• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak mı ayrılmamak mı, lütfen yardım edin.

dünyada erkek kıtlığı var zaten
hatta hiç bi erkek de sevmeyi bilmiyordu
napıyonuz arkadaş siz ya
ne içiyonuz aynını istiyorum
şu kafaları değişin allah aşkınıza
beni kimse sevmez ,onsuz ölürümler falan filanlar foossss ya fosss
önünüze kendinize bakın!
Haklısınız bir arkadasım bu durumda olsa bende aynısını rahatlıkla söylerdim ama biz küçük yaşımızdan beri beraberiz ve benim başka bir sevgilim olmadı, tabiri caizse birlikte büyüdük. Ölürüm biterim durumundan ziyade bir alışkanlık meselesi malesef :(

bu psikolojik rahatsizlik sevioyesinde olan sevgilinden once nasil sosyaldin merak ettim dogrusu?
univeriste ogrencisisin anladigim kadariyla, belki iki yile guzel bir is sahibi olacaksin ve ya yalniz kalirsan ne yaparim korkusuyla ayrilamiyorsun bu adamdan!!!
Sosyaldim, yani arkadaş çevresi geniş olan arkadaşları tarafından sevilen neşeli bir genç kızdım. Evet üstelik çok güzel bir bölümde okuyorum, kendimi nasıl bu hale getirdim bilemiyorum kendimi tanıyamıyorum.

Sosyaldim, yani arkadaş çevresi geniş olan arkadaşları tarafından sevilen neşeli bir genç kızdım. Evet üstelik çok güzel bir bölümde okuyorum, kendimi nasıl bu hale getirdim bilemiyorum kendimi tanıyamıyorum.

Şu sevgili bulunca kendini hayattan soyutlama olayını anlayamadım gitti.

İlk iki paragrafı okudum ve şiştim, kaç anam kaç kendini ateşlere atma. Bende de vardı bu tipten ne salak mışım diyorum

ayrılmayı kendi kendinize halledemiyorsanız profesyonel yardım alın. beni onun kadar seven ve benzeri ifadeler kullanmışsınız ama yaşınızda genç sanırım, sevmek bu değil güzel kardeşim. sevmek baskılamak değildir, çok yanlış bir ilişki içindesiniz bence.

maalesef şu an küçük bir yerde yaşıyorum ve profesyonel manada yardım alabileceğim birileri yok. Ancak okula gittiğimde bçyle bir imkanım olabilir onun içinde en az bir ay var. Kendimden bu güçsüz halimden çok sıkıldım :(

aynaya baktığında kendinde gördüğün mutsuzluk ancak ne olursa yok olur onu düşün. ha birde değiştim derler değişmezler daha kötüye giderler bunu da hatırlamakta fayda var.

Back
X