ama cok cabuk sinirleniyorum..Susamıyorum eskisi gibi ve kavga cıkıyor..Sabredebilecegimi hic sanmıyorum..

Bence en kotu duruma kendinizi hazırlayarak gidin o zaman o kdr Sinirlenip ofkelenmezsiniz.
Ben de olsam esimi yalnız bırakmazsin. Benm esimin ailesiyle aram iyi olduğu halde esimi hic bı zaman yanlarına yalnız gönderme taraftarı değilim benim olmadığım bı ortam oluşmasını istemem,cok mü kötüyüm ne :)
Sizin bı r de araniz kotu, hic yalnız bırakmayın derim. Dolduruşa getirmeleri icin fırsat vermeyin. Sonrasında daha cok üzülürsünüz. Bir hafta bı sey degil

Back
X