- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kisinin bildigi sir degildir...Kızlar merhaba,
Sizlerle içinde bulundugum durumu paylaşmak istiyorum. Ben bekarım, ilk başlarda bekar oldugunu soyleyen evli biriyle ilişkim oldu. Daha sonra hatamı anlayıp gorusmeyi bıraktım. Kendisiyle olan tum irtibatımı kestim. Şimdi aklıma takılan bundan sonra hayatıma biri girince ona bu durumdan bahsetmeli miyim? İki tane arkadasıma bu konudan bahsetmistim yakın sayılabilecek ama guvenilir kızlar. Arada ağızlarını yokluyorum soylemezler kimseye ama. Ne yapmam lazım yalvarırım akıl verin.
kimden öğrenecek ki, arkadaşlarına mı güvenmıyorsun? ayrıca farz edelım öğrendiBenim sorum biraz da olası öğrenme ihtimaline karşı verecegim tepki...İnkar edip "ha yok evliymiş ben de görüşmedim" deyip kestirip atsam? Cok sanal şu anki konuşmam farkındayım. Ama dediğim gibi düşün düşün yoruldum. Size danışmak istedim.
Eğer ileride birlikte olduğun bir erkek arkadaşın olur da bu durumu öğrenip sorarsa, tanışma evresindeyken evli olduğunu öğrendim, ondan sonra da kestirip attım, bir ilişki olmadığı için ortada sana da anlatma gereği duymadım dersin.
Ama ogrendikten sonra da devam etti ve arkadaşlarım biliyor bunu. Guveniyorum onlara ama dedim ya keşke hiç soylemeseydim. Ben mi cok buyutuyorum kızlar?
söyleyebilirsiniz bunda bişey yok ki öğrenince bitmiş yaniKızlar merhaba,
Sizlerle içinde bulundugum durumu paylaşmak istiyorum. Ben bekarım, ilk başlarda bekar oldugunu soyleyen evli biriyle ilişkim oldu. Daha sonra hatamı anlayıp gorusmeyi bıraktım. Kendisiyle olan tum irtibatımı kestim. Şimdi aklıma takılan bundan sonra hayatıma biri girince ona bu durumdan bahsetmeli miyim? İki tane arkadasıma bu konudan bahsetmistim yakın sayılabilecek ama guvenilir kızlar. Arada ağızlarını yokluyorum soylemezler kimseye ama. Ne yapmam lazım yalvarırım akıl verin.
Ben sana en kötü senaryoyu söylüyorum. Erkek arkadaşına hiçbir şey söylemeyeceksin. Oldu ki arkadaşlarından biri bir şey söyledi, aynen dediğim gibi, tanışma aşamasında öğrendim, sonra bir kaç kez daha görüşmek için çok ısrar etti, gittim karşısına çıktım olmayacağını anlattım, o da ben tavrımı net olarak ortaya koyunca peşimi bıraktı diyeceksin. Ha, niye buluşuyorsun hala öğrendikten sonra derse de, evimin civarına gelmek istedi konuşmak için, fakat ben kalabalık bir yerde görüşelim ki yanlış bir hareket yapamasın istedim diyeceksin.
Biliyorum, yalan söylemeni teşvik eder gibi görünebilirim şuanda ama hani bu evli erkekle görüşme mevzusu hassas bir mevzu, ve sen de pişman olmuşsun, ama ileride erkek arkadaşın bunu anlamayabilir, seninle aynı yönden bakamayabilir ve senin hakkında yanlış, kötü düşüncelere sahip olabilir. O yüzden en iyisi mevzuyu açmamak, açılırsa da böyle kapatmak derim ben.
Kızlar merhaba,
önce hatalısın. evli olduğunu bilerek neden görüştün. öğrenir öğrenmez yol vermen gerekirdi.Asla ciddi bir şey degildi. Hic bir arkadasımla tanışmadı kimse gormedi. Ancak evli oldugunu ogrendikten sonra da bir sure daha gorustum. Arkadaslarım da bunu biliyor. Zannetmiyorum soyleyeceklerini. Ben de cok fazla sey biliyorum onların hakkında. Onlar rahatca anlatıyorlar. Ama ortak arkadaslarımızdan ailemin tanıdığı olanlar var. Yani kücük bir ilde küçük bir cevrede okul sonrası bile arkadaslarından hala gorusenler var.
Kızlar merhaba,
evli olduğunu öğrenince bir süre görüşmüş.....Kimse bunu hoş karşılamaz. Erkeğe de söylenmez. Hatta benim kız arkadaşım evli olduğunu bile bile aşk yaşasa ilişkimi keserdim onunla. Benim kocama da göz dikmeyeceği ne malum.
Bekar olduğunu sanarak ilişkiye başladım dedin diye suçsuzsun denebilir , umarım evli olduğunu öğrenince hemen ayrılmışsındır. Yeni sevgilin olunca o kız arkadaşlarınla bir araya getirme bence. Kadınların çoğu sır tutmayı pek beceremez bunu hepimiz biliyoruz :))