• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagim

maJun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
327
593
103
33
Merhaba kizlar. Gercekten su an sinirim cok bozuk. Cok yipranmis durumdayim. Belki de anlatacaklarima denecek birsey yok ama paylasmak icin yaziyorum.

1 yillik evliyim. Esimle severek evlendim. Basta ailem siz gecinemezsiniz deseler de inat ettim sevdigim icin evlendim.

Gel gor ki sevgi yetmedi maalesef. Her evlilikte olur dedigimiz kavgalar ki bilmiyorum her evlilikte boyle mi oluyor bizi cok yipratti.

Ilk aylarda kendi icimizde olan kavgalar ramazan sirasinda ayagiminda kirilmasiyla aldi basini yurudu. Istemeden aileleri de icine cektim olayin. Ayagim kirik olmasina ragmen esim hic dogru durust benle ilgilenmedi. Tum gun evde yalniz oturup onun gelmesini beklerdim. Gelince baska bi odada kendine is cikarir yanima gelmezdi. Ya da disarda bir isi olurdu.
Ayagimin iyilesmesine yakin(topallayarak yuruyordum) eve kus getirmis. Ben de ev hayvani hic sevmem ve korkarim da. Neyse bundan dolayi kavga ettik kusu eve almak istemedim. O da inatla soktu. Sonra birbirimize girdik. Daha onceleri de itis kakis oluyordu ama bu sefer beni sacimdan surukledi. Banyoya goturup dusta islatti beni. Resmen cokuntuye girdim. Kendimi bi odaya kapadim polisi arayacaktim ama numara dahi aklima gelmiyordu. Neyse guvendigim bi ablaya haber verdim polis cagir siddet gordum diye . O da sonradan pisman olursam diye aileme haber vermis polis cagirmamis. O zaman bosanmaya cok kararliydim babamgil eve goturdu beni. Iyi dusun dediler. Aksam babam esimi geri cagirdi beni gotursun diye.
Esim ondan sonra oyle birsey olmayacagina dair soz verdi. Ben de tedavi gormesini ya da baska bir cozum bulmamizi bu durumun kendiliginden cozulemeyecegini soyledim. Neyse olay orda kapandi gibi oldu. Bir sans daha verdim. Tekrari olursa kesinlikle bosanacagimi soyledim.

Gel gelelim dun aksama. Dun aksam esimin kuzeninin kinasi vardi. Esim de ben de hayli kiskancizdir. Normalde bayanlara diye yazilan kina karisikti. Esim oynamama izin vermedi. Zaten ben de hoslanmam oyle ortamlardan. Mecburiyetten durdum. Bi hafta once kendi arkadasimim dugununde bu sekilde dugunlerden o da haz etmedigi icin yarim saat durup hayirlayip geldik.

Gel gelelim boyle diyen adam dun bana oynamazsam ayip olur bilmem ne demeye basladi. Ben de sinirlendim. Senin burda oturman bile hata ne oynamasi dedim. O da bana el kol yapma herkes bakiyor sinirlendirme beni dedi. Sonra erkekler oynamaya cikinca onune bak bakma onlara dedi. Dedim oyleyse gidelim. Zaten keyfimden durmuyorum. Cevap vermedi. Ben oynicam dedi. Iyice sinirlendim iyi ben gidiyorum dedim. Iyi git dedi. Cantami alip gittim.
Asagida kayinpederim beni gordu birsey demedi. Yanimda ne para var.ne bisey. Yuruyorum oyle. Sonra esim aradi nerdesin gel bitti birakip gittin gece vakti disari ciktin dedi. Iyi bittiyse gelmiyorum dedim.sonra babam aradi nerdesin napiyosun diye. Meger kayinpederim beni gorunce babami aramis beni aramak yerine. Babamla konusurken esim geldi. Bin arabaya babana birakicam bitti falab dedi. Bindim eve gidelim dedim yok eve gidip paralari alicakmisim derdim oymus. Babasi aradi o sirada arabada tartisirken. Hala ogluna gaz veriyo gece vakti gidilir mi orda iciyolardi basimiza is mi acicak ben onla konusucam diyo. Evinize gidin dedi. Eve gittik. Paralari aldi yuzume vurdu git hadi dedi. Gitmiyorum burasi benim de evim dedim. Neyse gece baya kavga ettik. Her kavgada beni asagiliyor.kotu sozler soyluyor. Seni istemiyorum seni sevmiyorum dedj
Ben ona o bana vurdu. En son kollarimi ellerimi oyle yumrukladi ki heryerim sis ve mor. Gece.gece kendi ailemi ayaga kaldirmiyim diye sabahi bekledim. Sabah giyinip ciktim gittim. Bi kere aradi nerdesin diye o kadar.
Simdi diyeceksiniz belki gece gece ne isin vardi diye ama sinir ve inatlasmayla olan birseydi. Evliligim bitti gibi gorunuyor.
Muhtemelen simdi o da kuzeninin dugunune gitti.napicam bilmiyorum. Icim nasil soguyacak

