Ne yapacağım?yardım edin lütfen!!!

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
Merhabalar;
yeni üyelerdenim.aranıza katılmak istedim çünkü fikirlerinize ihtiyacım var eminim benden daha tecrübelileriniz vardır aranızda.konuya gelirsek;
ben 3.5 ay önce tanıştığım erkek arkadaşıma yalan söyledim ilişkimiz başında.daha doğrusu söylemek zorundaydım eski erkek arkadaşımla ilgiliydi.bu da bir şekilde çıktı ortaya.şimdi bana inanmıyor.ayrılcağımıza kesin bakıyordum ama onu ikna etmek için çok uğraştım ona sevgimi görmesi için.şimdi arıyorum açıyor telefonları,ben yine aynı hitap ediyorum ona.o çok soğuk zor görüşüyoruz.içinde bir sevgi var,biliyorum bu yüzden zaten bu kadar üstünde duruyorum evet hatalıyım kabul ettim ama o artık bana inanmadığını,hayal kırıklığına uğradığını söyledi.ben çok üzülüyorum haklı ama ben ona ilişkimiz boyunca başka hata yapmadım.hatta hiç öyle bir kız olmamama rağmen her dakıkamı söyledim ona.çok emek veriyordum.o çok ilgi göstermezdi,ben karşılıksız yapıyordum zaten benim için sevgi karşılıksız olmalı çünkü.ama yalanım geçmişimle ilgili yalanım ortaya çıkınca bana olan güveni de bitti.napıcam kızlar,yardım lütfenn....gerçekten seviyorum.sabrederim ben.yeniden güvenir mi bana?teşekkürler.

Canım 3.5 ayda pek bişeyler oturmaz, baştan hatasını gördüm bırakayım diyebilir..
Öyle çok çaba sarfedilecek bir zaman geçirmemişsiniz bence.

ben öyle düşünmüyorum onu çok sinirlendirseydi ya da direk bitirecek kadar büyük bir mesele görseydi sizden soğutsaydı -gerçekten- şuanda da bitmiş olurdu , biraz üzerine gitmeyin zaman verin o da düşünüyordur işin aslını dediklerini duyduklarını hangisinin ağır geldiğini , konuştuğunuz zamanlarda da bu konuyu o açsın sakin ve tatlı tatlı neden böyle yaptığınızı yapmanız gerektiğini ona anlatın anlayacaktır. şuan biraz kendini dinlesin sakin kalın.

canım bir ilişkide en önemlisi güvendir. güven olmadıgı zaman boşa kürek çekersin.onun güveni kırılmış yani bence kendini dha fazla üzme kendi yoluna bak. en önemlisi bir ilişkiye başlarken hayatında iyi kötü ne varsa başta söyle sonradan ögrenildiginde kötü sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

tabi ki güven çok önemli ona böyle birşey söylememiş olmanız en güzeli olurdu , şimdi için konuşalım ki konuşuyorsa bir şekilde size fırsat veriyorsa üzerine gitmeyin sadece yakın zamanda yakınlaşırsınız tekrar ama bu yalanınız büyüklüğü küçüklüğü önemli değil en ufak sorunlarınızda karşınıza hep gelecek bazen tatlı tatlı laf sokacak bazen bununla canı yandığı şeyler için bunu kullanacak.

evet bugun beraberdik yeni geldim eve konuşmadık çok ama beraberdik.ama ben giderken sarıldım ona falan.sonra eve gelmeden aradım otobusten inince bugun için teşekkür ederim dedim ama bugun gereksizdi dedi.bana gereksiz dedi sen hak etmiyorsun dedi benim yaşadığım büyük bir hayal kırıklığı bu kadar basit değil dedi.hiçbir şey olmamış gibi davranma dedi basit değil dedi ben de onayladım dediğini ben hiçbir şey olmamış gibi davranmıyorum dedim.sadece sevgime inan istiyorum dedim.sustu bişey demedi...

