• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagım

Eğer ileride birlikte olduğun bir erkek arkadaşın olur da bu durumu öğrenip sorarsa, tanışma evresindeyken evli olduğunu öğrendim, ondan sonra da kestirip attım, bir ilişki olmadığı için ortada sana da anlatma gereği duymadım dersin.

Zaten o insan soracaktir size.sevdigin biri oldu mu diye.sen zaten evli oldugunu bilmiyormussun. Anlatirsiniz cok sevdiginizi ama seni kandirdigini evli oldugunu ogrendiginizi soylersiniz.ogrenince ayrildiginizi da soylersiniz. Baskalarindan duyarsa daha kotu.hem bu sekilde size daha guvenir durust davrandiginiz icin. Sormazsa anlatmayin. Ama birinden duyucak diye stres yasamazsiniz kafaniz rahat olur. Seviyorsa gercekten onemsemez.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Sizlerle içinde bulundugum durumu paylaşmak istiyorum. Ben bekarım, ilk başlarda bekar oldugunu soyleyen evli biriyle ilişkim oldu. Daha sonra hatamı anlayıp gorusmeyi bıraktım. Kendisiyle olan tum irtibatımı kestim. Şimdi aklıma takılan bundan sonra hayatıma biri girince ona bu durumdan bahsetmeli miyim? İki tane arkadasıma bu konudan bahsetmistim yakın sayılabilecek ama guvenilir kızlar. Arada ağızlarını yokluyorum soylemezler kimseye ama. Ne yapmam lazım yalvarırım akıl verin.
2 kisinin bildigi sir degildir...

Anlatmana gerek yok illa her detayı herkes bilmek zorunda değil evli olmuş olmamış ne ilgilendirir ki :cool:

Benim sorum biraz da olası öğrenme ihtimaline karşı verecegim tepki...İnkar edip "ha yok evliymiş ben de görüşmedim" deyip kestirip atsam? Cok sanal şu anki konuşmam farkındayım. Ama dediğim gibi düşün düşün yoruldum. Size danışmak istedim.
kimden öğrenecek ki, arkadaşlarına mı güvenmıyorsun? ayrıca farz edelım öğrendi
evet vardı biri evli oldugunu anlayınca ayrıldım dersın ;) kımseyı ılgılendırmez bu durum

Eğer ileride birlikte olduğun bir erkek arkadaşın olur da bu durumu öğrenip sorarsa, tanışma evresindeyken evli olduğunu öğrendim, ondan sonra da kestirip attım, bir ilişki olmadığı için ortada sana da anlatma gereği duymadım dersin.

Ama ogrendikten sonra da devam etti ve arkadaşlarım biliyor bunu. Guveniyorum onlara ama dedim ya keşke hiç soylemeseydim. Ben mi cok buyutuyorum kızlar?

Ama ogrendikten sonra da devam etti ve arkadaşlarım biliyor bunu. Guveniyorum onlara ama dedim ya keşke hiç soylemeseydim. Ben mi cok buyutuyorum kızlar?

Ben sana en kötü senaryoyu söylüyorum. Erkek arkadaşına hiçbir şey söylemeyeceksin. Oldu ki arkadaşlarından biri bir şey söyledi, aynen dediğim gibi, tanışma aşamasında öğrendim, sonra bir kaç kez daha görüşmek için çok ısrar etti, gittim karşısına çıktım olmayacağını anlattım, o da ben tavrımı net olarak ortaya koyunca peşimi bıraktı diyeceksin. Ha, niye buluşuyorsun hala öğrendikten sonra derse de, evimin civarına gelmek istedi konuşmak için, fakat ben kalabalık bir yerde görüşelim ki yanlış bir hareket yapamasın istedim diyeceksin.

Biliyorum, yalan söylemeni teşvik eder gibi görünebilirim şuanda ama hani bu evli erkekle görüşme mevzusu hassas bir mevzu, ve sen de pişman olmuşsun, ama ileride erkek arkadaşın bunu anlamayabilir, seninle aynı yönden bakamayabilir ve senin hakkında yanlış, kötü düşüncelere sahip olabilir. O yüzden en iyisi mevzuyu açmamak, açılırsa da böyle kapatmak derim ben.

söylememelisin bencede ama arkadaşların bildiği için biraz insan düşünüyor doğal olarak.ben bu devirde arkadaş lafına inanmıyorum.vakti geldiğinde öyle bir sırttan bıçaklıyorlar ki.şimdi belli olmaz.ilerde eğer ciddi bir ilişki yaşarsan heran arkadaşların söyleyebilirlerde.kimseye güvenmeyeceksin bu devirde ama nacizane tavsiyem sürekli arkadaşlarına sorma "o olayı hatırlıyormusunuz veya hiç kimseye söylemeyin" diye.sizin bu konuda endişeli olduğunuzu anlarlarsa hemen herşeyi söyleyebilirler.sonuçta sizden bir açık yakalıyorlar ve sizin bu olayı kimsenin duymayacağını istediğnizi anlarlarsa herkese anlatabilirler.

