Ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öyle deme, kocası bir kez daha aşık olmuştur şimdi konu sahibine, ne kadar da beni seven ve sahiplenip kıskanan bir kadın diye.

Size mutluluklar

Sizde yöneticiymissiniz ya hani, eşinizi yeni çalışmaya başladığı yerde nasıl bir duruma soktuğunuzun farkında değil misiniz gerçekten?
Bugün olanlar yol su elektrik olarak ileride dönecektir size emin olun.

Burada evli misiniz diye sorgulamayı bırakın bence, yapılan şeyin akla mantığa uyan hiçbir an yani yok.

İyi de ben böyle uygun görmüş yapmışım
Bu kimi ilgindiriyor anlamadım
Sadece fikir almak adına açılan yer ne kadar salak bir ortam olmaya başkadı ya...
ayrıca ben sabah sinirle söyledim.
Oda belli ki durunu anlatmış.

Ortada bir salaklık olduğu kesin ama bizden kaynaklı değil ondan eminim.

İK cı ne dedi size?

Yalnız adam hala deneme aşamasında. Tazminatsız kapının önüne koyma ihtimalleri yüksek şirket prensiplerine ve ortamına uyum sağlayamadı diye.
yalniz su an ofisteki dedikodu ortamini hayal edebiliyo musunuz allahim cok iyi keske bizim ofis olsaydi

Yanlış olduğunu düşüniyorsanız yorum yapmayabilirsiniz
Burası sizin ego tatmin edip eğleneceğiniz konu değil üzgünğm
Nerede eğlenecegime de siz karar veremezsiniz bende üzgünüm.

Zaten sorun çözülmüş,el birliğiyle açıklama yapılmış size ne güzel,sizde eğlenin artık .

Zeki ama calismiyor demistir. Veli toplantisi gibi ortam neticede.
Tanışmaya gidilemeyecek kadar kurumsal ama bir kadına telefonla hesap verecek kadar lakayt bir işyeri.
Üstelik bir çalışanın yöneticiye ver çiçeğimi diyebileceği kadar da samimi bir ortam.

Valla çok enteresan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…