Ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizden 2 3 yaş büyük muuuuuuuu ben sıklık

Yaşlı deyince eşiniz 30 kadın 50 sandım
Evet o kadar yaşşı değil
Bende öyle sandım... ama değil yabi. Ayrıca ınsada resimlerinde tek evli ve çocuşu da yok.
Eşim öyle söylemişti ama bana
Üstelik kşmseyi kınamıyorum yanlış anlamayın bakımsız ve şişman...
Eşim de asla öyle bir kadından hoşlanmaz...
Kimseyi şaşalamıyorum yanlış ankaşılmasın

Evet sabah araştırdım kadını
Eşim 39 yaşında kadın da taş çatlasın 42-43 lerinde....
Ben 50 yaş ve üzerine yaşlı derim.Siz eşinize bu kadın yaşlı değil neden yalan söyledin diye sormadınız mı ? Mesajı yakaladığınızda yaşlı falan diye yalan söylemeden direk anlatsaydı belki doğru söylüyor derdim ama eşiniz sıkıştığında yalan söylemeye meyilli biri gibi görünüyor.

Ne yapmamı isterdin ?
Tamam süper iyi yapmışsın diyip konuyu mu kapatayım...
ANLamıyorum.
Kafam karışık diye yazdım fikir verin diye.
Zaten kafamda netleştirsem buradan fikir almak istemem...
İyi de dün o kadar şey yazdılar. İşe yaramamış ki adama git bana çiçeği getir demişsiniz. Afedersiniz adam salak mı? Açar çiçeksepetini. Farklı bir üyelikle aynı çiçekten aynı notla sipariş verir. Bitti gitti. Bunu kabul edecek misiniz? Bence çiçeği getirse de kabul etmeyeceksiniz. İş yerine gidin dediler yüz kere. Şu an yolda olmanız lazım. Gittiniz mi? Hayır. Sizin canınız öyle bir tavsiye istiyor ki kocam yapmaz deyip sizi ikna edecek kesin çözümü arıyorsunuz o zaman. Çünlü bu kadar rahatsız olan ve eşini de üzdüğünü düşünen insan aaa bana çiçeği o notla getir demez. Kalkar iş yerine gider. Çiçeği isterse Adam rezil olur yerin dibine girer. Sonra herkes sizi konuşur o iş yerinde

Bence "lütfen kurutmayın" notu daha yeni tanıştığın, iş ortamında olduğun birine kur yapmak için gayet yeterli bir samimiyette. Zaten 20 gündür orada çalışıyormuş, "senin kadar güzel değiller" vb yazacak hali yok.
Kadının fotoğrafını neden göstermiyor size? Sormadınız mı? Whatsapp fotoğrafı ya da işyeri sisteminde kesinlikle vardır?
Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız.

Evet o kadar yaşşı değil
Bende öyle sandım... ama değil yabi. Ayrıca ınsada resimlerinde tek evli ve çocuşu da yok.

Valla bakımsız ve şişman ama kapmis orkideyi :)

Ben 50 yaş ve üzerine yaşlı derim.Siz eşinize bu kadın yaşlı değil neden yalan söyledin diye sormadınız mı ? Mesajı yakaladığınızda yaşlı falan diye yalan söylemeden direk anlatsaydı belki doğru söylüyor derdim ama eşiniz sıkıştığında yalan söylemeye meyilli biri gibi görünüyor.

Tabikide söyledim
Hayır büyük benden diyip duruyor.
Abla kadar yaşkı değil ama dedim
Benden gizliyor güya
Ama ben bunu yemedim

Bence "lütfen kurutmayın" notu daha yeni tanıştığın, iş ortamında olduğun birine kur yapmak için gayet yeterli bir samimiyette. Zaten 20 gündür orada çalışıyormuş, "senin kadar güzel değiller" vb yazacak hali yok.
Kadının fotoğrafını neden göstermiyor size? Sormadınız mı? Whatsapp fotoğrafı ya da işyeri sisteminde kesinlikle vardır?
Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız.

Kadını sosyal medyadan buldum
Oradan gösterdi
Ama bumarası yok whatsapptan falan gösteremedi tabikide

Tabikide söyledim
Hayır büyük benden diyip duruyor.
Abla kadar yaşkı değil ama dedim
Benden gizliyor güya
Ama ben bunu yemedim
Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Bence bu durum normal değil.Notta flört başlangıcı samimiyeti olduğunu düşünüyorum.Sakın çocuk yapmayın derim

İyi de dün o kadar şey yazdılar. İşe yaramamış ki adama git bana çiçeği getir demişsiniz. Afedersiniz adam salak mı? Açar çiçeksepetini. Farklı bir üyelikle aynı çiçekten aynı notla sipariş verir. Bitti gitti. Bunu kabul edecek misiniz? Bence çiçeği getirse de kabul etmeyeceksiniz. İş yerine gidin dediler yüz kere. Şu an yolda olmanız lazım. Gittiniz mi? Hayır. Sizin canınız öyle bir tavsiye istiyor ki kocam yapmaz deyip sizi ikna edecek kesin çözümü arıyorsunuz o zaman. Çünlü bu kadar rahatsız olan ve eşini de üzdüğünü düşünen insan aaa bana çiçeği o notla getir demez. Kalkar iş yerine gider. Çiçeği isterse Adam rezil olur yerin dibine girer. Sonra herkes sizi konuşur o iş yerinde

İyi de işyerine gitsem be dicem
Ooo sen misin o kadın gek bakim buraya
Ayrıca öyle birşey olsa bile kadına bak kendimi göstermek için sırf gelmiş buraya
Ben zaten onu biliyorum ooo demek seninşe savaşıcaz güzelim diyip saklayıp daha da yakınlaşmayacak mı ?