Kızlar merhaba,
Sizlerle içinde bulundugum durumu paylaşmak istiyorum. Ben bekarım, ilk başlarda bekar oldugunu soyleyen evli biriyle ilişkim oldu. Daha sonra hatamı anlayıp gorusmeyi bıraktım. Kendisiyle olan tum irtibatımı kestim. Şimdi aklıma takılan bundan sonra hayatıma biri girince ona bu durumdan bahsetmeli miyim? İki tane arkadasıma bu konudan bahsetmistim yakın sayılabilecek ama guvenilir kızlar. Arada ağızlarını yokluyorum soylemezler kimseye ama. Ne yapmam lazım yalvarırım akıl verin.
söyleyebilirsiniz bunda bişey yok ki öğrenince bitmiş yani

Ben sana en kötü senaryoyu söylüyorum. Erkek arkadaşına hiçbir şey söylemeyeceksin. Oldu ki arkadaşlarından biri bir şey söyledi, aynen dediğim gibi, tanışma aşamasında öğrendim, sonra bir kaç kez daha görüşmek için çok ısrar etti, gittim karşısına çıktım olmayacağını anlattım, o da ben tavrımı net olarak ortaya koyunca peşimi bıraktı diyeceksin. Ha, niye buluşuyorsun hala öğrendikten sonra derse de, evimin civarına gelmek istedi konuşmak için, fakat ben kalabalık bir yerde görüşelim ki yanlış bir hareket yapamasın istedim diyeceksin.

Biliyorum, yalan söylemeni teşvik eder gibi görünebilirim şuanda ama hani bu evli erkekle görüşme mevzusu hassas bir mevzu, ve sen de pişman olmuşsun, ama ileride erkek arkadaşın bunu anlamayabilir, seninle aynı yönden bakamayabilir ve senin hakkında yanlış, kötü düşüncelere sahip olabilir. O yüzden en iyisi mevzuyu açmamak, açılırsa da böyle kapatmak derim ben.

bence de böylesi daha iyi, güzel yazmış arkadaş.

Kızlar merhaba,

Bence anlatmamalisin , erkekler bazen anlatigimiz seyleri yuzumuze vuruyorlar...

gereksiz olur yani gizlenecek bir şey de değil öyle anlatmaya değecek bir şey de değil
sonuçta siz bilmiyordunuz evli olduğunu

Asla ciddi bir şey degildi. Hic bir arkadasımla tanışmadı kimse gormedi. Ancak evli oldugunu ogrendikten sonra da bir sure daha gorustum. Arkadaslarım da bunu biliyor. Zannetmiyorum soyleyeceklerini. Ben de cok fazla sey biliyorum onların hakkında. Onlar rahatca anlatıyorlar. Ama ortak arkadaslarımızdan ailemin tanıdığı olanlar var. Yani kücük bir ilde küçük bir cevrede okul sonrası bile arkadaslarından hala gorusenler var.
önce hatalısın. evli olduğunu bilerek neden görüştün. öğrenir öğrenmez yol vermen gerekirdi.
birde küçük bir ilde yaşıyorsun. çevre küçük. sevgilinin ailesi gidip araştırsa duyulur bu.
yanlışlarınla yaşamak zorundasın. söyleme ama duyulurmu, bence evet

birde şu açıdan bakalım olaya. biz koyalım o kişinin yerine kendimizi. peki kim ister evli bir kadınlabilerek bir süre beraber olmuş erkeği. onun değerleri ve evlilik kurumuna bakışını belli etmezmi bu.

Kızlar merhaba,

Kimse bunu hoş karşılamaz. Erkeğe de söylenmez. Hatta benim kız arkadaşım evli olduğunu bile bile aşk yaşasa ilişkimi keserdim onunla. Benim kocama da göz dikmeyeceği ne malum.

Bekar olduğunu sanarak ilişkiye başladım dedin diye suçsuzsun denebilir , umarım evli olduğunu öğrenince hemen ayrılmışsındır. Yeni sevgilin olunca o kız arkadaşlarınla bir araya getirme bence. Kadınların çoğu sır tutmayı pek beceremez bunu hepimiz biliyoruz :))

Kimse bunu hoş karşılamaz. Erkeğe de söylenmez. Hatta benim kız arkadaşım evli olduğunu bile bile aşk yaşasa ilişkimi keserdim onunla. Benim kocama da göz dikmeyeceği ne malum.

Bekar olduğunu sanarak ilişkiye başladım dedin diye suçsuzsun denebilir , umarım evli olduğunu öğrenince hemen ayrılmışsındır. Yeni sevgilin olunca o kız arkadaşlarınla bir araya getirme bence. Kadınların çoğu sır tutmayı pek beceremez bunu hepimiz biliyoruz :))
evli olduğunu öğrenince bir süre görüşmüş.....

Back
X