Ne yapacağım

Iyi bir psikiyatra gifin ilacsiz duzelmez,psikologu birakmayin
Piskologum siz anlattigim herşeyi biliyorsunuz zaten dedi ki ben piskoloji kitaplarını değerlendirir okur hayata geçirmeyi severim ama onun dediği insanlar ile vakit geçir .

Ben insan sevmiyorum. Daha doğrusu sevemiyorum ihtiyaç duymuyorum birine tek başıma da yapabileceğimi biliyorum ama bazen öyle şeyler oluyor ki uçurumun kenarında duruyorsun ve seni sadece bir insan sesi kurtarıyor . Güven problemim var

Ölüme gidip geldim. Yeterli mi omzumda ayaklarımda beynimde hasarlar yeterli mi
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. siz iç sıkkınlığından bahsetmişsiniz, hastalık vs bahsetmediğinzden nerden bilebilirdim ki? ayrıca beni zaten ilgilendirmez niye benim için yeterli olsun ki..

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. siz iç sıkkınlığından bahsetmişsiniz, hastalık vs bahsetmediğinzden nerden bilebilirdim ki? ayrıca beni zaten ilgilendirmez niye benim için yeterli olsun ki..
Yani bu tarz konuşuyor olmanız sebebiyet vermiştir belki

Sevgili ile alakası yok bunun. Evlilik yaptım ayrıldım, nişan takıldı ayrıldım. Bunlardan ayrılmayı da ben istedim tabiki sebepler doğrultusunda ama sevgili felan degil sorun
Hom yeni bir seyler heyecan katar diye dedim ama sizin sorununuz psikolojik psikolog ya da psikiyatriyle gorusseniz iyi gelebilir

Piskologum siz anlattigim herşeyi biliyorsunuz zaten dedi ki ben piskoloji kitaplarını değerlendirir okur hayata geçirmeyi severim ama onun dediği insanlar ile vakit geçir .

Ben insan sevmiyorum. Daha doğrusu sevemiyorum ihtiyaç duymuyorum birine tek başıma da yapabileceğimi biliyorum ama bazen öyle şeyler oluyor ki uçurumun kenarında duruyorsun ve seni sadece bir insan sesi kurtarıyor . Güven problemim var
İnsansız olmaz, insansız yaptığın başarıların o tek başıma yaparım dediğin işin bile önemi yok, seni kim taktir edecek ne için yapasın, psikolog doğru diyor ama yeterli biri değil sanırım, bu böyle direkt söylenirse tabi uygulamazsın, sana baştan anlatmak lazım, yani insansız olmaz en azından 1 kişi bir can dostu bir eş bir dost.
Bende insan sevmiyorum, ama kaçmıyorum da, ona göre ayarlıyorum düzeyimi, evcil hayvan edin, benimde bir kedim var, elimde büyüdü, şimdi gözümün içine bakıyor, gözü hep bende, oğlumun hiç nankör değil, alabiliyorsan köpek daha iyidir, ama mutlaka sana sevgi verebilecek bir hayvan olsun, balık kuş seni tatmin etmez, birde sevdiğin hobilerine yönel, bazen kendini dağıt, neyi seviyorsun, git bir canlı müzikli yere iç hafif, bir haftasonu at binmeye git, bazen tatile git, yeni insanlara şans ver, insanlar kredini çabuk tüketmesin bu kadar, ama ne olursa olsun seni üzen insanlara asla boyun eğme :sopa:

Back
X