Kızlar önceki konularımdan da beni hatırlarsınız malesef ki ağır bir depresyon atlatıyormuşum .sevgilimi babası güya birkaç günlüğüne başka bir yere götürüyormuş ve baskı yapıyormuş ailesi benim hasta olduğumu bile bile alıp götürüyorlar ve eminim geri de göndermeyecekler bu halde ben burda ne yapacağım bilemiyorum hafta sonu geleceğim diyor ama yine de zor çünkü ağır günler atlatıyorum ailesi bunu bilmesine rağmen nasıl götürür anlamıyorum .ya geri gelmezse ben o zaman ne yapacağım ya da ben bu haftayı burda nasıl atlatacağım bilemiyorum çünkü hem yalnızım hem de ço hastayım.
Canım yaaa dıger konuda bılıyoyorum..
sen cok buyuk bı fedakarlık yapıp onun yasadıgı sehırde yasamaya karar vermıssın.sımdı sevdıgınde fedakarlık yapıp senle ılgılenmesını hatta aılesınınde bu yaptıgın fedakarlıga saygı gosterıp sıze ılgı gostermesını beklıyosunuz.
Ama bişeyi atlıyosunuz sızın bu buyuk fedakarlıgınız onlar ıcın buyuk degıl..
oncelıkle rahatsız oldugunzu nıye aılesıne duyurdunuz ki
biraz guclu olun en azında oyleymıs gıbı gorunmeye calsıın.
ve eger ımkanınız varsa okulunuzu aılenızın yanına aldırmaya bakın yoksa ilişkınız ıcın zor gunler sızı beklıyo..
suan sızın yerınızde olsam hıc ıhtıyacım varmıs gıbı davranmam.tam tesı gıt hayatım benımde dınlenmeye ıhtıyacım var derım.o uzulsun.ayrıca o dusunmeyıp gıdıyosa sız kal deyınce kalacaksa yıne sızı bu mutlu etmez..
Canım yaaa dıger konuda bılıyoyorum..
sen cok buyuk bı fedakarlık yapıp onun yasadıgı sehırde yasamaya karar vermıssın.sımdı sevdıgınde fedakarlık yapıp senle ılgılenmesını hatta aılesınınde bu yaptıgın fedakarlıga saygı gosterıp sıze ılgı gostermesını beklıyosunuz.
Ama bişeyi atlıyosunuz sızın bu buyuk fedakarlıgınız onlar ıcın buyuk degıl..
oncelıkle rahatsız oldugunzu nıye aılesıne duyurdunuz ki
biraz guclu olun en azında oyleymıs gıbı gorunmeye calsıın.
ve eger ımkanınız varsa okulunuzu aılenızın yanına aldırmaya bakın yoksa ilişkınız ıcın zor gunler sızı beklıyo..
suan sızın yerınızde olsam hıc ıhtıyacım varmıs gıbı davranmam.tam tesı gıt hayatım benımde dınlenmeye ıhtıyacım var derım.o uzulsun.ayrıca o dusunmeyıp gıdıyosa sız kal deyınce kalacaksa yıne sızı bu mutlu etmez..
canım yaa bir noktadan sonra ne kadar belli etmemeye çalışsan da insanlar sinirlerinin bozuk olduğunu bir problemin olduğunu anlıyorlar o kadar zor geldiki anlatamam babam zorla götürüyor diyor ya geleceğim diyor ama nedense ben hiç inanmıyorum haftalarca gelmeyecekmiş gibi sanki
sen nerdesin, sevgilin nerde, nereye gidiyor, neden gidiyor, senin hastalığın nedir, hiçbir şey anlayamadım.
eski konundan şunu hatırlıyorum, ailenden uzakta okuyordun, sevgilinin bulunduğu şehirde. başka arkadaşın yoktu galiba. yalnız hissediyordun..
Ne yazalım ki?
Sevgiliniz kaç yaşında ki? Zorla bir yerlere götürüyor?
Neden zorlanıyor ya da nereye götürülüyor anlamadım ama...
Sizin rahatsızlığınıza üzüldüm bence kendi sağlığınızla ilgilenseniz daha iyi olur..
Geçmiş olsun!