bekleyin sabırlı olun ben kendimi anlatayım; şuan üçüncü senemiz erkek arkadaşımla ilk sene aramızda ufak bir sorun oldu ufak bi yalan söyledim bana onu hayal kırıklığına ugrattıgımı ve taptığı kadını öldürdüğümü söyledi iki hafta kadar benimle hiç ama hiç konuşmadı döndüğünde bağırdı çağırdı ama sonra da seni seviyorum herşeye rağmen dedi ve biz tekrar barıştık toparlamaya çalıştık şuan üçüncü senemizdeyiz ilk senemizde evlilik hazırlıkları yapıyorduk nikah dairesine kadar gittik ama bu sorunlar yüzünden erteledik bu sene ben artık acaip bir şekilde artık evim olsun ve birlikte yaşayalım istiyorum o ise üç senedir bana güven konusunda hep sorun yaşıyor arada hiçbirşey yapmadığım ve gerçekten büyük bi yalan olmadığı halde belki evlenmemek için bahane mi diyebiliriz ama böyle hissetmedim ben fark etmiyorum sanıyor ama ablamdan ailemden takip ediyor beni kırıcı çok üzülüyorum ama içinde sevgisi var biliyorum benim ailem gibi zaten ama korkularıda var çok gereksiz bence ama o aşamadı hala nasıl aşacakta bilmiyorum. şimdi üç sene sonra o ilk yalan söyleyip telefonumu kapatıp ortadan kayboldugum için aramız tamamen bozulsaydı bitseydi, benim şu üç senelik kırgınlığın üzüntüme değer mi ilişki yaşamak onla yine de değer benim için. ona inanıyorsanız içindekileri hissediyorsanız sevgisini sakin kalın ama bundan sonrası biraz zor olacak sizin için umarım bizim gibi olmazsınız

seni anlıyorum paylaştığın için teşekkür ederim eğer olur da düzelirse aramız her şeyimden şüphelenecek biliyorum ama seviyorum o da seviyor biliyorum.ama hayırlısı olsun.eğer ikimiz de mutsuz olacaksan ondan soğuyum Allahım diye dua ediyorum artık.çünkü bu çok acı bir şey.yaşayan bilir....

olmuyor ki :( en olmadık yerde suratına çarpıyor bazen hafif birşeye üzülmüşse ordan vuruyor gerçi son 6 aydır hiç duymuyorum ama yaz başında evlilik konuşurken daha doğrusu çocuk istiyor çok benim çocuğum öyle annesi gibi yalan söyleyip telefonunu kapatıp ortadan kaybolamaz ben onu yalanla büyütmek istemiyorum hanımefendi dedi aslında bunu söylerken kırıcı birşekilde söylemedi gülüyordu dalga gecıyordu ama üzülüyorsun bu onun aklından çıkmıyor sizinde kalbiniz acıyor . şimdi ise geçmişle ilgili bütün sorunlarımız bitti bizim ama zamanımız var diyor evlilik için bence altında var hala bunu düşünüyor herzamanda duyacağım sorunlarımız bitti diyor ama taptığım kadınıda öldürdün diyor ona göre de davranıyor davranışlarıda çok değişti o olayımızdan sonra beni çok çok çok çok şımartırdı 5 dk görmek için hergün 5 saatlik yol gelirdi iş çıkışıma gelir 5 - 10 dk görüşüp giderdi , o olaydan sonra beni hayatının merkezinden çıkardı ama bırakmıyorda.

pekii böyle daha mı iyi bazen mantığım napıyorsun biraz gururlu ol diyor ama sevgim büyüyor daha çok.benim de canım cok yanıyor seni düşünemiyorum hala böyleyse.sanırım şunu düşünüyorlar:nasılsa bu kız bana hata yaptı gidemez ben de istedğim gibi davranırım.bu bize haksızlık değil mi sevgimize...bunu demek istemiyorum ama saflık gerçekten

orasını hiç düşünmüyorum yani karşı tarafta ben olsaydım benimde aklıma gelirdi illa bana söylediği yalan oda beni çok kırmaya çalışmıyor ama soğukluk illa oldu ve zamanı var zamanla toparlanıyor geçen senelere göre bu sene çok daha iyiyiz daha da toparlayacağız böyle düşünüyorum.

inşallah ömür boyu mutlu olursunuz.Allah bana da nasip etsin hayırlısı ise .yani sen bana en çok ne tavsiye edersin?bana hak etmiyorsun diyor...hiç bir şey demiyor bazen..üzülürsün git diyor...napıyımm sevgim büyük..o çok kırıldı ama benim umudum var işte.umutlanmıyorum sadece sevgimi görmesini istiyorum.onu anlıyorum ama 2 hafta olacak neredeyse ne olacak bilmiyorum?

vazgeçmiyorummm sadece çok öfkeli haklı olarak.gitmesin diye her kelimesine göz yumuyorum.aşkım gururumdan önde.öyle olmasa hiç kimse duramaz zaten...

Back
X