Ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kafanıza takmayın. Yazdığı not ile anlattığı durum uyuyor, adam belli ki yalan söylemiyor bence saklamasının sebebi de bir kere ağzından çıkmış laf şimdi almasa bu sefer de makarasını yapacaklar adama hani alıyordun, öyle demekle olmuyor, senin laf lafta kaldı gibi gibi bu şekilde milletin ağzına düşmektense alayım da bitsin gitsin demiştir. E size de söyleyemedi tabii kabul etmeyeceğiniz için gizliden halledip kurtulayım dedi demek ki ama yakalandı. Tabii ki bir daha ne olursa olsun gizli bir şey yapmaması için süründürün biraz ama bu kadar da güveninizin sarsılması gereken bir şey yok diye düşünüyorum.

Bilmiyorım.
Dün akşam biyük bir kavga ettim
Odaya bile almadım hatta
Kapıyı kitleyip yatıp uyudum.
Çok sinirliyim ona karşı...
Böyle bile olsa bana söylemesi gerekşyordır.
Saklamak çok kötğ birşey

Biz bunların hepsini dünkü konusunda sayfalarca yazdık ama mantıksızmış.

Konu sahibi kocan seni aldatıyor ya da aldatmaya teşebbüs ediyor kafasını kır dememizi istiyor.

Ne alakası var
Tabikide hayır
Dün ki konuşmaşarı hep tekrar tekrar okudum
Ama bana bu yaşadığım şeyler çok saçma geliyor
Hazmedemiyorum ki hala

Ne alakası var
Tabikide hayır
Dün ki konuşmaşarı hep tekrar tekrar okudum
Ama bana bu yaşadığım şeyler çok saçma geliyor
Hazmedemiyorum ki hala

Birbirine güvenen çiftlerde yarım saatte halledilecek konuyu üç gündür sündürdünüz. İş yerine gidemem rezil olur derken çiçeği isteyip daha rezil bir davranışta bulunmasını istediniz. Yetmedi yatak ayırdınız. Bunlar sağlıklı bir evlilikteki sağlıklı davranışlar mı sizce?

Hayır tabikide
Kadının odasındaki solan orkidesine karşılık ağzımdan çıktı. SOnra ben niye alıyorum ya diye kendi kendşme düşündim. AMA şimdi söz vermiş oldum. Almış olmak için aldım. Zaten anlattığı hşkaye ile de notu uyuşuyor... lütfen kurutmayın yazmışşş
Kurur orkide bu kendine ne acaba odasındaki orkide solduysa mevsimlik bu açar dallanır canlanır tekrar. Kendine ne? Varsayalım ki anlattıkları doğru. Evli bir adamsın sen sana ne elin odasındaki çiçekten. Evinin rızkını o orkideye vereceğine.... aman ya adamın hiçbir açıklamasını inandırıcı bulmuyorum git tanış. Nasıl olsa yok sana güveniyorum diyeceğini bildiği için. Aynı durumu sen yapmış olsan gidip adamı vuracak kişiler kendileri yapınca sadece arkadaşız oluyor nedense.

Birbirine güvenen çiftlerde yarım saatte halledilecek konuyu üç gündür sündürdünüz. İş yerine gidemem rezil olur derken çiçeği isteyip daha rezil bir davranışta bulunmasını istediniz. Yetmedi yatak ayırdınız. Bunlar sağlıklı bir evlilikteki sağlıklı davranışlar mı sizce?
Doşru değil
Çünlü şuan sağlıklı bir evlilik yaşamıyorum maalesef
Başka bir kadın yüzünden üstelikte

Doşru değil
Çünlü şuan sağlıklı bir evlilik yaşamıyorum maalesef
Başka bir kadın yüzünden üstelikte

Pis kadın, kötü kadın. Bütün kadınlar ortadan kaldırılmalı. Minnoş yakışıklı kocişkolarımızın aklını çelip çiçek aldıyollaaa...

Siz sağlıklı düşünmüyorsunuz ki evlilik sağlıklı olsun.

Eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz.Bazi erkekler flortöz olur yani herkesle hemen muhabbete girer samimi olur hediye almayı çok sever.Esiniz böyleyse anlattığı hikaye doğru.Ama niye siz sürekli kadını suçlayıp kadından huzursuz oluyorsunuz??

Be bilim
Eşim salaklıpından almış belli ki
Buda yanlış anlar diye korkuyorum
Şu zihniyetten de bıktım gerçekten. Eşinizde sorun yok da kadın yanlış anlar tabi. Kadınlar da dört gözle evli erkek arıyor iş yerlerinde gelseler de kendimize çiçek aldırsak diye. Valla eşiniz salaklığından mı çiçek almış hiç bilemem ama 2 haftalık çalıştığı yerde kendinden 3 yaş büyük ABLA (!) için orkide göndermesi sonucu eşiniz ya flörtöz ya yalaka sonucu çıkıyor benim için. Üstelik abla dediği de abla çıkmıyor sonradan.

Be bilim
Eşim salaklıpından almış belli ki
Buda yanlış anlar diye korkuyorum
Hahaha.
Kocama güveniyorum da çevresine güvenmiyorum tesellisi.
Kocanızı çalıştırmayın, evde otursun namusuyla.
Ya kadınlar saf kocanızın aklını çelerse?

Şu zihniyetten de bıktım gerçekten. Eşinizde sorun yok da kadın yanlış anlar tabi. Kadınlar da dört gözle evli erkek arıyor iş yerlerinde gelseler de kendimize çiçek aldırsak diye. Valla eşiniz salaklığından mı çiçek almış hiç bilemem ama 2 haftalık çalıştığı yerde kendinden 3 yaş büyük ABLA (!) için orkide göndermesi sonucu eşiniz ya flörtöz ya yalaka sonucu çıkıyor benim için. Üstelik abla dediği de abla çıkmıyor sonradan.

Öfff evet 😔😔

Kadın ik’daymış. Muhtemelen işe alınma sürecinde etkili oldu, adam da hazır yeri de gelmişken bir jest yaptı. Orkide eskisi gibi zor bulunan bir çiçek değil artık. Ben de birine göndereceksem orkide tercih ediyorum en pahalısı 100 lira bahsedilen sitede.

Kocalarının sadece kendine çok çok yakışıklı geldiğini anlatamıyoruz bu kadınlara. Kurumsal firmalarda herkes jilet gibi takımlar giyiniyor, bakımlı gidiyor işe.

Bilmiyorım.
Dün akşam biyük bir kavga ettim
Odaya bile almadım hatta
Kapıyı kitleyip yatıp uyudum.
Çok sinirliyim ona karşı...
Böyle bile olsa bana söylemesi gerekşyordır.
Saklamak çok kötğ birşey

Evet saklaması kötü bir şey ama saklamış yani adam sebebi de belli. Bu şekilde abartarak elinize bir şey geçmez tamam tepki koyun sakladı diye ama siz fazla abartıyorsunuz gibi bence biraz daha olgun ve daha sakin hareket etmeye çalışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X