- 11 Aralık 2018
- 41.582
- 258.441
- 598
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Off şu rezilliği yaşayacağıma gururumla o işten istifa ederdim , dün verilen tavsiyeler hiç mantıklı gelmemiş çünkü en saçmasını tavsiye etmemiş kimse haklısınız. Çiçeği geri istet kadına da arat dememiş olmak bizim eksikliğimiz kusura bakma , kendi kendine bulmuşsun adamı üç günlük işte yerin dibine nasıl sokacağını. İş yerine geçerken uğramış gibi yapsan kadın yaşlı mi , yaşlı ama çekici mi , yoksa gerçekten hepimizin ablası modunda mi görmüş olurdun kimse rezil olmadan .
Size mutluluklar
kadin degil sorun cikaran kocaniz! evliyken baska birine cicek gonderen kocaniz! muhtemelen su an sizi ayakta uyutan da kocaniz! ne kadar acizlik bu ya kocaciginizi suclamak yemiyor elin size hic bir sorumlulugu olmayan kadinini suclamak kolay geliyor.
Sizde yöneticiymissiniz ya hani, eşinizi yeni çalışmaya başladığı yerde nasıl bir duruma soktuğunuzun farkında değil misiniz gerçekten?
Bugün olanlar yol su elektrik olarak ileride dönecektir size emin olun.
Burada evli misiniz diye sorgulamayı bırakın bence, yapılan şeyin akla mantığa uyan hiçbir an yani yok.
Ortada bir salaklık olduğu kesin ama bizden kaynaklı değil ondan eminim.İyi de ben böyle uygun görmüş yapmışım
Bu kimi ilgindiriyor anlamadım
Sadece fikir almak adına açılan yer ne kadar salak bir ortam olmaya başkadı ya...
ayrıca ben sabah sinirle söyledim.
Oda belli ki durunu anlatmış.
hadi teyzecim bos yapma senin gibi kadinlari cok iyi tanirim ben tahminen bi yila acacagin kocam beni aldatti ama affediyorum cunku kadin kuyruk sallamis konunda gorurusuzYoo dün gayet onu da suçladım
Yanlış olduğunu düşüniyorsanız yorum yapmayabilirsinizOrtada bir salaklık olduğu kesin ama bizden kaynaklı değil ondan eminim.
İK cı ne dedi size?İyi de ben böyle uygun görmüş yapmışım
Bu kimi ilgindiriyor anlamadım
Sadece fikir almak adına açılan yer ne kadar salak bir ortam olmaya başkadı ya...
ayrıca ben sabah sinirle söyledim.
Oda belli ki durunu anlatmış.
yalniz su an ofisteki dedikodu ortamini hayal edebiliyo musunuz allahim cok iyi keske bizim ofis olsaydiYalnız adam hala deneme aşamasında. Tazminatsız kapının önüne koyma ihtimalleri yüksek şirket prensiplerine ve ortamına uyum sağlayamadı diye.
Nerede eğlenecegime de siz karar veremezsiniz bende üzgünüm.Yanlış olduğunu düşüniyorsanız yorum yapmayabilirsiniz
Burası sizin ego tatmin edip eğleneceğiniz konu değil üzgünğm
Zeki ama calismiyor demistir. Veli toplantisi gibi ortam neticede.İK cı ne dedi size?
Okul çıkışlarında yalnız bırakmayın, kurtlar kapmasinda demis olabilirZeki ama calismiyor demistir. Veli toplantisi gibi ortam neticede.
Ahahaha adam tum sirketin dilinde simdiyalniz su an ofisteki dedikodu ortamini hayal edebiliyo musunuz allahim cok iyi keske bizim ofis olsaydi
Ahahaha adam tum sirketin dilinde simdi
Tanışmaya gidilemeyecek kadar kurumsal ama bir kadına telefonla hesap verecek kadar lakayt bir işyeri.Zeki ama calismiyor demistir. Veli toplantisi gibi ortam neticede.
Tanışmaya gidilemeyecek kadar kurumsal ama bir kadına telefonla hesap verecek kadar lakayt bir işyeri.
Üstelik bir çalışanın yöneticiye ver çiçeğimi diyebileceği kadar da samimi bir ortam.
Valla çok enteresan.
adamı rezil etmeyi başarmışsınız tebrikler
ofisteki geyiği dinleme şansımız olsaydı keşke ne eğlenirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?