Son düzenleme:
Darp raporu alın

Adam normal değil ama siz de normal değilsiniz. Lakin adam şiddet yanlısı ne demek saçından sürümek...izler geçmeden hemen şimdi 155i arayın sizi rapor için hastaneye götürsünler. Boşanın önce sonra jendinize dönün siz de çok çekilecek bir kadın tipi değilsiniz.

İnat etmeyin düşünün bence bundan sonra hayati bir karar alırken

Siddet gordugunuz bir insanin 2. sansini asla iyiye kullanmayacagini kac defa daha gormek gerekiyor? Bakin bu olayin sonunu soyleyeyim. Herkes sizi suclar. "Neden gece disaridaydin? Oyle saygisizlik yapilir mi milletin icinde? E adami tahrik etmissin. Oda ozur diler cok sinirlenmistir. Evine yurduna don kizim. " Eve donulur ve 3. Sayfa haberi. Ya sen onu ya o seni oldurur. Bunun mu olmasi lazim illa? Bosanin siz, bakin iciniz nasil soguyor.

İçim şişe şişe okudum.
Bitince oh şükür dedim.
Siz bunları yaşıyosunuz bi de.
Allah yardımcınız olsun.
1.siEşiniz dolduruşa geliyo.
2.si öncelikleriniz yerine gereksiz mevzularda geziyosunuz.
3.sü size hakettiğiniz değeri vermiyo.
Ve en önemlisi arada güven yok.
Aile terapisi alın.
Yoksa bu asamla işiniz var.

Ben sizi çift olarak hiç normal görmedim. Yok oynama, yok oynayan erkeklere bakma. Böyle ömür geçmez zaten. Ki şiddete hiç değinmiyorum bile.
Kendisi muhafazakar gibi durup boyle dengesizlik yapinca ister istemez ben de boyle tepki koyuyorum

görüldüğü üzere babanızın şiddet gördüğünüz eve sizi geri göndermesinin bir faydası olmamış..
darp raporu alın boşanın.
Bilmedigim icin soruyorum darp raporu olmasinin bana ne faydasi oluyor bosanirken ?

Evlilik uyum ister, bazen sen, bazen o taviz vermeli ya da orta yolu bulmalisiniz . Duygusal olgunluga erisememissiniz, birbinize dış geçirme derdine dumussunuz. Sen ona anlayış gostereceksin ki o da sana göstersin. Sen onu mutlu et ki o da seni etsin.

İkinizde hatalısınız birbirinize bukadar hükmetmeye çalışmak niye.yok oynama yok bakma ne saçma bi nedenden çıkan olaya bak.hepsi bi yana dayak diyorsun yüzüne karşı seni sevmiyorum istemiyorum diyo bunun düşünecek neyi varki bitmiş zaten

Yasiniz kac bilmiyorum ama buyumeden evlenilmemesi gerektiginin canli ornegisiniz
Esinizin yaptiklari kabul dahi edilemez , sizde hatalisiniz
Yol yakinken bosanip hayatiniza bakin
Boyle evlilik mi olur ya cocuk oyuncagina dondu evlilikler artik

Darp raporu alın

Adam normal değil ama siz de normal değilsiniz. Lakin adam şiddet yanlısı ne demek saçından sürümek...izler geçmeden hemen şimdi 155i arayın sizi rapor için hastaneye götürsünler. Boşanın önce sonra jendinize dönün siz de çok çekilecek bir kadın tipi değilsiniz.

Miss bayılıyorum senin yorumlarına canım :))

Konu sahibi siz de ayıp etmişsiniz.Kuzeninin kınası oynasa ne var eşiniz. Eşinizin sizi darp etmesi de olmamış.Yol yakınken çocuk yokken boşanın.

Back
X