Ne yapacağım

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Hayırlı akşamlar kk üyeleri
Bir çok postum, mesajım ,hayal kirikligim, iç savasim , üyeler arasında tartışma kırgınlık, ruhsal çöküntü. Bu normal hayatımda da böyleydi.

Şimdi yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum kendimi. Hiçbir şeyden taş alamayan memnun olmayan tatminsiz , isteksiz , piskologu bırakmıştım gitmeyi bazı şeyler değişiyor hayatımda diye ama değişen birşey yokmus. Yeniden devam etmeyi istiyorum ama gerekte duymuyor gibiyim . En son konuştuğumuzda senin kliniğe değil topluma karışmaya ihtiyacin var demisti. Ne yapsam bilemedim kafam karma karışık cozulsede hep mutsuz.

Topluma birden karışamazsınız ama pilates,fitness ya da herhangi bir spor dalı sizi cok mutlu edebilir. Spor insanın hem ruhunu hem bedenini dinlendiriyor. Gidin renkli taytlar alın kuaföre gidin saçınıza bir fön cektirin aynaya bakıp bugün cok güzelim deyin mutluluk ufak şeyler de gizlidir

Simdi ablacim bence teshisten mutlu olmalisin neden dersen hastaligin yokmus sagliklisin cok sukur belli ki sosyal acidan mutsuzsun

Oyleyse durum bence doktoru dinle insan icine cik

Spor salonuna yazil. yemek kursuna git ... ne bileyim dansa git, kursa git zorla kendini evden cikmaya

Çok özür dilerim mesajlarınızı yanıtsız bıraktıgim için .

Ben kafe ye de gitsem plates e de gitsem değişen birşey yok içimde huzursuz tatminsizim 😔

Hayırlı akşamlar kk üyeleri
Bir çok postum, mesajım ,hayal kirikligim, iç savasim , üyeler arasında tartışma kırgınlık, ruhsal çöküntü. Bu normal hayatımda da böyleydi.

Şimdi yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum kendimi. Hiçbir şeyden taş alamayan memnun olmayan tatminsiz , isteksiz , piskologu bırakmıştım gitmeyi bazı şeyler değişiyor hayatımda diye ama değişen birşey yokmus. Yeniden devam etmeyi istiyorum ama gerekte duymuyor gibiyim . En son konuştuğumuzda senin kliniğe değil topluma karışmaya ihtiyacin var demisti. Ne yapsam bilemedim kafam karma karışık cozulsede hep mutsuz.
Yeni bir sevgili heyecan yeni bir ortam gor bakalim bir sikintin kaliyor mu?Saksi degiliz arkadasim memnun degilsek bulundugumuz yerden yer,hayat degismeliyizz

Yeni bir sevgili heyecan yeni bir ortam gor bakalim bir sikintin kaliyor mu?Saksi degiliz arkadasim memnun degilsek bulundugumuz yerden yer,hayat degismeliyizz
Sevgili ile alakası yok bunun. Evlilik yaptım ayrıldım, nişan takıldı ayrıldım. Bunlardan ayrılmayı da ben istedim tabiki sebepler doğrultusunda ama sevgili felan degil sorun

esaslı bi derdiniz olsa sıkılmaya fırsatınız olmazdı. o yüzden bence şükredin.

Iyi bir psikiyatra gifin ilacsiz duzelmez,psikologu birakmayin

Back
X