Hayır tabikide
Kadının odasındaki solan orkidesine karşılık ağzımdan çıktı. SOnra ben niye alıyorum ya diye kendi kendşme düşündim. AMA şimdi söz vermiş oldum. Almış olmak için aldım. Zaten anlattığı hşkaye ile de notu uyuşuyor... lütfen kurutmayın yazmışşş
Eşiniz biraz lavbali bi tip sanırım öyle 2hafta olmuş sananeeee milletin odasındaki çiçekten.. Hadi solmuş vs yollamak zorundamısın illaki. Evli olup Samimi erkekleri sevmiyorum ya.

Evet o kadar yaşşı değil
Bilemezsiniz.
Erkeklerde ne fanteziler var bir bilseniz, dengeniz şaşar.

Yalnız durumunuz çok üzücü; Kemalim yapmaz vakası.

Eşinizin böyle birşeyi sizin yada ilişkinizin kaldıramayacağıni bilmesi gerekirdi.
İnsan esinin neyi tolore edip etmeyeceğini bilir....
Bana çocukluk arkadaşım falan anneler gününde atıyorum çiçek alsa eşim normal karşılar.

Ama iş yerinde kuruyan orkidemin yerine biri yenisini alsa hoşlanmaz, ne bu samimiyet der.

Eşinizin de tartmasi lazımdı, ağzından çıktı diye Allah'ın emri değilmiş, hoş olmamış..

İyi de işyerine gitsem be dicem
Ooo sen misin o kadın gek bakim buraya
Ayrıca öyle birşey olsa bile kadına bak kendimi göstermek için sırf gelmiş buraya
Ben zaten onu biliyorum ooo demek seninşe savaşıcaz güzelim diyip saklayıp daha da yakınlaşmayacak mı ?
Hayır.
Eşiniz iş arkadaşlarıyla tanıştıracaktı o kadar.
Eşinizin iş yerini, oturma çalışma planını biliyor musunuz?

Kızlar günaydın
Hatırlarsanız dün konu açmıştım. Eşim yeni girdiği işyerinde bayana çiçek göndermişti. Detaylarını akşam anlattı. Ama nedense benim içim çok huzursuz.
Sürekli acaba mı diye mi yaşayacağım ?
Bana istiyorsan gek tanış kadınlar diyor. Gittiğimde sanki flört mü edicekler ?
Beni aldattığını düşünmüyorum.
Ama bana neden çiçek göndermesini sakladı...
Akşam yine bir sürü kavga ettik.
Sonra yattım uyudum.
Böyle bir çift değildik bize. Buraya bunları yazdığıma hala inanamıyorum 😔😔
Çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum...
ona güveniyorum ama kadın sorun çıkarsın istemiyorum...
lütfen akıl verin

Kusura bakmayın ama kocasına güvenen kadın davranışları değil bunlar. Kendinizi kandırıyorsunuz güveniyorum diyerek.

Kızlar günaydın
Hatırlarsanız dün konu açmıştım. Eşim yeni girdiği işyerinde bayana çiçek göndermişti. Detaylarını akşam anlattı. Ama nedense benim içim çok huzursuz.
Sürekli acaba mı diye mi yaşayacağım ?
Bana istiyorsan gek tanış kadınlar diyor. Gittiğimde sanki flört mü edicekler ?
Beni aldattığını düşünmüyorum.
Ama bana neden çiçek göndermesini sakladı...
Akşam yine bir sürü kavga ettik.
Sonra yattım uyudum.
Böyle bir çift değildik bize. Buraya bunları yazdığıma hala inanamıyorum 😔😔
Çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum...
ona güveniyorum ama kadın sorun çıkarsın istemiyorum...
lütfen akıl verin
Gidin tanışın herkesle hatta arada Cat kapı ziyaret edin madem cagirdi

42 43 yaslarinda kilolu ve bakimsiz diyorsaniz bence cok daha buyuk gorunmus olma ihtimali var esinizin gozunde. Ben diger konunuzu da okudum sikinti yapacak tek sey size bahsetmemesi onun disinda abes bi durum yok. Ki o da fatura maili onunuze dustugune gore hemen oncesinden vermis siparisi belki bahsedecekti. Cicegi falan geri istemeyin su an sinirle sacma sapan bi ruh haline girmissiniz. Sakin olun azcik. Ustunde durmaniz gereken ne kadin ne cicek neden size bahsetmedigi olmali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X